Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2007 04 04, 22:35)
Eina sau kaip lietaus reikia...

doh.gif ir man jau nusibodo su tais kibirais vandens tasytis unsure.gif
Atsakyti
pas mus vakar iš ryto buvo palyta, bet kad toks lietus tai katės ašaros schmoll.gif
veją kai buvo šiltesni orai išgrėbsčiau, tai dabar labai jau laukiu kad palytų ir atgaivintų... o prisiminus pernykštę vasarą tai baisu, kad ji neprasidėtų jau balandžio mėnesį, kur tai matyta pavasarį augalus laistyti doh.gif
Atsakyti
Merginos,mane tokie orai baugina unsure.gif O gal aš čia tik įsisvajojau apie šilumą lotuliukas.gif Nebesuprantu,kada bus galima augaliukus sodinti.Kokie pas jus planai tuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 04 05, 09:22)
Merginos,mane tokie orai baugina unsure.gif  O gal aš čia tik įsisvajojau apie šilumą lotuliukas.gif  Nebesuprantu,kada bus galima augaliukus sodinti.Kokie pas jus planai tuo klausimu?

Viskas pagal plana rolleyes.gif Normalus besikeiciantys pavasario orai doh.gif Bus dar silumos, bus ir saltuko doh.gif Juk dar obelys zydes...tai kad, kantrybes mirksiukas.gif Viskam savas laikas 4u.gif Kad tik palytu cool.gif
Atsakyti
teisingai sako Ju-Ju, mes čia labai jau puolėm su pirmu atšilimu prie darbų, bet šiaip gi pagrindiniai sodinimo darbai paprastai vyksta gegužės mėnesį, kai vidutinė paros temperatūra gerokai kilsteli ir žemė įšyla normaliau. Tikrai dabar ko labiausiai reikėtų tai lietučiouser posted image o šiluma tikrai turėtų ateiti
Atsakyti
O aplamai, as puikiai prisimenu pernai orus tokiu metu (ejo paskutines nestumo dieneles blush2.gif ) Tai va, kovo pabaigoj ejom su vyru ledu per Neri mirksiukas.gif Sniego buvo iki keliu rolleyes.gif O jau kai laikiau suneli ant ranku, balandzio pirmomis dienomis dar biski snigo doh.gif Tai va, siaip sitos siltos siumetu dienos yra maloni staignema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 05 balandžio 2007 - 09:07
Nemaciau kitu sodininkiu-gelininkiu darbo, bet pamacius Jolaxus ir jos vyro aplinkos tvarkyma, prieziura, likau suzaveta! Saunuoliai thumbup.gif Labai grazu!
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 05, 08:02)
kur tai matyta pavasarį augalus laistyti doh.gif

na laistom ir mes savo augalelius, o ka darysi,tuju visa eile prisodinom,rododendru -kitaip neprigis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 04, 22:43)
doh.gif ir man jau nusibodo su tais kibirais vandens tasytis  unsure.gif

O aš nieko nelaistau g.gif Augalai dar miega po žiemos, kam juos be reikalo skatinti? Pakentėsiu dar, bus dar tų gėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 04 05, 11:19)
O aš nieko nelaistau g.gif Augalai dar miega po žiemos, kam juos be reikalo skatinti? Pakentėsiu dar, bus dar tų gėlių biggrin.gif

tai jau taip, laistyti verta nebent naujai pasodintu augalus, o šiaip snaudžiančių tai ašku neverta.
Beje, Reklamiste, patardžiau vyrą dėl kokių mūrininkų, bet kad nelabai ką jis gali, jis jei užsifiksuoja sau kontaktus, tai greičiau kokius apdailininkus, stogdengius ir pan., žodžiu tokius, kurie eina su darbais po jo mūro darbų, jei kokiam šeimininkui po mūro reikėtų parekomenduoti ax.gif
Atsakyti
Gerų rusiškų tinklalapių radau - ir akis paganyti ir idėjų galima radus savo kieme pritaikyti mirksiukas.gif Visur ten palandžioti reikia po kiekvieną tinklalapį... mirksiukas.gif

čia

ir čia

čia

apšvietimas

dar čia

čia atskiri projektukai

dar čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 05 balandžio 2007 - 14:10
Na aš dar tik pradedu aplinką tvarkyti, todėl nesijuokit jei ką...
Ar jau galėčiau į nešildomą verandą (ten temperatūra rytais būna 7-12 laipsnių šilumos) išnešti poros centimetrų astrų, serenčių, rudbekijų, šalavijų, verbenų, šlamučio, bakopos, žioveinių, surfinijų ir kitų gėlyčių daigelius.
Gal ir gumbinės begonijos smagiai ten jaustūsi.
Užsisakiau mašiną juodžemio, tai galvoju, ar reikia nukasti viršutinį dirvos sluoksnį ir tik tada pilti juodžemį, ar galima bandyti jį ir taip įterpti į žemę. Nesigaus koks nors zebras kai susimaišys paprasta žemė su juodžemiu.
Ačių už atsakymus 4u.gif
Atsakyti