Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

QUOTE(laurinaitiene @ 2006 01 02, 16:30)
girdėjau tokį prietarą ,kad laikrodžių negalima dovanoti mylimajam.ai bet čia tik prietarai,vieni tiki kiti ne

as jam laikrodi norejau jau daug kartu dovanoti, bet jo draugas vis neleisdavo, atseit dovanoti laikrodi reiskia skirybas, nu tipo laikas suskaiciuotas... bet... reikia kasmet vis po laikrodi ir tas laikas vis per naujo ir per naujo... nzn. viena pora jau keturi metais kasmet viens kitam liakrodzius dovanoja ir dar neissikyre... nezinau neapsisprendziau dar. Zinau kad jis dziaugtusi. mes kazkaip labiau praktiskus daiktus vertinam, nes jauni, ir nieko neturim... smile.gif tai bandom turbut dovanu pagalba kaupti turta smile.gif juokauju, bet jei ne laikrodi, tai gal grandinele ant kaklo... nu dar iki vestuviu liko 2 prodos: valentinke ir gimtadienis, tai fantazija isseks pries vestuves...
Atsakyti
as pati savo busimam vurui busiu dovana - zmona! be to kaip kazkas minejo, ziedai yra dovana jaunuju dovana vienas kitam!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 12, 20:08)
as pati savo busimam vurui busiu dovana - zmona! be to kaip kazkas minejo, ziedai  yra dovana jaunuju dovana vienas kitam!

Pritariu, kad geriausia dovana- mes pačios. 4u.gif tačiau aš vis tik ieškau dovanos, nes taip jau gausis, kad iškart po vestuvių- per medaus mėnesį- Valentinas bus wub.gif biggrin.gif Tai be dovanos nepavyks išsisukti, o vat ką dovanoti, dar kol kas mintis nešovė.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiduze: 12 sausio 2006 - 21:30
as tai ir visa laika iki vestuviu galvojau, kad ka nors dovanosiu savo vyrui.. bet jau taip gavosi.. kad visokie reikaliukai prie svestuves.. ir taip ir nieko nesugalvojau ir nieko nedovanojau.. dar ant pacio galo zadejau vilnonines kojines padovanoti.. kad kai manes nebus salia kad butu kas sildo, bet reikiamu momentu ir ju neradau tinkamu, nes ziemos metu bobulytes buna issipardavusios...
tai va manasis liko be dovanos.. bet uz tai turi ispudingu vestuvines nekties prisiminimu flirt.gif

pries dovanodamos ka nors suzinokite ar jis taip pat dovanos? nes jei ne tai ji pastatysite i nekeblia padeti tongue.gif
Atsakyti
As savo vyrui padovanojau prabangu portsigara smile.gif
Atsakyti
[quote=Leita,2006 01 04, 22:17]
thumb_yello.gif

yra tokia she, ji fotografuoja Kaune mirksiukas.gif

Jei nesunku, ar galėtum plačiau apie "she", kuri fotografuoja Kaune ax.gif
Atsakyti
Mergaites zinau kad kazkuriam forumo puslapyje kazkuri pasaket,kad savo vyrui nupirkot silkines kelnaites vyriskas biggrin.gif tai gal galit pasakyt kur tokiu gauti, taip noreciau padovanoti tokias savo busimam vyrui,.gal kas zinot kur kaune galima tokias isigyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 12, 19:41)
Pritariu nuomonei, kad jaunieji nėra dovana vienas kitam. Juk netampama vienas kito nuosavybe.
Va vestuvių žiedai tai simbolinė ir tikra vestuvinė dovana. Aš turėsiu žiedą su išgraviruotu jo vardu, jis - su manuoju. Tai ir yra pačios geriausios dovanos vienas kitam tokia ypatinga proga.
Ir šiaip dar saviškiui planuoju siurprizą - kai jau pabėgsim iš vestuvinės puotos į išpuoštą viešbučio kambarį, paskaitysiu jam eilutes apie meilę iš Biblijos (1 Korintiečiams, 13 skyrius, 1-8), man jos labai gražios ir reikšmingos (pradžia - 'jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės, tebūčiau žvangantis gongas ar skambą cimbolai...', paskutinis sakinys - 'meilė niekad nesibaigia'). Galvoju ir mintinai išmokti.

Visos idejos originalios,taciau man labiausiai patinka Heliantos siurprizas!
as tikriausiai pavogsiu sia ideja.taciau as apsiribosiu siu zodziu skaitymu ax.gif ax.gif
4u.gif
Atsakyti
O ka manote apie kaklaraiscio segikli? gal neoriginalu... rolleyes.gif
Atsakyti
Va mes irgi kazkaip nusprendeme, kad pati vestuviu svente yra grazi dovana, tuo labiau, kad ja organizavome tik mes abu, be kitu pagalbos. Taigi, turejome svente tokia, kokia ja patys sau susikureme. thumbup.gif

Ka nors grazaus padovanosiu metiniu proga. ax.gif rolleyes.gif smile.gif Arba visai be progos. tongue.gif Be progos man smagu gauti tokias dovanas, kaip bilietai i teatra, savaitgalio keliones, grozio proceduros... thumbup.gif

Dar vienas pastebejimas... kur yra tema, ka dovanoti moteriai jungtuviu proga, tai visos moterys desto papuosalai, silkai... bla, bla, bla... O sioje temoje, kur kalbama apie dovanas jaunajam, tai dauguma atsako "as esu jam dovana", nieko nereikia... Ale, ot tos moterys... g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2006 06 15, 18:43)
O ka manote apie kaklaraiscio segikli? gal neoriginalu... rolleyes.gif

siaip tai ES niekur tie segtukai nenesiojami. tenka vazinet po susitikimus, tai vakaruose visi juokias is tu segtuku, tipo - rytu saliu zenklas.
Atsakyti
o vat as visia net negalvojau apie dovanas, pati nesitikiu jokiu, net nenoriu smile.gif vienas kitam busim dovaneles, ziedukais apsikeism, o tada meduti kopinesim , o dovanot ta proga net nezinociau ka, jokios dovanos ta proga nelimpa , vienos per menkos , kitos vel kaskokis, gal susokot savo brangiausiam soki ar seip koki erotini masaza, jam bus geriausia dovana esu isitikinus 100% biggrin.gif
Atsakyti