Mes irgi viską darome už savus pinigus, tačiau manau, kad galiu leisti sau padovanoti vyrui naktį viešbutyje. Tiesiog būtų smagu pirmą santuokos naktį praleisti ne namuose, ypač kai didelio baliaus sutuoktuvių proga nerengiame.
Sveikutes, manau, kad sąsagos tikrai gera dovana, o aš dar sumasčiau galbūt padovanoti labai praktišką dovanėlę savo būsimam vyrui - geros kokybės chalatą
Sveikutes, manau, kad sąsagos tikrai gera dovana, o aš dar sumasčiau galbūt padovanoti labai praktišką dovanėlę savo būsimam vyrui - geros kokybės chalatą
as irgi savajam laikrodi gimtadienio proga buvau padovanuojus.jau beveik 4 metai kartu. mano tevas mamai pries vestuves buvo laikrodi padovanojes.ji dar ir dabar ji tebenesioja.o jau 30 metai eina.
as tai pvz...valentino doenos proga padovanojau "diploma".nupirkau toki dideli dideli atviruka ir viduje prirasiau jo nuopelnus,o uz juos procentus:pvz.
uz kazdienini teliko ziurejima-80% ir taip toliau,o pabaigoje viska sudejau ir ta suma buvo,uz meile man... va,jis apakes buvo. tai manau,kad ir vestuviu proga butu galima...ar netgi tipo pergamenta padaryt ir jam padovanot o man labai patiko ideja su angeliukais
"Svarbiausia, ką tėtis gali duoti savo vaikams ištikimai, dorai, išmintingai ir iki gyvenimo pabaigos mylėti jų motiną...]supermama[/URL]