jolaxus, kiek daug darbelio įdėta, super
AČIŪ visoms už palaikymą
Noriu savo pavyzdžiu parodyti, kad viskas įmanoma, tik noro reikia, dar kaip sakoma "atmiešti" norą laiku, darbu, domėjimusi ir fantazija ir vasaros pabaigoj grožėsimės visų kitų pasiekimais
na ir pas mane dar tokių keliauninkų yra, po pirmų metų visas daržas išėjo į kitą kraštą, o ir pavienių augalų gastrolės nesibaigia
na tai va ir galvoju ir vis nesugalvoju, yra mintis virš tų akmenukų kažką a'la svyrančio, kad ne tarp jų o per juos nusvirtų, turbūt kai pamatysiuų kažkur kažką tinkamo tai ir ateis prašvitimas į galvą
aplink terasą nieko labai nedariau, auga ten trys puskiparisiai žemi, rutulinė forma, ir abejoju ar labai darysiu - vasarą lovelius pastatau, o šiaip gi ten gyvenimas verda - gaila būtų ištryptų augalų, o pagaliau gi norisi patogiai gyventi, o ne tik vaikščioti ant pirštų galų "kaip čia ant kažko trapaus neužlipus"
o akmenukus vyras dėjo tarp kitko tik sudėjus netyčia palikom baseiną per visą naktį su atsuktu vandeniu, nors planavom tik papildyti šiek tiek, tai per ten ir nutekėjo upelis - šiek tiek paplovė, bet truputį atidengėm, pripylėm žemės ir ok. Paskui manau žemė susigulės, gal dar priauginsiu ko ir turėtų būti ok, štai po žiemos kad ir kokia ji silpna buvo, bet nuostolių šitam kampe jokių
Noriu savo pavyzdžiu parodyti, kad viskas įmanoma, tik noro reikia, dar kaip sakoma "atmiešti" norą laiku, darbu, domėjimusi ir fantazija ir vasaros pabaigoj grožėsimės visų kitų pasiekimais
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 02, 16:22)
[b]Jolaxus[/b...Bet mes patys einam bandymais, klaidu taisymo keliais Del to labiausiai kentejo bijunai Kiekviena miela pavasari 3 metus jie keliavo i nauja vieta, kol nesuradom jiems tinkamos
na ir pas mane dar tokių keliauninkų yra, po pirmų metų visas daržas išėjo į kitą kraštą, o ir pavienių augalų gastrolės nesibaigia
QUOTE(Šilingė @ 2007 04 02, 16:27)
...O šliaužiančiu čiobreliu truputuką nusivyliau Ko tai pro jį pienės pavyzdžiui puikiai auga, o jau pasiekt išraut tai problemėlė susidaro Kartais su tais kiliminiais augalais sunkiau, nei iš pradžių atrodė
na tai va ir galvoju ir vis nesugalvoju, yra mintis virš tų akmenukų kažką a'la svyrančio, kad ne tarp jų o per juos nusvirtų, turbūt kai pamatysiuų kažkur kažką tinkamo tai ir ateis prašvitimas į galvą
QUOTE(Lexi 04 @ 2007 04 02, 16:29)
o aplink terasa ka nors darei??labai domina, isvis is toli visa keima galetum nufotkint, nu tu ir saunuole, eina sau 100 balu!!!!!
aplink terasą nieko labai nedariau, auga ten trys puskiparisiai žemi, rutulinė forma, ir abejoju ar labai darysiu - vasarą lovelius pastatau, o šiaip gi ten gyvenimas verda - gaila būtų ištryptų augalų, o pagaliau gi norisi patogiai gyventi, o ne tik vaikščioti ant pirštų galų "kaip čia ant kažko trapaus neužlipus"
QUOTE(Lululu @ 2007 04 02, 16:29)
....Papasakok, kaip tu tuos akmenus vieną šalia kito sudedi, nejaugi taip ir laikosi neišplauna kai lietus lyja.?
o akmenukus vyras dėjo tarp kitko tik sudėjus netyčia palikom baseiną per visą naktį su atsuktu vandeniu, nors planavom tik papildyti šiek tiek, tai per ten ir nutekėjo upelis - šiek tiek paplovė, bet truputį atidengėm, pripylėm žemės ir ok. Paskui manau žemė susigulės, gal dar priauginsiu ko ir turėtų būti ok, štai po žiemos kad ir kokia ji silpna buvo, bet nuostolių šitam kampe jokių
Na, jolaxus, super, saunuole. LAAAAAAAAAAAAAAAAAAbai grazu.
