QUOTE(Rima* @ 2007 05 23, 23:02)
Žinai, Ugne, ir man bauginančiai skambėjo, kai draugę mačiau vos ne mirštančią.
Santuoka laiminga, vaikelio laukėsi, ir 6-me mėnesyje ėmė jos širdelė stoti.
Vaikiuką gabalais įsčiose supjaustė ir ištraukė. Daugiau vaikų nebus.
Ji tvirtai įsitikinusi (ir įrodymus tada pateikė), kad "užmokėjo" taro egregorui už suteiktas galias savo nelaime....
Aš bent tuo tikiu. Gaila moters. Užjaučiu iš visos širdies.
Ar jie dar kartu su vyru - nežinau, gal ir išsiskyrę... Ne Lietuvoje jau gyvena.
Santuoka laiminga, vaikelio laukėsi, ir 6-me mėnesyje ėmė jos širdelė stoti.
Vaikiuką gabalais įsčiose supjaustė ir ištraukė. Daugiau vaikų nebus.
Ji tvirtai įsitikinusi (ir įrodymus tada pateikė), kad "užmokėjo" taro egregorui už suteiktas galias savo nelaime....
Aš bent tuo tikiu. Gaila moters. Užjaučiu iš visos širdies.
Ar jie dar kartu su vyru - nežinau, gal ir išsiskyrę... Ne Lietuvoje jau gyvena.
Rima, tu tiek daug idomiu istoriju parasai, net bauginanciu-pritariu
gal zinai kokia apie uzburimus, nezinau kaip cia lietuviskai taisyklingai skambetu, rusiskai"privorot" perskaiciau nemazai atsiliepimu apie si dalyka, ir pasiurpau, kaip nebijo jaunos mergaites, paneles ir vyresnio amziaus moterys(nors ju gerokai mazesne dalis) tuos privarotus vyrams daryti.
ir kur tik pazvelgsi internetiniuose saituose ypac rusu, mirga reklamos, "privarot, atvarot" siaubas kazkoks.
zinau ir as viena tokia realia istorija is pazistamu rato, deja tik bendrais faktais(smulkmenu ne) nesu tikra ar tai tiesa, bet ju gyvenimelis tikrai ne rozemis klotas.
ka tu manai apie tai, jeigu jauna mergina prisivilioja bobutes pagalba vaikina, koks ju gyvenimas laukia?
tikiuosi tavo atsakymas bus pamokantis, verciantis susimastyti tas, kurios tai padare, ar ketina daryti...
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 05 22, 07:39)
Gytariuk ar buvai???