QUOTE(pabirze @ 2008 04 07, 16:51)
na ir prisiskaičiau, nepradėkim išvedžioti ir kreipti dėmesį į amerikas - ten daug sektų. KRIKŠTAS TEIKIAMAS TIK VIENĄ KARTĄ GYVENIME, ir nesvarbu ar tėvai išsiskyrė ar susipyko, gal teikiantis krikštą kunigas nepatiko, o ypač dėl suknelės krikšto ar dar kokių ambicijų. Tai tik dar kartą parodo, kiek mažai mes tame gaudomės ir krikštiname tik dėl tradicijos. O jei buvo krikštyta pačių, reikia nedelsiant pranešti bažnytinei vadovybei ir ji jau nuspręs ar galiojančiai buvo pakrikštyta. Krikšto metu tampame Dievo vaikais ir nuplaunama gimtoji nuodėmė, kad galėtume vėliau priimti kitus sakramentus rekomenduojama krikštyt kuo mažesnius, o už tikėjimą neša atsakomybę tėvai ir krikšto tėvai.
Naturalu juk tais laikais pati Kristu vadino sektantu,ko cia stebetis, kad amerika atrodo sektantu krastas,Tik va ji kur kas geriau gyvena ir kur kas yra labiau dvasingi nei kazkas cia..
Neskubekit daryti to ko nesuprantant,ka ten kalba visokios ,mamytes ir bobutes ar dvasiski tevelei tai yra viena ,tiesiog paimkit ir pasiskaitykit kas jums priklauso,O priklauso tai kas yra parasyta N.Tastamente ir neprotingas tas zmogus kuris neskaito nesusipazysta, kas jam duoto(palikta) tastamentu... manau zymei maziau kiltu kvailu klausimu,kada ir ka krikstyti ir kaip krikstyti.
Visad kilo man klausimas,kodel zmones prisikure sau tokiu keistu problemu?
as neskaitau save tikinciu,esu nuodmingas kaip ir dauguma cia esanciu,tik kad esu studijaves Sv,rasta ir krikscionybe nusvito visai kitom spalvom,todel ir leidziu sau pasireiksti, bet tik tai is to kas parasyta Sventame Raste,jokeis budais ne is savo mazos galveles..