Pati operacija kainuoja 66 tukst.EUR, taciau mes labai tikimes, kad ligoniu kasos ja apmokes. O mums reikia pinigeliu pooperaciniam laikotarpiui,taip vadinamoje ligonineje-viesbutyje, patiems teks moketi uz vaiko realibitacija.
Labukas. Kaip jums sekasi šiai dienai? Linkius jums stiprybės, ištvermės ir SVEIKATOS! Prisidėsiu ir aš prie jūsų pinigėlių
Labukas,
kaip sekasi?
Esu kuo giliausiai įsitikinusi, kad Deividukui viskas bus gerai
Kukliai, bet ir aš prisidėjau prie Deividuko gerovės
Mamos, jei dar nors kiek dvejojate prisidėti ar ne, pagalvokite apie tai, kad jei šiandien gerai, nereiškia, kad taip bus ir rytoj... o kai nėra gerai, taip norisi, kad pasaulyje nebūtų abejingų... Nebūkime abejingos, juk mūsų mažas indėlis gali padaryti didelį stebuklą
Sėkmytės Deividukui ir stiprybės tėveliams.
kaip sekasi?
Mamos, jei dar nors kiek dvejojate prisidėti ar ne, pagalvokite apie tai, kad jei šiandien gerai, nereiškia, kad taip bus ir rytoj... o kai nėra gerai, taip norisi, kad pasaulyje nebūtų abejingų... Nebūkime abejingos, juk mūsų mažas indėlis gali padaryti didelį stebuklą
Sėkmytės Deividukui ir stiprybės tėveliams.
Brangiosios mamytes ir ne tik, JUSU visu deka Deividuko saskaiteleje beveik 7 tukst. Jusu deka tunelyje dega ryski sviesa.
Siandien mes jauciames gerai Rytoj vaziuosim pasiskiepyti, tuo paciu pasisversim. Svoris mums labai vangiai auga. Parasysiu kiek siai dienai priaugom
Siandien mes jauciames gerai Rytoj vaziuosim pasiskiepyti, tuo paciu pasisversim. Svoris mums labai vangiai auga. Parasysiu kiek siai dienai priaugom
Nuosirdziausi linkejimai jusu maziui
Tikiuosi, su musu visu pagalba surinksit reikiama suma
Tikiuosi, su musu visu pagalba surinksit reikiama suma
QUOTE(ZiSa @ 2007 04 05, 10:23)
Labukas,
kaip sekasi?
Mamos, jei dar nors kiek dvejojate prisidėti ar ne, pagalvokite apie tai, kad jei šiandien gerai, nereiškia, kad taip bus ir rytoj... o kai nėra gerai, taip norisi, kad pasaulyje nebūtų abejingų... Nebūkime abejingos, juk mūsų mažas indėlis gali padaryti didelį stebuklą Sėkmytės Deividukui ir stiprybės tėveliams.
kaip sekasi?
Mamos, jei dar nors kiek dvejojate prisidėti ar ne, pagalvokite apie tai, kad jei šiandien gerai, nereiškia, kad taip bus ir rytoj... o kai nėra gerai, taip norisi, kad pasaulyje nebūtų abejingų... Nebūkime abejingos, juk mūsų mažas indėlis gali padaryti didelį stebuklą Sėkmytės Deividukui ir stiprybės tėveliams.
Aš tikiu, kad viskas bus gerai
Braskyte, smagu girdeti, kad sviesyte atsiranda ir kad mamukai gali siek tiek prisideti. As irgi agitavau ir draugus, ir forumietes is savo skyrelio. Pati tai kiek baloje sedziu, bet gausiu menesio viduryje vaiko auginimo pinigeliu ir butinai butinai pasidalinsiu.
Arijukas siuncia bucki Ir bandysime kita savaitele uzlekti pas jus
QUOTE(Jase @ 2007 04 05, 12:25)
Braskyte, smagu girdeti, kad sviesyte atsiranda ir kad mamukai gali siek tiek prisideti. As irgi agitavau ir draugus, ir forumietes is savo skyrelio. Pati tai kiek baloje sedziu, bet gausiu menesio viduryje vaiko auginimo pinigeliu ir butinai butinai pasidalinsiu.
