as savo jaunikiui zvaigzde dovanosiu na, ne pacia zvaigzde, tik jo vardu viena pavadinsiu. jau sumokejau pinigelius ir gavau patvirtinanti sertifikata, kad musu vestuviu diena danguje mano vyro vardu bus pavadinta zvaigzde. zinau, kad jam patiks
QUOTE(Aero @ 2005 12 26, 13:08)
debesyte, - fantastika o kaip tai padaryti? gal gali papasakot, kaip kur ir už kiek? Norėčiau ir aš savo vyreliui tokios dovanėlės...
bliamba, as net nezinau ar lietuvoje tokia paslauga teikiama. as ta sertifikata olandijoje uzsisakiau. ir kainavo tikrai nedaug- 36 eurai (125lt). gal pabandyk per google?.. as tuoj pabandysiu panarsyti, gal rasiu ka nors.
debesyte, pažiūrėk, jei gali, kur tai daroma....nu gal atsiųstų jie tą sertifikatą ar kaip? Nu jau tokia graži tavo idėja, kad net negaliu pasakyti
šiaip, aš buvau apie tai pagalvojusi po to, kai kažkoks pažįstamas buvo irgi tokį sertifikatą įsigijęs, bet po to pamiršau ir va, tik dabar perskaičius prisiminiau. NEREALU, mano nuomone
šiaip, aš buvau apie tai pagalvojusi po to, kai kažkoks pažįstamas buvo irgi tokį sertifikatą įsigijęs, bet po to pamiršau ir va, tik dabar perskaičius prisiminiau. NEREALU, mano nuomone
QUOTE(Aero @ 2005 12 26, 15:55)
debesyte, pažiūrėk, jei gali, kur tai daroma....nu gal atsiųstų jie tą sertifikatą ar kaip? Nu jau tokia graži tavo idėja, kad net negaliu pasakyti
ka tik islindau is google ogi zinok, ir lietuvoje teikia tokia paslauga. daug patogiau- sertifikatas bus lietuviu kalba. ir atsiuncia jie greitai- per 2 darbo dienas nuo pinigu pervedimo dienos. bet ka as cia dabar malu- apsilankyk tam tinklalapyje. ten viskas tikrai aiskiai isdestyta. o ideja tai tikrai tai yra dar gan neiprastas dalykas, taip kad busim vienos is pirmuju
va tai tau, vos tinklalapio adreso nepamirsau parasyti WWW.ZVAIGZDES.LT
ner uz ka smagu, kad galejau padeti. zinai Aero, juk kaledos- visus gerumo priepuoliai uzpuola
As tai savo vyrui padovanojau isgraviruotas sasagas i marskiniu rankoves. Derinau prie vestuvinio kostiumo, taciau ir dabar prie kitu kostiumu labai dera Ant vienos sasagos isgraviravau MYLIU, o ant kitos - TAVE! labai atrode
Na, mes taip pat keitėmės mažomis dovanėlėmis. Dovanojau savo vaikystės (3 m.) "rankdarbį" - iš spslvoto popieriaus atliktą aplikaciją su vilku. Įrėminau rėminimo centre - super atrodo- dabar kabo virš lovos
as tai busiu nelabai orginali turbut ir dovanosiu laikrodi... turbut... nes tokius dalykiukus kaip sasagos ir t.t. tai siaip jau susikaupiam
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 02, 17:28)
as tai busiu nelabai orginali turbut ir dovanosiu laikrodi... turbut... nes tokius dalykiukus kaip sasagos ir t.t. tai siaip jau susikaupiam
girdėjau tokį prietarą ,kad laikrodžių negalima dovanoti mylimajam.ai bet čia tik prietarai,vieni tiki kiti ne
QUOTE(Huliganka @ 2005 04 16, 13:37)
o man labai patiko ideja su angeliukais
QUOTE(fun @ 2005 05 05, 12:31)
Man labai patiko mintis su aktais, tik pas vyra fotkintis nenoriu
gal kas pazistate ar zinote moteri, kuri aktus fotografuoja (Kaune)?
gal kas pazistate ar zinote moteri, kuri aktus fotografuoja (Kaune)?
yra tokia she, ji fotografuoja Kaune
QUOTE(vvandene @ 2005 05 10, 18:25)
aš ir manau, kad žiedai yra simboliška dovana jaunųjų vienas kitam..