Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 11:28)
nu va graziausiai, kas arciausiai, tas toliausiai smile.gif as tai varstyciau jos duris daznokai,oi daznokai 4u.gif

Na, aš kitas duris dažnokai varstau blush2.gif (L.Malinausko; maždaug kas 4 mėn. biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 09:55)
nezinau ar apie gelez,vilko galima sutikti su tavo nuomone, mat norint pasirodyti psichologu, turetum bendrauti su zmogumi, kazko klausti, atsargiai istraukti info ir pan,. man pvz. :as su ja nieko nekalbejau, ji nieko manes neklause ,tik deste ka kortos rodo smile.gif as blikau patenkinta 4u.gif .

p.s. gerosios vilties ir gelez.vilko kampas, nes dar viena yra gerosios vilt. galima sumaisyti smile.gif

Aš sutinku, kad tai gan individualu. Aš buvau pas tą, kurį gyvena bendrabutyje Geležinio vilko. Be to irgi manęs nieko neklausinėjo ir kalbėjo tik ji pati. Na bet gal tuo metu kortos tiesiog nieko ypatingo pas mane nerodė ax.gif smile.gif Tik keista, kad draugei pasakė lygiai tą patį ką ir man. Na bet vėl gi pasikartosiu - čia individualu. Pvz, mano draugė po vizito pas Virginija liko nepatenkinta, o aš apie ją tik gerus žodžius galiu pasakyt.
Be to aš niekad nedarau kategoriškų išvadų ir tikrai nesiruošiu daryti čia jai antireklamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dragon_Fly @ 2007 04 02, 14:12)
Aš sutinku, kad tai gan individualu. Aš buvau pas tą, kurį gyvena bendrabutyje Geležinio vilko. Be to irgi manęs nieko neklausinėjo ir kalbėjo tik ji pati. Na bet gal tuo metu kortos tiesiog nieko ypatingo pas mane nerodė  ax.gif  smile.gif  Tik keista, kad draugei pasakė lygiai tą patį ką ir man. Na bet vėl gi pasikartosiu - čia individualu.

drinks_cheers.gif
Pavyzdžiui, aš labai pasitikiu L.Malinausku, nors daug kam jis nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 02, 15:07)
drinks_cheers.gif
Pavyzdžiui, aš labai pasitikiu L.Malinausku, nors daug kam jis nepatinka.

nepyk, bet apie ji atsiliepimai tikrai nekokie.
o kad individualu tai pritariu visu 100 proc. tau ir pas Margarita patiko, o man ne.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 02, 11:31)
Na, aš kitas duris dažnokai varstau  blush2.gif  (L.Malinausko; maždaug kas 4 mėn. biggrin.gif ).

O kazin,ar daznas lankymasis pas bureju ir pan., nekenkia zmogui?Man tik idomu,o informacija nesikartoja, ar vis kazka naujo suzinai? Ir ar tikrai yra poreikis, ar tai jau tampa iprociu?
Atsakyti
oijojoi smile.gif nezinau pas kuria eiti, jau galva sukasi, nera vienos geros,kad reikalui esant nubegai ir ramu smile.gif
ir dabar ,turiu klausimuka, kankina jis mane, nera pas ka eit, sakutes smile.gif
pas Sergeju is kirpyklos dar nebuvus, bet velgi ,atsiliepimai nepatys graziausi, net norint horoskopa sudaryti eileje laukti net puse metu doh.gif
ir ka daryti, ojojoi g.gif
Atsakyti
Aš ir mąstau pas ką dar nueiti, pasiburti. Buvau geležinio vilko g., bet dar noriu ką nors išbandyti. Idomu palyginti informacija.
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 02, 17:13)
O kazin,ar daznas lankymasis pas bureju ir pan., nekenkia zmogui?Man tik idomu,o informacija nesikartoja, ar vis kazka naujo suzinai? Ir ar tikrai yra poreikis, ar tai jau tampa iprociu?