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 01, 19:58)
Pasiskaityk idemiau As palyginus neseniai sioj temoj, bet apie veja prie manes jau buvo sneketa ne karta
O gal atsimeni kuri tema
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 02, 08:47)
jau kažkuri minėjo - daug apie vejas kalbėjom, pirmo puslapio senų temų nuorodas paskaitinėk, suprantu, kad gal nuobodoka kapstytis, bet ir rašyti tą patį daug kartų atbunka pirštai
Kazkiek ziurinejau, bet, matyt, praleidau - darbai musu namuciuose l.energingai vyksta, tai laiko minimum turiu forumo paskaitymui
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 02, 15:43)
na va priduodu jūsų teismui kitą namo kampą
čia kur minėjau supynės kada nors atsikraustys, jos stovės užbėgus tais laiptukais iš didelių akmenų, šiuo metu ten tik rudenį pasėta žolė, po žole padėjom tinklą, kad kai išsitryps neliktų plika žemė, tai nežinau kas iš to gausis
o palei namą akmeninis takelis nuveda link to paties baseinėlio, kiuris daugeliui jūsų jau matytas
čia kur minėjau supynės kada nors atsikraustys, jos stovės užbėgus tais laiptukais iš didelių akmenų, šiuo metu ten tik rudenį pasėta žolė, po žole padėjom tinklą, kad kai išsitryps neliktų plika žemė, tai nežinau kas iš to gausis
o palei namą akmeninis takelis nuveda link to paties baseinėlio, kiuris daugeliui jūsų jau matytas
QUOTE(Lululu @ 2007 04 02, 15:45)
AŠ APAKUS
As irgi
Kokie jus kurybingi saunuoliai, jolaxus!
QUOTE(evansmum @ 2007 04 02, 20:57)
O gal atsimeni kuri tema
Namo aplinka 4. O sios temos pradzioj yra nuorodos i visas buvusias temas O siaip zinok, aisku lengviausia paklausti ir laukti atsakymo. As tai kai cia atejau stengiausi probegom viska paskaityti ieskodama to ko man reikia, ir beieshkant radau patarimu i tuos klausimus kurie atrode man visai nesvarbus Suprask pati, dabar tau kas nors paaishkins, o poto uz keliu puslapiu vel ateis nauja mamyte su tuo paciu klausimu, tai vel reikes atsakineti Taip jau buvo nekarta Tai tikrai lengvai rasi ko tau reikia
Taupykim savo ir kitu laika,nes mes visos uzsiemusios, ypac tokiu laiku
Gaila laika leisti prie senu aptartu temu, kai galima kalbetis apie kazka naujo
Nesupyk
Mergaitės, gal žinote, ar reikia kukmedį tręšti?
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 02, 21:06)
Namo aplinka 4. O sios temos pradzioj yra nuorodos i visas buvusias temas O siaip zinok, aisku lengviausia paklausti ir laukti atsakymo. As tai kai cia atejau stengiausi probegom viska paskaityti ieskodama to ko man reikia, ir beieshkant radau patarimu i tuos klausimus kurie atrode man visai nesvarbus Suprask pati, dabar tau kas nors paaishkins, o poto uz keliu puslapiu vel ateis nauja mamyte su tuo paciu klausimu, tai vel reikes atsakineti Taip jau buvo nekarta Tai tikrai lengvai rasi ko tau reikia
Nesupyk
Nesupyk
Aciu uz nuoroda.
Supykau. Nes tam forumai ir yra, kad galim butu kazko paklausti, pasidometi. Jei jau taip uzkliuvo mano klausimas, tai laaaaabaiiii prasaaaauuuu man atleeeeistiiii. Juk galima normaliai keliais zodziais pasakyt- tema buvo aptarta, paskaityk ten ir ten... Moralu nereika; ir labai juokingai po visu parasytu zodziu gale perskaityti "nesupyk".
