Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 04 02, 11:43)
forsitija vadinazi tas geltonai žydinti krūmelis smile.gif

Taip taip clap.gif Nu man jis tooooks wub.gif Galvoju pasodinti ji prie namo is gatveles puses, vienoj ivaziavimo pusej, o kitoj kazkokia pusele, tik nezinau ar tiks toks derinukas g.gif

Galvojau, kad cia lanksva doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 02 balandžio 2007 - 11:32
turiu turiu jau savo graziojo medelio pavadinima Cytisus laburnum cia daugiau sio medelio paveiksleliu na ar ne grazuolis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 04 02, 11:15)
na norit dar vienu medeliu sugundysiu  ax.gif cia irgi nuotrauka is praejusio pavasario,bet kai nuzydejo mes ji isrovem,nes toks persenes nebegrazus atrode,o dabar ieskau tokio jauno medelio,bet kad nezinau pavadinimo-nezinau ir ko ieskot  doh.gif girdejau lyg -auksiniu lietum ji vadino  doh.gif nu kai zydi tai nuostabiai atrodo  wub.gif buna ir melynais ziedais

Melynais ziedais, tai tikriausiai - visterija (Wisteria sinensis), bet visterijos yra vijoklines, ir joms reikia tvirtu atramu, o sitas medelis mano nuomone, yra pupmedis (Laburnum anagyroides). As asmeniskai pupmedzio nepazystu blush2.gif, tik zinau, kad yra toks grazuolis augalas, tai gal kitos tiksliau pasakys.

Na va, abi tuo paciu metu atsakyma radom biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 02 balandžio 2007 - 11:42
Sakykite, o kaip mūsų sąlygomis auga jukos lauke ? Ar sukrauna žiedus? Kelintais metais žydi? Nusipirkom ir pasisodinom juką lauke. Pakankamai gražus augalas. Ką apie jas galite pasakyti, gal kas augina ?

Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 04 02, 13:16)

Galvojau, kad cia lanksva  doh.gif  doh.gif  doh.gif  unsure.gif

O man lanksvos labai patinka, ypač tos aukštesnės, baltais žiedais. Kai žydi gegužės mėn., atrodo, lyg visas krūmas būtų apsnigtas. Pati turiu Vanhuto (aukštesnę baltą) ir japoninę žemą rausvą. Japoninę ne taip myliu ax.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 04 02, 12:41)
O man lanksvos labai patinka, ypač tos aukštesnės, baltais žiedais. Kai žydi gegužės mėn., atrodo, lyg visas krūmas būtų apsnigtas. Pati turiu Vanhuto (aukštesnę baltą) ir japoninę žemą rausvą. Japoninę ne taip myliu ax.gif
My Webpage

... tikrai grazu.. wub.gif reikes laukti kol prazydes. Turbut teks lanksvu atsiprasyti ir geresne vietele parinkti.. blush2.gif
Papildyta:
Kazkur skaiciau apie dolomita. Bet nelabai turiu laiko is naujo visa tema skaityti. Gal kas zinot kur pigiau gauti akmenuku, stambesniu ir tokiu maziuku, dekoratyviniu skaldeliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 02 balandžio 2007 - 12:09
Labas, visoms 4u.gif
Na, man tai patiko paroda, vienas dalykas, žmonių neperdaugiausiai buvo, nereikėjo grūstis kaip Kaziuko mugėj, o ir nuotaika gera buvo, grįžom namno kaip ant sparnų.
Nusipirkau rododendrą už 20 lt. (ružavą), didelį kukmedį (labai patiko), bordinę rožę, ir radau ko labiausiai ieškojom, tai sidabrinę eglutę. thumbup.gif Ai dar ne iš augalų nusipirkom baltą avikailį ant odinių baldų, tai atrodo thumbup.gif , o kadangi buvo jau beveik 17 val. tai pardavėjas už 90 Lt. atidavė. thumbup.gif
Vakar iš tėvų atsivežėm durpių rododendrui dar juodžemio eglutei ir viską susodinom. Na po truputį turėtų aplinka gražėti, tik kai nebebus šaltuko naktimis , dar kartą persėsim veją.
Labai labai lauksiu Jolaxus foto... mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
anksciau minejua kad paroda man ir patiko, nusipirkau rodadendra, bet dar neturiu vietos kur sodinti. vyras labai uzsiemes, o as laukiuosi leliuko paskutines savaites tai nepajegiu pati pasidaryti darzelio savo isvajoto. tai norejau paklausti ar gali jis buti tam vazone kur pirkai pora savaitciu ar blogai jame???
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2007 04 02, 14:40)
...tai norejau paklausti ar gali jis buti tam vazone kur pirkai pora savaitciu ar blogai jame???

aš irgi pirkau rododendrą ir kol kas neprisiruošiu spec. žemės nusipirkti, tai jis gyvena vazone ir manau kol prisiruošiu ir pagyvens, neturėtų nieko labai atsitikti. Tarp kitko, nelabai vadovaujuosi tomis rekomendacijomis, bet va užkliuvo, kad per pilnatį persodinti augalai blogiau prigyja, tai dabar negaliu negalvoti apie tai doh.gif galvoju gal ir prakentėt net savaitę kokią neturėtų pakenkti rolleyes.gif
einu tvarkyt fotkių, darbinga šiandien diena, gal va pusvalanduką nuvogsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 02, 16:25)
aš irgi pirkau rododendrą ir kol kas neprisiruošiu spec. žemės nusipirkti, tai jis gyvena vazone ir manau kol prisiruošiu ir pagyvens, neturėtų nieko labai atsitikti. Tarp kitko, nelabai vadovaujuosi tomis rekomendacijomis, bet va užkliuvo, kad per pilnatį persodinti augalai blogiau prigyja, tai dabar negaliu negalvoti apie tai  doh.gif  galvoju gal ir prakentėt net savaitę kokią neturėtų pakenkti rolleyes.gif
einu tvarkyt fotkių, darbinga šiandien diena, gal va pusvalanduką nuvogsiu unsure.gif

Oi laukiam laukiam, nuotraukyčių laukiam..
Atsakyti
na va priduodu jūsų teismui kitą namo kampą ax.gif
čia kur minėjau supynės kada nors atsikraustys, jos stovės užbėgus tais laiptukais iš didelių akmenų, šiuo metu ten tik rudenį pasėta žolė, po žole padėjom tinklą, kad kai išsitryps neliktų plika žemė, tai nežinau kas iš to gausis g.gif
o palei namą akmeninis takelis nuveda link to paties baseinėlio, kiuris daugeliui jūsų jau matytas smile.gif

user posted image

user posted image

o čia tuo takeliu namo pakraštėliu link baseiniuko
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 02 balandžio 2007 - 14:45
bigsmile.gif AŠ APAKUS
Atsakyti