Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(heide @ 2007 03 31, 21:48)
Būtent Vytautas Kaškelis daro rektifikaciją, t.y. pagal svarbias gyvenimo datas nustato tikslų gimimo laiką  smile.gif

O kokios maždaug kainos pas jį??
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 03 31, 22:48)
Būtent Vytautas Kaškelis daro rektifikaciją, t.y. pagal svarbias gyvenimo datas nustato tikslų gimimo laiką  smile.gif

Reklamą V.Kaškeliui darai? g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dragon_Fly @ 2007 03 31, 23:23)
Apie Virginiją galiu pasakyti tik gerų žodžių 4u.gif Pas ją buvau tik vieną kartą ir praleidau ten dvi valandas. Išėjau pro duris ir toks jausmas buvo, kad užmiršau daugiau nei pusę ką ji man kalbėjo lotuliukas.gif Laaaaabai faina moteris, ir net moteriškų patarimų davė thumbup.gif O tai ką ji man sakė išsipildė viskas 95%. Tik sudėtingai ji kai kuriuos dalykus išaiškina ir nelabai malonius dalykus labai švelniai pateikia, kad jie ne tokie ir nemalonus pasidaro.

Beje buvau pas Margaritą. Labai patiko, maloni moteris. Optimistiškai nuteikė. Užtrukau tik pusę valandos, bet atsakymus į savo klausimus gavau. Belieka laukti ar bus taip kaip ji sakė mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Dėl Virginijos ir Margaritos visiškai pritariu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2007 04 01, 02:00)
O kokios maždaug kainos pas jį??

Rektifikavimas kartu su metiniu horoskopu man kainavo 150 lt. smile.gif

QUOTE(Gytarė @ 2007 04 01, 08:03)
Reklamą V.Kaškeliui darai? g.gif  lotuliukas.gif

Aga, darau biggrin.gif O jeigu rimtai, tai tikrai ne visi astrologai daro rektifikaciją, todėl jeigu pirmą kartą norit pasidaryti asmeninį horoskopą, tai būtinai reikia gimimo laiką tikslų nustatyti .
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 28, 22:30)
Sveikos  4u.gif
Buvau išvykusi, neseniai grįžau.
Papasakosiu savo įspūdžius apie Margaritą. Būria taip, kaip Ataner pasakojo. Laikė savo ranką virš manosios ir užrašinėjo informaciją. Apie sveikatą pasakė pakankamai teisingai, patarė, kokius papildus ir vitaminus vartoti. Paskui uždavinėjau konkrečius klausimus - ji konkrečiai atsakė. Ar išsipildys, pažiūrėsim. biggrin.gif  Gale uždaviau kontrolinį klausimą. blush2.gif  Paklausiau, kiek likimo man skirta vaikų. Atsakė, kad du. (Aš iš tiesų turiu 2 vaikus ir manau, kad daugiau neturėsiu. biggrin.gif )
Margaritos kontaktai:
Tel. 8 617 05042. Adresas: I.Kanto al. 25-10.

Margarita tikriausiai Vilniuje ? nes Kanto g. ir Kaune yra ax.gif

QUOTE(cangoroo @ 2007 03 30, 12:55)
Na neisivaizduoju, kodel man taip nesiseka prisiskambiti Virginijai...? Jau antra penktadieni visa valanda skambinu jai kas kokias 2-3 minutes, Ir vis uzimta...

buria telefonu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

is tikruju tai drauge baisi beda prispaude ir ji labai noretu pasiburti, bet va net nezinau , ka jai cia Kaune parekomendavus, kike matau , kur prie telekomo Marija antireklamos gavo...tai ka dabar jai skubiai galeciau pasiulyt .
padekit cry.gif
Papildyta:
ai Kanto al. pas mus g. reiskias Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2007 03 31, 15:18)
As uzsisakinejau. Patiko. Lapkricio men uzsisakiau atskirai poros suderinamumo horoskopa, tai iki siol dar laukiu biggrin.gif  (80 lt) Aisku, jis perspejo, kad reiks laukt apie keturis men, nes eiles nezmoniskai ilgos pas ji. Manau kad kainos atskirai kiekvienam, nes jis pasiziuri, kokio sudetingumo ir pan. Parasyk jam, labai malonus zmogus, tikrai issamiai ir maloniai tau atrasys wink.gif

