Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

Na neisivaizduoju, kodel man taip nesiseka prisiskambiti Virginijai...? Jau antra penktadieni visa valanda skambinu jai kas kokias 2-3 minutes, Ir vis uzimta...
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2007 03 30, 12:55)
Na neisivaizduoju, kodel man taip nesiseka prisiskambiti Virginijai...? Jau antra penktadieni visa valanda skambinu jai kas kokias 2-3 minutes, Ir vis uzimta...

Gal kazkas yra tokio, ko neturi suzinoti, na kaip sakant apsauga nuo kazkokios informacijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 03 30, 13:14)
Gal kazkas yra tokio, ko neturi suzinoti, na kaip sakant apsauga nuo kazkokios informacijos. ax.gif

Arba tiesiog daug beskambinanciu... mirksiukas.gif Nu tokia reklama padaryta SM. bigsmile.gif

O as siandien po pietu eisiu. Paziuresim kaip seksis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2007 03 30, 10:55)

Don't worry ! mirksiukas.gif Gal per daug tikiesi iš jos, niekada nieko nereikia daryt per daug fanatiškai ar per stipriai norėt . Pati antrą penktadienį skambinau ir jau galvojau taip pat kaip tu, bet, .... įkvėpiau oro, mintyse pagalvojau, kad ji problemų mano neišspręs, bet požiūrį iš šalies, man norėtųsi sužinot ir ....pasisekė mirksiukas.gif

Nenoriu mokyti, tik pasidalint tuo kas man padėjo, mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusiteikus as optimistiskai ir tikiu, kad kada nors vis tiek prisiskambinsiu. Man irgi buvo kilusi tokia mintis, kad galbut neprisiskambinu todel, jog kazko neturiu zinoti... Bet tai dar labiau mane skatina verztis pas bureja smile.gif
Atsakyti
Laba...
Vis uzsuku pasidairyt, ar nera atsiliepimu apie Dalia is Kauno. Buvo juk cia kazkas ar zadejo eit...
Laukiu..Laukiu..
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 30, 06:47)
Kam internete burtis mokamai, jei galima nemokamai? Pavyzdžiui, štai čia:
http://arhangel.ru/fortune/online/

Gytare parasei nuoroda, o pati tiki tais virtualiais puslapiais? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

as zinau labai nebloga bureja.Ji ne tik buria,bet ir isvalo energetini lauka,pakrauna thumbup.gif thumbup.gif Nepatikesit,bet po jos masazu (ji pakrauna darydama masazus thumbup.gif thumbup.gif ),eidavau gatve ir sypsojausi zmonems.Na,taip gera budavo.
Tiesa,dabar nebepamenu kiek ji ima is tu,kurie buriasi pas ja karta,bet po to ima zenkliai maziau.Jos vardas Elena.Gal kuri buvot pas ja??
Atsakyti

Klana, o cia kokiam mieste buvai pas Elena?
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 03 30, 21:58)
Klana, o cia kokiam mieste buvai pas Elena?

Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klana @ 2007 03 30, 18:29)
Labukas

as zinau labai nebloga bureja.Ji ne tik buria,bet ir isvalo energetini lauka,pakrauna thumbup.gif  thumbup.gif Nepatikesit,bet po jos masazu (ji pakrauna darydama masazus thumbup.gif  thumbup.gif ),eidavau gatve ir sypsojausi zmonems.Na,taip gera budavo.
Tiesa,dabar nebepamenu kiek ji ima is tu,kurie buriasi pas ja karta,bet po to ima zenkliai maziau.Jos vardas Elena.Gal kuri buvot pas ja??

QUOTE(klana @ 2007 03 30, 19:00)

g.gif as tai negirdejus... o kaip senai tu pas ja buvai?Kokiame rajone jinai priima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 03 30, 15:55)
Gytare parasei nuoroda, o pati tiki tais virtualiais puslapiais? biggrin.gif

Saikingai tikiu, bet pasiburiu kartais. blush2.gif Juk nelakstysi pastoviai pas būrėją. doh.gif
Atsakyti