Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(marfa @ 2007 03 30, 23:49)
g.gif as tai negirdejus... o kaip senai tu pas ja buvai?Kokiame rajone jinai priima? ax.gif

pries metus ji buvo Didziojoj g-vej,o po to persikele i Pamenkalnio.As pas ja lankausi jau 3 metai.Man tai ji thumbup.gif Dabar,p gimdymo,dar nebuvau,o ir besilaukdama nejau,nes negalima schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 30, 20:56)
Saikingai tikiu, bet pasiburiu kartais. blush2.gif  Juk nelakstysi pastoviai pas būrėją. doh.gif

4u.gif As irgi virtualiai kartais pasiburiu,bet kitame puslapiuke,deja,mano kompas buvo uzluzes ir dingo visi favoritiniai adresai verysad.gif
QUOTE(klana @ 2007 03 30, 21:10)
pries metus ji buvo Didziojoj g-vej,o po to persikele i Pamenkalnio.As pas ja lankausi jau 3 metai.Man tai ji  thumbup.gif Dabar,p gimdymo,dar nebuvau,o ir besilaukdama nejau,nes negalima  schmoll.gif  schmoll.gif

ax.gif Gal galetum parasyti telefoniuka? O tai mazdaug kiek kainuoja pradine kaina? g.gif
Atsakyti
nezinau, cia jau ne i tema bus. gal kas uzsisakinejote horoskopa Vytautus.com? jo telefonas +37067289826 ydomu kiek jis ima?
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 03 31, 00:19)
4u.gif As irgi virtualiai kartais pasiburiu,bet kitame puslapiuke,deja,mano kompas buvo uzluzes ir dingo visi favoritiniai adresai  verysad.gif

ax.gif Gal galetum parasyti telefoniuka? O tai mazdaug kiek kainuoja pradine kaina? g.gif

Zinok,kad nebepamenu tikslios kainos blush2.gif Ji uz valanda ima.Ji pirma karta besiburiancioms ima daugiau (beje ji gali viska tau pasakyti ir be kortu pagalbos,tiesiog ziuredama i tave)turi dovana moteriske)),o po to,kai ateini kitus kartus,tai moki zenkliai maziau.Tiksliai zinau tik masazu kaina: 10 seansu - 600 litu,bet tikra bomba jos masazai thumbup.gif thumbup.gif Gali jai pasiskambinti ir pasiklausti.Tel : 869957499 Elena
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 03 31, 08:38)
nezinau, cia jau ne i tema bus. gal kas uzsisakinejote horoskopa Vytautus.com? jo telefonas +37067289826 ydomu kiek jis ima?

As uzsisakinejau. Patiko. Lapkricio men uzsisakiau atskirai poros suderinamumo horoskopa, tai iki siol dar laukiu biggrin.gif (80 lt) Aisku, jis perspejo, kad reiks laukt apie keturis men, nes eiles nezmoniskai ilgos pas ji. Manau kad kainos atskirai kiekvienam, nes jis pasiziuri, kokio sudetingumo ir pan. Parasyk jam, labai malonus zmogus, tikrai issamiai ir maloniai tau atrasys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 28, 21:30)
Sveikos  4u.gif
Buvau išvykusi, neseniai grįžau.
Papasakosiu savo įspūdžius apie Margaritą. Būria taip, kaip Ataner pasakojo. Laikė savo ranką virš manosios ir užrašinėjo informaciją. Apie sveikatą pasakė pakankamai teisingai, patarė, kokius papildus ir vitaminus vartoti. Paskui uždavinėjau konkrečius klausimus - ji konkrečiai atsakė. Ar išsipildys, pažiūrėsim. biggrin.gif  Gale uždaviau kontrolinį klausimą. blush2.gif  Paklausiau, kiek likimo man skirta vaikų. Atsakė, kad du. (Aš iš tiesų turiu 2 vaikus ir manau, kad daugiau neturėsiu. biggrin.gif )
Margaritos kontaktai:
Tel. 8 617 05042. Adresas: I.Kanto al. 25-10.

Labas, atsiprasau, jei prazioplinau ankstesneje temoje, bet kiek ji ima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 03 31, 16:15)
Labas, atsiprasau, jei prazioplinau ankstesneje temoje, bet kiek ji ima? blush2.gif

50lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 03 31, 08:38)

ax.gif As kazkada planavau uzsisakyti,bet pas ji buvo labai didele eile,tai neturejau kantrybes laukti,bet vienas klausimas ypatingai neramino,tai jis parase,kad ji gali uzduoti ir ta pati vakara man atsake thumbup.gif Tikrai labai malonus vyriskis..

