QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 09:31)
Papildyta:
del Vytautus.com kiek zinau, nepriima uzsakymu iki ,s.m. rugpjucio pabaigos, perkrautas zmogelis, va kokia paklausa
tikrai kad apkrautas,dar ir sio forumo pagalba
QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 15:19)
nezinau pas kuria eiti, jau galva sukasi, nera vienos geros,kad reikalui esant nubegai ir ramu
ir dabar ,turiu klausimuka, kankina jis mane, nera pas ka eit, sakutes
pas Sergeju is kirpyklos dar nebuvus, bet velgi ,atsiliepimai nepatys graziausi, net norint horoskopa sudaryti eileje laukti net puse metu
ir ka daryti
As tai irgi vis apie ji mastau,labai ilgai norejau papulti pas Zoja,kol siame forume neisgirdau neigiamu atsiliepimu,nes pries tai buvau girdejusi tik teigiamus,bet niekaip nesiseke prisiskambinti
Dar pamastau apie Azanova ...
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 02, 18:15)
Aš pas jį einu, kai reikia dėl ko nors apsispęsti. Jo nuomone visiškai pasitikiu.
Na, aš dėl to paties klausimo kreipiausi ir pas Virginiją, ir pas Leopoldą, ir pas Margaritą. Visi pasakė tą patį. Net tą patį mėnesį nurodė. Vasarą bus aišku, ar visi tiesą sakė, ar vienodai melavo.
geras,kai bus vasara,butinai parasyk,ar issipylde... jeigu gera pranasavo,tai is visos sirdies linkiu,kad issipildytu
(kazkada dariausi horoskopa Kalvariju g. prie "Laivos",tai pasake,kad ko as palinkiu kitam zmogui is visos sirdies-butinai issipildo,tipo turiu kazkokiu ten galiu
).
QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 18:50)
na tai nors turi ko laukti
jau pliusas
Papildyta:
o pas Sergeju ar buvote nesenai, tas kur prie Tauro kalno kirpykloje buria, gal jau pasikeite vieta, butu idomu ar dar tebeburia?
Papildyta:
Gytare, o tu nebuvai pas Sergeju? kuris kirpyklos patalpose buria?
Papildyta:
keletas atsiliepimu apie Sergeju:
Sveikutes,vakar buvau gimtadienyje,kuriame dalyvavo moteris,kurios vyras kazkoks ten bioenergetikas,truputi kitaip jinai vadino,bet as neprisimenu
,bet faktas tas,kad jo geras draugas,tas burejas Sergejus,tai jinai sake,kad "seriozka tikrai gerai buria.." Na nezinau.....
Esu pas ji buvus du kartus,bet jau labai senai... O ka jus manot?Ar teko kuriai pas ji lankytis?...
Gal kas žino, kur Sergejus dabar dirba?
Pasakė apie nesantuokinį sūnų
pati dar nežinojau, kad porą savaičių laukiausi, kai pas jį buvau
Visa kita nieko ypatingo nepasakė, bet man svarbiausia vaikai.
Bet tiksliausiai ir smulkiausiai pasakė Sergejus. Aš pati puikiai suprantu, kad gallima pasiduoti šių kalbų įtakai ir sėdint laukti kol viskas išsipildys ar veikti taip, kad tai pildytųsi. Aš norėjau daryti viską atvirkščiai, bet gavosi pagal jį. Gyvenu ir nesiskundžiu.
o telefoniuko neradau
gal kas zinote?
Labukas,cia as rasiau... aha,jis vis dar ten,tik nezinau ar telefoniukas nepasikeites : 2498902
P.S.man irgi svarbiausia vaikai..
Beja sio menesio "Burejoje"labai daug save reklamuojanciu,kaip niekad...