Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

QUOTE(Astaiciuke @ 2006 07 04, 13:51)
o vat as visia net negalvojau apie dovanas, pati nesitikiu jokiu, net nenoriu smile.gif vienas kitam busim dovaneles, ziedukais apsikeism, o tada meduti kopinesim , o dovanot ta proga net nezinociau ka, jokios dovanos ta proga nelimpa , vienos per menkos , kitos vel kaskokis, gal susokot savo brangiausiam soki ar seip koki erotini masaza, jam bus geriausia dovana esu isitikinus 100% biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as kazkaip irgi nieko "tinkamo" nesugalvoju...
Atsakyti
baikit, panos, nejaugi tikrai nesugalvojat?
šokį padovanokit smile.gif

aš buvau vieną labai nieko dalykėlį sumąsčius savo būsimam vyreliui- paimti (ar padaryti)knygelę ir surašyti visom užsienio kalbom AŠ TAVE MYLIU smile.gif thumbup.gif

bet šiandien dar genialesnė mintis šovė thumbup.gif , man mes su vyru ilgą laiką susirašinėjom el. paštu, tai yra išlikę mūsų laiškąi. aš sugalvojai paimti tuos laiškus, pakeisti šriftą, ant spalvotų lapų, tada į knygelę tokią,kur užsirakina (ne kiūekvienam skaityti) ir įklijuoti, nuotraukom apipavidalinti ir padovanoti, gal pirma raktą, po to knygelę, gal pirma knygelę, po to rakto tegu ieško wub.gif
dar nežinau smile.gif o jo laiškai tai fantastika, net žliumbiau dabar dar kartą skaitydama. nu nesigiriu, bet manau, suvirpės širdis prisiminus mūsų meilės pradžią ir skaitant tokį laiškų romaną (sudesiu savo laišką, tasa jo, tada atsakymą ir tt.)
Atsakyti
tam aišku reikėjo į jo el. paštą įsibrauti, bet čia menkutė nuodėmė mirksiukas.gif
pas mus tie slaptažodžiai neslepiami ax.gif
Atsakyti
sandriukai-garndriukai-mintis labai orginali,taciau ar tavo vyras toks pats sentumentalus kaip tu? jeigu taip, tai dovana puiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 07 20, 15:49)
sandriukai-garndriukai-mintis labai orginali,taciau ar tavo vyras toks pats sentumentalus kaip tu? jeigu taip, tai dovana puiki smile.gif

aš jį pažįstu. supranti, mes juk kasdien tų laiškų neskaitom, įsisukę į rutiną net užmiršom kad tokie yra :)ir aš prisiminiau. o juose viskas- mėnesiai tik laiškų draugystės, po to pasimatymas, aprašymai po pasimatymo, ką abu jautėm, na, žodžiu, viskas smile.gifišreikšta žodžiais. o dažnai vyrai nemoka žodžiais, todėl tai labai vertinu.
kai padovanosiu- jau žinau kas bus-mes skaitysim vestuvių naktį smile.gif tiesiog negalėsim neskaityti smile.gif žinau
Atsakyti
[quote=Sandriukas--gandriukas,2006 07 20, 16:33]
aš jį pažįstu. supranti, mes juk kasdien tų laiškų neskaitom, įsisukę į rutiną net užmiršom kad tokie yra :)ir aš prisiminiau. o juose viskas- mėnesiai tik laiškų draugystės, po to pasimatymas, aprašymai po pasimatymo, ką abu jautėm, na, žodžiu, viskas smile.gifišreikšta žodžiais. o dažnai vyrai nemoka žodžiais, todėl tai labai vertinu.
kai padovanosiu- jau žinau kas bus-mes skaitysim vestuvių naktį smile.gif tiesiog negalėsim neskaityti smile.gif žinau

kaip fainai sugalvota ax.gif ax.gif seilė ištyso
Atsakyti
Galima dar vyrui padovanoti ir kompiuterinį pasakojimą apie Jūsų meilės pradžią, tąsą ir vetuves.T.Y. viską padaryti Power Point programa.Surinkti visas nuotrukas iš Jūsų draugystės meto, nuskanuoti ir sukurti įdomią istotriją apie Jus. O jei dar yra galimybė, galima parodyti tą istoriją ir per vestuves.Tik jei nori, kad visi matytų. smile.gif
Atsakyti
o tai cia butinas dalykas, ta prasem privalomas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2006 07 23, 18:35)
Galima  dar  vyrui  padovanoti  ir  kompiuterinį  pasakojimą  apie  Jūsų  meilės  pradžią, tąsą  ir  vetuves.T.Y.  viską  padaryti  Power  Point  programa.Surinkti  visas  nuotrukas  iš  Jūsų  draugystės  meto, nuskanuoti  ir  sukurti  įdomią  istotriją  apie  Jus. O  jei  dar  yra  galimybė, galima  parodyti  tą  istoriją  ir  per vestuves.Tik  jei  nori, kad  visi  matytų.  smile.gif

irgi super idėja. manau, reikia tik noro
Atsakyti
Iki musu vestuviu liko trys savaites,o as dar nesugalvojau ka padovanot vyrui... g.gif
Patarkit ka nors....
Atsakyti
QUOTE(vitaskina @ 2006 07 23, 23:21)
Iki musu vestuviu liko trys savaites,o as dar nesugalvojau ka padovanot vyrui... g.gif
Patarkit ka nors....

patarėm, ką netinka??? marškinėlius su užrašu game over ir nupiešta pora -jaunoji ir jaunikis(tokie kaip ženklai, ne kaip žmonės).

juk pati geriausiai savo vyrą pažįsti, tai kažką, ką jis suprastų-arba rimto ir vertingosielai arba juokingo smile.gif

pati save raudonu kaspinu persirišk-gražu smile.gif ir nuoga į lovą smile.gif manau jam patiks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 07 23, 17:12)
o tai cia butinas dalykas, ta prasem privalomas? g.gif

Nebūtinas, tik jei nori nustebinti savo vyrą biggrin.gif
Atsakyti