QUOTE(l-aura @ 2007 04 26, 13:06)
sveikos mergaites, perskaiciau ir as nuo pradžių iki galo šią temą
Norėjau paklausti, gal kas nors buvo pas būrėją Nadiją iš Vilniaus?? kazkaip nenugirdau apie ją pokalbiuose nieko..
Buvau pas ją praeitais metais kelis kartus, sesuo rekomendavo, o šiai - jos vyras (keista ane?
) Ji rusakalbė, iš kortų neburia, sakė kad negalima kortom burtis, o buria iš kavos tirščių
Tiesą sakant ir ėjau pas ją kad pamatyti kaip tai daroma, smalsumas žudė
Nu įdomiai ji buria.. Mato tose nuosėdose įvairius gyvunėlius, daiktus ir tt ir pasakoja.. Ir iš rankos dar pabūrė..
sakė kad aš nužiūrėta buvau, tai liepė pas ją dar pavažinėti, nes reikia nuimti čia matyt kad dar ateiciau uzsitikrino), paskui kitus seansus uzkalbėjo man žiogelius, druską, česnaką, pamokino kaip elgtsi ir saugotis nuo nužiūrėjimo..
Gal dar kas buvo pas ja? Idomu man ar išsipildė
Tiesą sakant norėčiau vėl pas kokią nueiti, bet nežinau - ir baisu kartu.. Ruošiuosi ženytis, tai kažkaip nenorėčiau išgirsti kad čia ne mano žmogus..
Labai to bijau.. Kaip jūs manot - eiti prieš vedybas ar ne?
O as vat neiciau pries zenybas
Vat pati kazkaip planavau teketi uz kokiu meteliu, ale pasake man ne per srniausiai, kad greitai labai patapsiu nasle
Zodziu taip ir pasake - busi labai jauna nasle
Ir ka man dabar daryt??? Vietos nebegaliu sau rasti, nezinau nei ka galvot, nei kur eit, ar tiket ar ne (nors sita tai ne viena bureja sake). Tai dabar persasi mintis - tai kam tada zenytis, jei istekesiu ir prarasiu po poros metu vyra??? Nu zodziu, biski dabar gailiuosi kad suzinojau tai, ypac kai yra zmogus, be kurio savo gyvenimo nelabai isivaizduoju...