Aš pas jį einu, kai reikia dėl ko nors apsispęsti. Jo nuomone visiškai pasitikiu. 4u.gif

QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 17:19)
oijojoi smile.gif nezinau pas kuria eiti, jau galva sukasi, nera vienos geros,kad reikalui esant nubegai ir ramu smile.gif
ir dabar ,turiu klausimuka, kankina jis mane, nera pas ka eit, sakutes smile.gif
pas Sergeju is kirpyklos dar nebuvus, bet velgi ,atsiliepimai nepatys graziausi, net norint horoskopa sudaryti eileje laukti net puse metu doh.gif
ir ka daryti, ojojoi g.gif

Na, aš dėl to paties klausimo kreipiausi ir pas Virginiją, ir pas Leopoldą, ir pas Margaritą. blush2.gif Visi pasakė tą patį. Net tą patį mėnesį nurodė. Vasarą bus aišku, ar visi tiesą sakė, ar vienodai melavo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 02, 19:15)
Aš pas jį einu, kai reikia dėl ko nors apsispęsti. Jo nuomone visiškai pasitikiu. 4u.gif
Na, aš dėl to paties klausimo kreipiausi ir pas Virginiją, ir pas Leopoldą, ir pas Margaritą. blush2.gif  Visi pasakė tą patį. Net tą patį mėnesį nurodė. Vasarą bus aišku, ar visi tiesą sakė, ar vienodai melavo. biggrin.gif

na tai nors turi ko laukti 4u.gif jau pliusas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 19:36)
na tai nors turi ko laukti 4u.gif  jau pliusas biggrin.gif

o pas Sergeju ar buvote nesenai, tas kur prie Tauro kalno kirpykloje buria, gal jau pasikeite vieta, butu idomu ar dar tebeburia?
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 02, 19:15)
Na, aš dėl to paties klausimo kreipiausi ir pas Virginiją, ir pas Leopoldą, ir pas Margaritą. blush2.gif  Visi pasakė tą patį. Net tą patį mėnesį nurodė. Vasarą bus aišku, ar visi tiesą sakė, ar vienodai melavo. biggrin.gif

Gytare, o tu nebuvai pas Sergeju? kuris kirpyklos patalpose buria?
Papildyta:
keletas atsiliepimu apie Sergeju:

Sveikutes,vakar buvau gimtadienyje,kuriame dalyvavo moteris,kurios vyras kazkoks ten bioenergetikas,truputi kitaip jinai vadino,bet as neprisimenu blush2.gif ,bet faktas tas,kad jo geras draugas,tas burejas Sergejus,tai jinai sake,kad "seriozka tikrai gerai buria.." Na nezinau..... g.gif Esu pas ji buvus du kartus,bet jau labai senai... O ka jus manot?Ar teko kuriai pas ji lankytis?...

Gal kas žino, kur Sergejus dabar dirba?
Pasakė apie nesantuokinį sūnų thumbup.gif pati dar nežinojau, kad porą savaičių laukiausi, kai pas jį buvau blush2.gif Visa kita nieko ypatingo nepasakė, bet man svarbiausia vaikai.

Bet tiksliausiai ir smulkiausiai pasakė Sergejus. Aš pati puikiai suprantu, kad gallima pasiduoti šių kalbų įtakai ir sėdint laukti kol viskas išsipildys ar veikti taip, kad tai pildytųsi. Aš norėjau daryti viską atvirkščiai, bet gavosi pagal jį. Gyvenu ir nesiskundžiu.

o telefoniuko neradau g.gif gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 09:31)
Papildyta:
del Vytautus.com kiek zinau, nepriima uzsakymu iki ,s.m. rugpjucio pabaigos, perkrautas zmogelis, va kokia paklausa

ax.gif tikrai kad apkrautas,dar ir sio forumo pagalba lotuliukas.gif
QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 15:19)
nezinau pas kuria eiti, jau galva sukasi, nera vienos geros,kad reikalui esant nubegai ir ramu
ir dabar ,turiu klausimuka, kankina jis mane, nera pas ka eit, sakutes
pas Sergeju is kirpyklos dar nebuvus, bet velgi ,atsiliepimai nepatys graziausi, net norint horoskopa sudaryti eileje laukti net puse metu
ir ka daryti

ax.gif As tai irgi vis apie ji mastau,labai ilgai norejau papulti pas Zoja,kol siame forume neisgirdau neigiamu atsiliepimu,nes pries tai buvau girdejusi tik teigiamus,bet niekaip nesiseke prisiskambinti doh.gif Dar pamastau apie Azanova ... g.gif
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 02, 18:15)
Aš pas jį einu, kai reikia dėl ko nors apsispęsti. Jo nuomone visiškai pasitikiu. 
Na, aš dėl to paties klausimo kreipiausi ir pas Virginiją, ir pas Leopoldą, ir pas Margaritą.  Visi pasakė tą patį. Net tą patį mėnesį nurodė. Vasarą bus aišku, ar visi tiesą sakė, ar vienodai melavo.

blink.gif geras,kai bus vasara,butinai parasyk,ar issipylde... jeigu gera pranasavo,tai is visos sirdies linkiu,kad issipildytu mirksiukas.gif (kazkada dariausi horoskopa Kalvariju g. prie "Laivos",tai pasake,kad ko as palinkiu kitam zmogui is visos sirdies-butinai issipildo,tipo turiu kazkokiu ten galiu lotuliukas.gif ).

QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 18:50)
na tai nors turi ko laukti 4u.gif  jau pliusas biggrin.gif
Papildyta:
o pas Sergeju ar buvote  nesenai, tas kur prie Tauro kalno kirpykloje buria, gal jau pasikeite vieta, butu idomu ar dar tebeburia?
Papildyta:
Papildyta:
keletas atsiliepimu apie  Sergeju:

Sveikutes,vakar buvau gimtadienyje,kuriame dalyvavo moteris,kurios vyras kazkoks ten bioenergetikas,truputi kitaip jinai vadino,bet as neprisimenu blush2.gif ,bet faktas tas,kad jo geras draugas,tas burejas Sergejus,tai jinai sake,kad "seriozka tikrai gerai buria.." Na nezinau..... g.gif Esu pas ji buvus du kartus,bet jau labai senai... O ka jus manot?Ar teko kuriai pas ji lankytis?...

Gal kas žino, kur Sergejus dabar dirba?
Pasakė apie nesantuokinį sūnų thumbup.gif pati dar nežinojau, kad porą savaičių laukiausi, kai pas jį buvau blush2.gif Visa kita nieko ypatingo nepasakė, bet man svarbiausia vaikai.

Bet tiksliausiai ir smulkiausiai pasakė Sergejus. Aš pati puikiai suprantu, kad gallima pasiduoti šių kalbų įtakai ir sėdint laukti kol viskas išsipildys ar veikti taip, kad tai pildytųsi. Aš norėjau daryti viską atvirkščiai, bet gavosi pagal jį. Gyvenu ir nesiskundžiu.

o telefoniuko neradau g.gif gal kas zinote?

4u.gif Labukas,cia as rasiau... aha,jis vis dar ten,tik nezinau ar telefoniukas nepasikeites : 2498902 ax.gif
P.S.man irgi svarbiausia vaikai.. bigsmile.gif
Beja sio menesio "Burejoje"labai daug save reklamuojanciu,kaip niekad... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 20:50)

Nebuvau. Dar ne visus būrėjus aplankiau. lotuliukas.gif

QUOTE(marfa @ 2007 04 03, 00:01)
Dar pamastau apie Azanova ... g.gif

blink.gif geras,kai bus vasara,butinai parasyk,ar issipylde... jeigu gera pranasavo,tai is visos sirdies linkiu,kad issipildytu  mirksiukas.gif (kazkada dariausi horoskopa Kalvariju g. prie "Laivos",tai pasake,kad ko  as palinkiu kitam zmogui is visos sirdies-butinai issipildo,tipo turiu kazkokiu ten galiu lotuliukas.gif ).

aciuks.gif
Kad Tavo žodžiai Dievui į ausį.
Pas V.Azanovą buvau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 04 02, 23:01)
ax.gif tikrai kad apkrautas,dar ir sio forumo pagalba  lotuliukas.gif
ax.gif As tai irgi vis apie ji mastau,labai ilgai norejau papulti pas Zoja,kol siame forume neisgirdau neigiamu atsiliepimu,nes pries tai buvau girdejusi tik teigiamus,bet niekaip nesiseke prisiskambinti  doh.gif Dar pamastau apie Azanova ... g.gif

blink.gif geras,kai bus vasara,butinai parasyk,ar issipylde... jeigu gera pranasavo,tai is visos sirdies linkiu,kad issipildytu  mirksiukas.gif (kazkada dariausi horoskopa Kalvariju g. prie "Laivos",tai pasake,kad ko  as palinkiu kitam zmogui is visos sirdies-butinai issipildo,tipo turiu kazkokiu ten galiu lotuliukas.gif ).
4u.gif Labukas,cia as rasiau... aha,jis vis dar ten,tik nezinau ar telefoniukas nepasikeites : 2498902  ax.gif
P.S.man irgi svarbiausia vaikai..  bigsmile.gif
Beja sio menesio "Burejoje"labai daug save reklamuojanciu,kaip niekad...  blink.gif

niu tai dabar ir zurnalu prekyba padides-sio forumo deka smile.gif
ir as nusipirksiu smile.gif padidinsiu pardavimo apimtis smile.gif
Atsakyti