QUOTE(Evelinushka @ 2007 04 25, 10:23)
klausimelis, jei jau tas burejas stebuklingai tave pagydo, atburia,ar pan, argi nesinoretu savo lidijimu padeti kitiems zmonem???ar sedet trint rankas, oj kaip man fainai, pagyjau nuo vezio ar pan, o jus kiti mirkit?
ir kodel nei vienas RIMTAS mokslininkas to neirodo, na, tu ju galiu?
tai kad ir įrodo, ir pagrindžia, ir t.t.
Bet ne šiame saite įrodymų ižškok. Geriau rusų saituose, ir dar tiksliau - mokslinėse temose, ne pvz. anastasija.ru. Ten "briedo" ir mistikos prisirankiotum.
Ir aš kažkada panašiai knisausi, kaip tu dabar, kursinį rašydama, bet ne taip elgiesi, mieloji.
Nepilk ant visų ir nekiršink žmogučių. Evelinuška, tau nuo to geriau nebus, kažko į protą ar nuo proto nenuvedžiosi, o kad savo emocijas išlieji, ir dar viešai - na ir ką pasieki? Jei domiesi ezoterika, atsakysiu ką darai - agi vampyruoji, mergyt
. O ar tai gražu? Feee....
O dėl pagydymų aš turiu savo nuomonę.
Niekas negali kito žmogaus pagydyti, nes padėti sau gali tik pats žmogus, o kada nepadeda daktarai, psichiatras ar psichoterapeutas, kartais dvasinės paramos ieškoma pas būrėjas ar magijos specus. Visame pasaulyje taip yra. Gal kartais žmogui pakanka tik palaikymo ar padrasinimo, informacijos, kad jis
NĖRA BEVILTIŠKAS, IR ŽMOGUS PATS SAVYJE ĮJUNGIA VIDINIUS RESURSUS, KAD IŠROPOTŲ IŠ BEVILTIŠKIAUSIOS SITUACIJOS? Žinau tai, nes pati išlipau iš beviltiškos ligos. Viskas įmanoma, kai nors kas ištiesio pagalbos ranką ar bent mažąjį pirštelį tuo, kažkokiu lūžiniu momentu. Kada arba ten, žemyn, arba išlipti.
Na taip, pagijau nuo vėžio. Ir ką? Evelinuška, manai linksma girtis tuo? Patikėk, ne! Net prisiminti tą klaikų periodą nesinori.
Ir tais, kurio televizijos laidose dalyvauja, nelabai džiaugiuosi. Nereikia skausmo ir kančios eskaluoti.
O padėjo man..... Sergejus. Tas pats, kurį mes čia temoje minime.
Atsakiau?