na, tikrai, eiles, tai pas ji ohoho pioneers.gif nezinau ar as tiek islauksiu, na bus matyt g.gif
Atsakyti
Nu išreklamavot man tą Vytautą biggrin.gif Reiks jam parašyti smile.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedra* @ 2007 04 01, 16:59)
Margarita tikriausiai Vilniuje ? nes Kanto g. ir Kaune yra  ax.gif

Tikrai taip. Vilniuje, Pilaitėje. 4u.gif
Atsakyti
Permeciau visa ankstesne temele ir surasiau draugei telefonus, gal ka issirins smile.gif aisku veliau ir man papasakos savo ispudzius. berinkdama telefonus pagalvojau , kad labai gerai butu jeigu jie butu iskelti temeles pradzioje, kad reikalui esant neraiketu tiek ieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedra* @ 2007 04 01, 19:52)
Permeciau visa ankstesne temele ir surasiau draugei telefonus, gal ka issirins  smile.gif aisku veliau ir man papasakos savo ispudzius. berinkdama telefonus pagalvojau , kad labai gerai butu jeigu jie butu iskelti temeles pradzioje, kad reikalui esant neraiketu tiek ieskot  g.gif

Na tikrai gerai butu,tik kas situo uzsiims mirksiukas.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dragon_Fly @ 2007 03 31, 22:23)
Apie Virginiją galiu pasakyti tik gerų žodžių 4u.gif Pas ją buvau tik vieną kartą ir praleidau ten dvi valandas. Išėjau pro duris ir toks jausmas buvo, kad užmiršau daugiau nei pusę ką ji man kalbėjo lotuliukas.gif Laaaaabai faina moteris, ir net moteriškų patarimų davė thumbup.gif O tai ką ji man sakė išsipildė viskas 95%. Tik sudėtingai ji kai kuriuos dalykus išaiškina ir nelabai malonius dalykus labai švelniai pateikia, kad jie ne tokie ir nemalonus pasidaro.

O dėl tos iš Geležinio vilko, tai galiu pasakyt, kad labai jau gera psichologė tikriausiai, nes man ir mano draugei lygiai tą patį "išbūrė" ir visai nieko neišsipildė. Na bet čia man taip, gal kitom kitaip, juk mes visi tikim tik tuo kuom norim tikėt mirksiukas.gif

Beje buvau pas Margaritą. Labai patiko, maloni moteris. Optimistiškai nuteikė. Užtrukau tik pusę valandos, bet atsakymus į savo klausimus gavau. Belieka laukti ar bus taip kaip ji sakė mirksiukas.gif

nezinau ar apie gelez,vilko galima sutikti su tavo nuomone, mat norint pasirodyti psichologu, turetum bendrauti su zmogumi, kazko klausti, atsargiai istraukti info ir pan,. man pvz. :as su ja nieko nekalbejau, ji nieko manes neklause ,tik deste ka kortos rodo smile.gif as blikau patenkinta 4u.gif .

p.s. gerosios vilties ir gelez.vilko kampas, nes dar viena yra gerosios vilt. galima sumaisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 02, 09:55)
p.s. gerosios vilties ir gelez.vilko kampas, nes dar viena yra gerosios vilt. galima sumaisyti smile.gif

Mano kaimynė. 4u.gif Bet pas ją aš nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 02, 10:02)
Mano kaimynė. 4u.gif  Bet pas ją aš nebuvau.

nu va graziausiai, kas arciausiai, tas toliausiai smile.gif as tai varstyciau jos duris daznokai,oi daznokai 4u.gif
Papildyta:
del Vytautus.com kiek zinau, nepriima uzsakymu iki ,s.m. rugpjucio pabaigos, perkrautas zmogelis, va kokia paklausa smile.gif
Atsakyti