QUOTE(ataner @ 2007 04 30, 18:19)
Gytariuk as nieko nesiaiskinau, palikau savo likima teketi ramia vaga,pavargau lakstyti pas burejus ir klausyti apie savo ateiti butus ir nebutus dalykus, paskutini karta buvau gel.vilko, ir manau man pakako neimanoma gauti 100proc. atsakymo nei pas viena is ju
ataner, su tavimi sutinku visu 100% kai pagalvoji, jei jos rastu atsakymus į visus klausymus, tai pačios gyventu idealius gyvenimus. Deja, gyvenimas taip surėdytas, kad niekas absoliutiškos tiesos nežino, gal ir gerai
Papildyta:
QUOTE(l-aura @ 2007 04 26, 16:21)
na jo.. Baugiai idomu Gal ir nueisiu, bet jau pas kitą Draugas labai sunerimes, sake "zinok jei nueisi ir paliksi po kurio laiko mane, tai zinosiu kieno namus degint" Tipo burejos
Manau, kad geriau neiti pas būrėja prieš vestuves. Kam tau ta našta reikalinga. Jeigu jauti, kad čia tavo žmogus, o moterys nuojauta gera apdovanotos, tai nesiblaškyk. Jei nori gimdyti vaikus šitam žmogui, ir jauti, kad čia tavo likimas , tai pirmyn. tavo būsimas vyras iš dalies teisus jei abejoji nors kiek savo pasirinkimu, tada geriau neskubėti, o pagyventi ir pažiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 30, 12:59)
Aciu, uzsirasiau numeriuka, reikes bandyti nueiti.Paskui papasakosiu.
Oi Ugne, lauksim mes naujienų lauksim. aišku pačiu geriausiu