QUOTE(Vaida` @ 2007 03 31, 14:18)
As uzsisakinejau. Patiko. Lapkricio men uzsisakiau atskirai poros suderinamumo horoskopa, tai iki siol dar laukiu biggrin.gif  (80 lt) Aisku, jis perspejo, kad reiks laukt apie keturis men, nes eiles nezmoniskai ilgos pas ji. Manau kad kainos atskirai kiekvienam, nes jis pasiziuri, kokio sudetingumo ir pan. Parasyk jam, labai malonus zmogus, tikrai issamiai ir maloniai tau atrasys wink.gif

ax.gif O tai tu tik suderinamuma darei,ar ir pvz.metu horoskopa? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 03 31, 19:20)
ax.gif As kazkada planavau uzsisakyti,bet pas ji buvo labai didele eile,tai neturejau kantrybes laukti,bet vienas klausimas ypatingai neramino,tai jis parase,kad ji gali uzduoti ir ta pati vakara man atsake  thumbup.gif Tikrai labai malonus vyriskis..
ax.gif O tai tu tik suderinamuma darei,ar ir pvz.metu horoskopa? g.gif  bigsmile.gif

Pies trejeta metu pas ji dariausi ta vadinama normalu bendra horoskopa. Tada buvom susitike ir pora valandu jis man ta horoskopa komentavo. Tikrai labai patiko, regis, nereik ir burtis eit biggrin.gif Pries metus yra sudares metini horoskopa, tai jau konkreciau kas kuri menesi laukia ir pan. Taip taikliai pasake viska, dave ivairiu patarimu, po to net rasiau ir dekojau uz tai smile.gif Ir kaip minejau, dabar nekantriai ketvirtas menuo laukiu mano ir draugo suderinamumo horoskopo.

Ta vadinama "pataikymo, taiklumo" procenta ivertinciau 85-90 proc biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, norėjau paklausti dėl Vytauto - o jūs žinote tikslų savo gimimo laiką? Teko girdėti, kad jei nežinai tikslaus laiko, tai geras astrologas per įvykius kažkaip jį atkoreguoja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2007 03 31, 21:21)
Mergaitės, norėjau paklausti dėl Vytauto - o jūs žinote tikslų savo gimimo laiką? Teko girdėti, kad jei nežinai tikslaus laiko, tai geras astrologas per įvykius kažkaip jį atkoreguoja...  g.gif

Būtent Vytautas Kaškelis daro rektifikaciją, t.y. pagal svarbias gyvenimo datas nustato tikslų gimimo laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikku @ 2007 03 29, 20:44)
O galetum apie Vurginija papasokoti? blush2.gif  patiko ar ne? issipilde ka pasake? kazkaip kai paskambinau jai,tai pasirode pikta,kaip ten is tikruju? blush2.gif

Apie Virginiją galiu pasakyti tik gerų žodžių 4u.gif Pas ją buvau tik vieną kartą ir praleidau ten dvi valandas. Išėjau pro duris ir toks jausmas buvo, kad užmiršau daugiau nei pusę ką ji man kalbėjo lotuliukas.gif Laaaaabai faina moteris, ir net moteriškų patarimų davė thumbup.gif O tai ką ji man sakė išsipildė viskas 95%. Tik sudėtingai ji kai kuriuos dalykus išaiškina ir nelabai malonius dalykus labai švelniai pateikia, kad jie ne tokie ir nemalonus pasidaro.

O dėl tos iš Geležinio vilko, tai galiu pasakyt, kad labai jau gera psichologė tikriausiai, nes man ir mano draugei lygiai tą patį "išbūrė" ir visai nieko neišsipildė. Na bet čia man taip, gal kitom kitaip, juk mes visi tikim tik tuo kuom norim tikėt mirksiukas.gif

Beje buvau pas Margaritą. Labai patiko, maloni moteris. Optimistiškai nuteikė. Užtrukau tik pusę valandos, bet atsakymus į savo klausimus gavau. Belieka laukti ar bus taip kaip ji sakė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dragon_Fly: 31 kovo 2007 - 21:24