Prisimenu pernai birzeli Palangos botanikos sode pupmedis zydejo, tai nerealus grozis. Kas norit pamatyti realybej - apsilankykit Bet siaip tai yra didelis medis dideliam sodui. Biski paveluotai cia parasiau apie tai
QUOTE(evansmum @ 2007 04 02, 21:57)
Aciu uz nuoroda.
Supykau. Nes tam forumai ir yra, kad galim butu kazko paklausti, pasidometi. Jei jau taip uzkliuvo mano klausimas, tai laaaaabaiiii prasaaaauuuu man atleeeeistiiii. Juk galima normaliai keliais zodziais pasakyt- tema buvo aptarta, paskaityk ten ir ten... Moralu nereika; ir labai juokingai po visu parasytu zodziu gale perskaityti "nesupyk".
bereikalo tu taip, evansmum tereikia i paieska ivesti zodi 'veja' ir visi atsakymai kaip ant lekstutes pirmoj temoj yra labai faini paaiskinimai kaip isirengti veja ir alpinariuma
QUOTE(vida777 @ 2007 04 02, 11:39)
Melynais ziedais, tai tikriausiai - visterija (Wisteria sinensis), bet visterijos yra vijoklines, ir joms reikia tvirtu atramu, o sitas medelis mano nuomone, yra pupmedis (Laburnum anagyroides). As asmeniskai pupmedzio nepazystu , tik zinau, kad yra toks grazuolis augalas, tai gal kitos tiksliau pasakys.
Na va, abi tuo paciu metu atsakyma radom .
Na va, abi tuo paciu metu atsakyma radom .
Visterijos tikrai yra vijokliai, bet iš jų suformuoja medelį, tai jis būna panašus į "aukso lietų". "Aukso lietus"- tai pupmedžiai. Paprastasis pupmedis (Laburnum anagyroides) ir Alpinis pupmedis (Laburnum alpinum). Alpinio pupmedžio žiedai maloniai kvepia, kekės tankios, iki 35 cm ilgio. Žydi birželio pradžioje. Darželinis pupmedis pražysta 1-2 savaitėm anksčiau, žiedai bekvapiai, kekės apie 20 cm ilgio. Šių rūšių hibridas - Vatererio pupmedis (L. x watereri) užaugina iki 50 cm ilgio žiedų kekes. Dekoratyviausias "Vosii" (labai gausiai žydi, su ilgom žiedų kekėm). Jo sodinukų galima nusipirkti ir Lietuvoje
Na ir prirašiau Nusibos jums skaityti
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 02, 15:13)
pritariu, darbo daug, bet "kaifas" kai vaikštai aplink ir tereikia tik palaikyti formą, atnaujinti kažką, augalėlį, gėlę naują pasodinti
na dabar dar iš priekio liko vienas kampas sutvarkyt - prilipdyt greta namo voljerą šuniui ir sugalvot ką ir kaip iš to krašto sudėliot, bet čia jau nedidelis sportas lyginant kiek jau prisportuota
na dabar dar iš priekio liko vienas kampas sutvarkyt - prilipdyt greta namo voljerą šuniui ir sugalvot ką ir kaip iš to krašto sudėliot, bet čia jau nedidelis sportas lyginant kiek jau prisportuota
Nepaprastai gražu pas jus Aš tiesiog pavydžiu tokios fantazijos. Na, jūs ir darbštuoliai.
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 02, 23:31)
...Dekoratyviausias "Vosii" (labai gausiai žydi, su ilgom žiedų kekėm). Jo sodinukų galima nusipirkti ir Lietuvoje
...
...
man irgi iš paveiksliukų pupmedis yra užkliuvęs, bet kai supratau, kad jis didelis medis šiek tiek apsiraminau.
Išdykėle, o gal žinai ar yra pupmedžių kažkokių a'la "nykštukinių" formų?
Sunelis gavo dovanu nuo mociutes sia rozyte Labai noreciau ja ishsaugot. Ar imano ja pasodinti lauke Jei taip, tada kada tai geriausia butu padaryti? Ir kaip man ja priziureti dabar? Trashu gal rozem nupirkti? Ir kur jai geriausia butu ant saules, ar puspavesy
Gal yra roziu augintoju cia
Nes pakolkas man su rozem nesiseke Nenoreciau sitos prarasti
Gal yra roziu augintoju cia
Nes pakolkas man su rozem nesiseke Nenoreciau sitos prarasti