Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(nengamo @ 2007 04 03, 08:53)
Nesuprantu,šildymo jau nebėr,bandžiau ir saulutėj laikyt ir slėpt nuo saulės bandžiau... Dabar dar liko viena viltis pasodint kieme ir laukt kas bus toliau...

manau lauke augs geriau bigsmile.gif linkiu gerai AUGT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 04 03, 11:03)
manau lauke augs geriau  bigsmile.gif  linkiu gerai AUGT  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 03, 08:03)
man irgi iš paveiksliukų pupmedis yra užkliuvęs, bet kai supratau, kad jis didelis medis šiek tiek apsiraminau.

buna ne tik medziu,bet ir krumu mirksiukas.gif is nuotrauku matau ,kad pas jus plotai doh.gif tai tokiam medeliui tikrai vietos i valias,jeigu musu sklypelyje jam vietos buvo pakankamai smile.gif bet noriu dar pasakyt,kad jis kaip ir brugmansia-nuodingas augalas
Papildyta:
siandien ziuriu kaiminystej taip graziai zydi Kerria Japonica nezinau kaip lietuviskai vadinas blush2.gif gal kuri auginat ? pas mane atrodo vienas krumelis yra, jie buna pilnaviduriais ir paprastais ziedeliais,nezinau koks pas mane,dar nezydi,tiek visokiu dekoratyviniu krumeliu musu sklype,kad dar nespejau su visais susipazint doh.gif bet jau spejom kai kuriuos israut lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 03 balandžio 2007 - 11:15
QUOTE(nengamo @ 2007 04 03, 10:34)
Nu tikrai labai apsidžiaugčiau,jei taip nutiktų bigsmile.gif  Kažkaip įdomiai jos pas mane,išleidžia lapukus,o paskui tie lapeliai nulinksta,nuvysta,tarsi be vandens...suglemba visiškai. Niekaip nesuprantu kas joms nepatinka verysad.gif

Va va ir pas mane taip buvo su viena roze (vijokline). Pirkom LZUA mugej, Nepasakysiu kad mazyte buvo. Bet su lapais tas pat daresi. As visaip aplink ja laksciau,...tai ziurek, vel lapeliai nauji sprogsta, tai vel nukrenta verysad.gif Net zydejo i pas mane, i lauka taip ir nespejau pernest, orai buvo dar netinkami, tai galiausiai uzpuole erkutes ir jau tada tikrai buvo amen doh.gif
bet siaip visos geles kai pernesi i lauka pradeda graziau augt, gal ir musu nengamo rozytems tai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 04 03, 12:25)
buna ne tik medziu,bet ir krumu...
...siandien ziuriu kaiminystej taip graziai zydi Kerria Japonica nezinau kaip lietuviskai vadinas  blush2.gif.

na jau pamažu tvarkydami aplinką atėjom prie tos pusės, kur planuojam didesnius medelius sodinti, tai gal tikrai reikės apie pupmedį dar kartą pasvarstyti. Įdomu, jie žiemoms atsparūs, neapšala? g.gif
o tas žydintis dalykas taip ir vadinasi lietuviškai - kerija, teko skaityti apie ją, tik atrodo ji šiek tiek lepūnėlė, šaltuko prisibijo...
Atsakyti
JOLAXUS, neisivaizduoji ziuriu ir ziuriu i tavo grazuolia aplinka, ir negaliu atsigrozeti, vakar net vyrui rodziau smile.gif nu super !!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2007 04 03, 13:00)
JOLAXUS, neisivaizduoji  ziuriu ir ziuriu i tavo grazuolia aplinka, ir negaliu atsigrozeti, vakar net vyrui rodziau smile.gif  nu super !!!!!!!!

nu ačiū ačiū, kam tos gėlės, ax.gif baikit jau čia visos alpėti, irnesakyk.gif pas visas bus gražu, aš gi jau pažengusi - jau ketvirta vasara drožiam savo arimus biggrin.gif
ir kaip kažkada minėjau ir dabar galiu remdamasi asmenine patirtim pasakyt - NESKUBĖKIT! - prieš tris metus neturėjau to, ką turiu šiandien, betgi tiek laiko nutekėjo... Pirmais metais norėjosi greičiau greičiau, paprasčiau, bet paskui pasakėm stop - pasidarom, kad paskui jau negrįžti prie didžiųjų darbų, o tik dailinti tereikėtų. Kruopščiai pasidomėkit kiekvienu augalu, ką ketinat sodinti, ypač jei tai didesnis augalas reikia apgalvoti, galų gale ir linijas visas reikia numatyti, netgi pasipiešti - aš irgi iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į apželdintojų rekomendacijas piešti, bet kai pradedi bent minimaliai schemutę ant popieriaus dėlioti daug kas aiškėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 03, 12:44)
Va va ir pas mane taip buvo su viena roze (vijokline). Pirkom LZUA mugej, Nepasakysiu kad mazyte buvo. Bet su lapais tas pat daresi. As visaip aplink ja laksciau,...tai ziurek, vel lapeliai nauji sprogsta, tai vel nukrenta  verysad.gif Net zydejo i pas mane, i lauka taip ir nespejau pernest, orai buvo dar netinkami, tai galiausiai uzpuole erkutes ir jau tada tikrai buvo amen  doh.gif
bet siaip visos geles kai pernesi i lauka pradeda graziau augt, gal ir musu nengamo rozytems tai patiks  mirksiukas.gif

Nu reik tikėtis smile.gif 4u.gif Pas mane irgi viena vijoklinė wub.gif O kažin kada jau bus galima į lauką jas paodint g.gif
Atsakyti
Gal kas turi patirties su visžaliais krūmais? Domina, ką galima susodinti į vazonus ir auginti saulėtoje vietoje? Pas mus prie namo yra kampelis su supynėmis ir stalu, bet man per daug pilkas atrodo ax.gif Kadangi trinkelėm išklota, nėr ką sodinti - belieka vazonus statyti. Gal kas nors iš spygliuočių tiktų, kaip manot?
Atsakyti

QUOTE(Reklamiste @ 2007 04 03, 16:44)
Gal kas turi patirties su visžaliais krūmais? Domina, ką galima susodinti į vazonus ir auginti saulėtoje vietoje? Pas mus prie namo yra kampelis su supynėmis ir stalu, bet man per daug pilkas atrodo ax.gif Kadangi trinkelėm išklota, nėr ką sodinti - belieka vazonus statyti. Gal kas nors iš spygliuočių tiktų, kaip manot?

Visi spygliuočiai mėgsta saulę smile.gif
I vazonus geriau sodinti kompaktiškesnę šaknų sistemą ir mažesnę lają formuojančius augalus-tada nereikės gigantinių vazonų,tikintis maksimalios augalo kokybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtų pasakyti ar reikia genėti puslenio bei gluosnio medelius. Jei reikia tai kaip? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2007 04 03, 17:19)
Gal kuri galėtų pasakyti ar reikia genėti puslenio bei gluosnio medelius. Jei reikia tai kaip? Ačiū  4u.gif

Pas mane margalapis gluosnis wub.gif Na kaip pradedu nuo pavasario karpyt tai ir karpau...karpau iki rudens lotuliukas.gif Ir jam tai labai patinka, vis tankeja ir tankeja thumbup.gif Artejam link kamuoliuko formos rolleyes.gif Siemet dar nekarpiau, palauksiu kol lapukai issiskleis labiau,tada bus labiau matyt kur reikia labiau tunkumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 03 balandžio 2007 - 16:32