QUOTE(marfa @ 2007 05 30, 16:01)
Labutis,
as ir vis pamastau apie Sergeju, uzkliuvo jis man. Prisiminiau senus laikus, kai mano draugei bure, pamazu bandziau prisiminti kaip ir kas pildosi,tai zinok gal 80 proc. teisybes yra, gal ir daugiau, bent jau ka man drauge atpasakojo(gal kazko ir nesake
)ai, nezinau nezinau
Papildyta:
QUOTE(marfa @ 2007 05 30, 21:21)
nepatikesi,bet tas pats ir su kirpeja,tik as dazniausiai paskambinu ir jei ta diena negali,tai nesirasau,o tik po kokiu dvieju menesiu vel pribrestu skambuciui
Todel paskutini karta kirpausi kovo 7d.,ir tai per fuksa,paskambinau ta pacia diena ir kaip tycia valandele man atsirado
,matyt taip turejo buti..
Pas Sergeju norejau eiti butent ta diena,nes turejau konkretu klausima,o dabar jau ir nebesvarbu taip,bet jeigu persigalvoju,nesvarbu kur buciau uzsiregistravus-visada perspeju,nes pati irgi dirbu aptarnavimo sferoje ir zinau,kas tai yra ,kai klientas neatvyksta ir neperspeja...
Marfute, o gal nueik, as pvz.: uzsirasiau, tikrai ilgai laukti reikejo, ir noras isbleso ir sveikata tuo metu buvo prastoka, zodziu tikrai netinkamas metas, na perleidau kitam zmogui savo laika jis tikrai ten lankesi, parase man keleta zodziu(atsiliepimu) na ir ka, o kad tuo ir baigtusi, ogi ne, man vistiek knieti
ir tuo paciu jauciuosi tokia pavargusi nuo tu pranasysciu, bet "tasko "negaliu padeti, kas zino...
tai Va Marfute ir tu dar pagalvok, neskubek, gal tikrai apsilankysi?
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 05 31, 07:07)
Nežinau, kiek pas Ritą kainuoja.
Gytariukai, kiek pamenu tau kazkas ypatinga turetu ivykti liepos men. nedaug liko
laukiam