Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

QUOTE(solda @ 2004 12 15, 11:57)
Sveikos,zmoneles,padekite,patarkite,ka padovanoti vyrui jungtuviu proga? g.gif

Kad kazkaip neteko girdeti, kad jaunieji vienas kitam kazka dovanoja
Atsakyti
QUOTE(torri @ 2005 03 23, 10:32)
Kad kazkaip neteko girdeti, kad jaunieji vienas kitam kazka dovanoja

mes labai gražiai susitarėm, kad pasidovanosim viens kitam kelionę thumbup.gif Bus tų išlaidų per akis, o niekučius viens kitam dovanojam nuolat rolleyes.gif
Atsakyti
kadangi vestuves darom iš savų, tai tų pinigų ir nelabai lieka, geriau kartu nusipirksim kokį tai niekutį per mėdaus mėnesį atsiminimui nusipirksim
Atsakyti
Mes irgi viską darome už savus pinigus, tačiau manau, kad galiu leisti sau padovanoti vyrui naktį viešbutyje. Tiesiog būtų smagu pirmą santuokos naktį praleisti ne namuose, ypač kai didelio baliaus sutuoktuvių proga nerengiame.
Atsakyti
Dovana vyrui buvau aš 4u.gif o dovana man buvo jis wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, manau, kad sąsagos tikrai gera dovana, o aš dar sumasčiau galbūt padovanoti labai praktišką dovanėlę savo būsimam vyrui - geros kokybės chalatą g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte:): 01 balandžio 2005 - 08:04
ir as sutinku su Mazhulele smile.gif
kokios dar dovanos ????as jam pati nuostabiausia dovana!kur jis tokia dar ras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte:) @ 2005 04 01, 08:56)
Sveikutes, manau, kad sąsagos tikrai gera dovana, o aš dar sumasčiau galbūt padovanoti labai praktišką dovanėlę savo būsimam vyrui - geros kokybės chalatą  g.gif  rolleyes.gif

Mergyt, manau visai nieko mintis.

Iš tikrųjų pati dovana galbūt ir galėtų būti simbolinė, nebūtinai turi daug kainuoti.
Atsakyti
kas del prietaru, tai visiska nesamone mes jau dovanojom viens kitam laikrodzius , o draugaujam 8 metai... taip kad pirkit drasiai... biggrin.gif
Atsakyti
as irgi savajam laikrodi gimtadienio proga buvau padovanuojus.jau beveik 4 metai kartu.
mano tevas mamai pries vestuves buvo laikrodi padovanojes.ji dar ir dabar ji tebenesioja.o jau 30 metai eina.
Atsakyti
as tai pvz...valentino doenos proga padovanojau "diploma".nupirkau toki dideli dideli atviruka ir viduje prirasiau jo nuopelnus,o uz juos procentus:pvz.

uz kazdienini teliko ziurejima-80%
ir taip toliau,o pabaigoje viska sudejau ir ta suma buvo,uz meile man... wub.gif wub.gif wub.gif va,jis apakes buvo. mirksiukas.gif tai manau,kad ir vestuviu proga butu galima...ar netgi tipo pergamenta padaryt ir jam padovanot rolleyes.gif rolleyes.gif
o man labai patiko ideja su angeliukais ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko mintis su aktais, tik pas vyra fotkintis nenoriu blush2.gif
gal kas pazistate ar zinote moteri, kuri aktus fotografuoja (Kaune)?
Atsakyti