QUOTE(Zuze @ 2006 06 01, 09:05)
O ka mums daryti
Mano dukryte tik gimus pateko i Santariskiu reanimacija ,kur melsdami Dievulio pagalbos ir pakrikstijom.Dabar noretume kaip ir sventes kazkokios ,noretume kad ir mazoji turetu kriksto suknele,kriksto zvake ir tauriojo gerimo butelaite su uzrasytais palinkejimais...Aisku galima butu viska nupirkt,bet juk tai jau nebus tikra...
Tai ,sakau,gal tokiems atvejams yra kokiu nors isimciu
Mano dukryte tik gimus pateko i Santariskiu reanimacija ,kur melsdami Dievulio pagalbos ir pakrikstijom.Dabar noretume kaip ir sventes kazkokios ,noretume kad ir mazoji turetu kriksto suknele,kriksto zvake ir tauriojo gerimo butelaite su uzrasytais palinkejimais...Aisku galima butu viska nupirkt,bet juk tai jau nebus tikra...
Tai ,sakau,gal tokiems atvejams yra kokiu nors isimciu
Jei gerai supratau krikštijote patys, be kunigo, tada reikia nueiti į bažnyčią krikšto papildymui. Kunigas vandens nebepils, bet pateps šventintais aliejais, įrašys į bažnytines knygas, ta proga ir galėsite surengti šventę.
Niekaip nesupratau temos autorės, kuri nori perkrikštyti vaikus vien dėl to, kad jų krikštas įvyko be jos sutikimo, ar tai ne per didelis susireikšminimas? Sakramentui pritaria, krikštyti nori, bet atrodo, kad svarbiausia, "kad būtų, kaip aš pasakiau"... Atsiprašau, jei ne taip supratau.