Perskaičiau Jūsų istoriją, labai susigraudinau, kiek galim prisidėsim ir mes su šeima, kad tik pagėlbėtu jūsų sunėliui, ir įdėsiu nuoruodelę į mūsų mamyčių puslapį. Pati auginu nuostabu sveiką sunėlį Deividuką panašaus amžiaus kap Jūsų, puikiausiai suprantu kaip sunku matyti kad toks mažiukas kenčia ir kad esam bejegiai jiems padėti. Deividukui linkim kuo greičiau pasveikti ir kad visas ligos liktu praeitį
Nuoširdžiausiai linkiu jum kuo greičiau nugalėti visas ligas užaugti sveikiem ir stipriem O tėveliams niekada nepavargti kovoti už savo spinduliuką Simboliškai prisidėjom ir mes, vėliai pervesim daugiau pinigėlių
Stangiausi ir as ne tik linkejimais ir piniguciais, bet ir informacijos platesniu paskleidimu prisideti, tai viena mamyte kauniete man IŠAIŠKINO, kad geri darbai tyliai daromi...
Stangiausi ir as ne tik linkejimais ir piniguciais, bet ir informacijos platesniu paskleidimu prisideti, tai viena mamyte kauniete man IŠAIŠKINO, kad geri darbai tyliai daromi...
Sveikuciai, stiprybes ir nuosirdziausi linkejimai Jusu seimynelei, Devydukas labai grazus berniukas, ziurejau i jo akutes ir buvau isitikinusi kad butinai jam bus viskas gerai, Mes su draugu irgi prisidesim truputeli, nors ir tai bus lasas bet manau kad lasas po laso ir surinksime viska. Sekmes Jums.