Arijukui irgi siunciam karsciausius linkejimus
Sulaukiau siokiu tokiu naujienu is Lenkijos. Mazasis Tadukas (pries 4 savaites buvo operuojamas) jauciasi tfu tfu l.gerai. Odyte baltut baltutele ir LABAI didelis apetitas Per 2 savaites priaugo 1,7 kg Kadangi visiems mums svoris vangiai auga, tai cia yra kosminis greitis
Taciau mazasis Benukas grizta namo, operacija eilini kart nukele, del biurokratu iki galo nesutvarkytu dokumentu
Jeigu mamyte jausis uztikrintai, kad viskas bus gerai, tai ir mazasis princas ta pajaus, ypac per mamytes pieneli
viskas bus gerai, TURI BUTI GERAI
viskas bus gerai, TURI BUTI GERAI
QUOTE(braske11 @ 2007 04 05, 12:47)
Arijukui irgi siunciam karsciausius linkejimus
Sulaukiau siokiu tokiu naujienu is Lenkijos. Mazasis Tadukas (pries 4 savaites buvo operuojamas) jauciasi tfu tfu l.gerai. Odyte baltut baltutele ir LABAI didelis apetitas Per 2 savaites priaugo 1,7 kg Kadangi visiems mums svoris vangiai auga, tai cia yra kosminis greitis
Taciau mazasis Benukas grizta namo, operacija eilini kart nukele, del biurokratu iki galo nesutvarkytu dokumentu
Laba diena,
O lenkai jums pateike kokia nors samata? Ar ji bus koreguojama jau po operacijos? Kas apmoka Jusu keliones islaidas: Lietuva ar Jus (gal avialinijas reiktu "informuoti", ir visai nekainuos). Pinigeliu pervesiu. O sakykite ar misinukus Jums galima valgyti, ar jie blogai veikia kepenys? nuo ju gerai auga svoris. Bukite sveikuciai. Jusu labai grazus sunelis! Na labai ...
QUOTE(braske11 @ 2007 04 05, 09:59)
Brangiosios mamytes ir ne tik, JUSU visu deka Deividuko saskaiteleje beveik 7 tukst. Jusu deka tunelyje dega ryski sviesa.
lašas po lašo....
Laikykitės!!! Ne tik materialiai, bet ir geromis mintimis bei linkėjimais mes prisidėdamos linkime SEKMĖS kuo didžiausios !!!!
Forumietės - įsidėkite nuorodą į savo parašą - tai galimybė kad dar daugiau forumiečių pamatys šią temą
QUOTE(irina @ 2007 04 05, 16:15)
Laba diena,
O lenkai jums pateike kokia nors samata? Ar ji bus koreguojama jau po operacijos? Kas apmoka Jusu keliones islaidas: Lietuva ar Jus (gal avialinijas reiktu "informuoti", ir visai nekainuos). Pinigeliu pervesiu. O sakykite ar misinukus Jums galima valgyti, ar jie blogai veikia kepenys? nuo ju gerai auga svoris. Bukite sveikuciai. Jusu labai grazus sunelis! Na labai ...
Lenkai dar nepateike samatos, kadangi dar sprendziamas donoro klausimas. Keblumu sukele vyro organizme rastas virusas, kuris jam kaip antikunis, o Deividukui persodinus jo kepenis gali kilti rimtu komplikaciju Jei lenkai atsakys neigiamai, sius tirtis mane. Keliones islaidas valstybe nekompensuoja. Is kitu teveliu patirties, geriausia vaziuoti su nuosavu automobiliu. Kadangi vaikelis buna vienoje ligonineje, o donoras siuncimas ir oparuojamas kitoje ligonineje.
Misinukus mums galima valgyti, tik problema ta, kad Deividukas ju nepripazista Dabar vel bandziau pratinti, taciau be rezultatu, spjauna, purtosi, kai tik uzuodzia misinuka