Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

Aš tai labai su parašiutu norėčiau, bet bijau kad po to pati nesiryšiu:)
Atsakyti
QUOTE(dziulka @ 2005 03 16, 20:36)
o ka manote apie tokia dovanele:per vestuviu puota jaunoji sudainuoja jaunikiui :rolleyes:pvz.rebelhartu-''ilgas kelias''ar ka is uzsienietisko repertuaro smile.gif  as taip svajoju padaryt,tik kazin ar iseitu su muzikantais susitikt parepetuot?ir ar is to jaudulio tokia diena nedrebetu balsas,paskui nusidainuociau,tai isvis butu puiku blush2.gif

Jei turi gera balsa, tai tokia dovanele yra puiki, as tai turbut taip padainuociau i pievas, kad paskui i akis bijociau paziureti.
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2005 03 17, 16:29)
Aš tai labai su parašiutu norėčiau, bet bijau kad po to pati nesiryšiu:)

Suolis su parasiutu musu abieju didziule svajone, tik jau keli matai is eiles niekaip neiseina jos igyvendinti, tai pinigeliu pritrukstam, tai grupes nesurenkam.
Mano brangiausio gimtadienis rugpj 1, o musu vestuves rugpj 13 d., tai galvoju suolis butu puiki jam gimtadienio ir vestuviu dovana, dar vienas draugas sako galim sokti savaite pries vestuves, tai maniskiui ir bernvakary vakare padarytu, bet as labai bijau pries vestuves- o jei suolis nepavyks?? doh.gif
Atsakyti
Burunduk bet ziuriu cia mums panasiai gaunasi. Tik mano brangiausiojo gimtadienis 10 rugpjucio na o westuwes 13 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 03 19, 18:35)
Burunduk bet ziuriu cia mums panasiai gaunasi. Tik mano brangiausiojo gimtadienis 10 rugpjucio na o westuwes 13 biggrin.gif

o kada tavo gimtadienis? Mano vasario 8, tai gal mes dvi vandenes tekam uz dvieju liutu?
Atsakyti
AS tai dar nezinau ar isvis ka nors dovanosiu - jau ir taop daug pinigu isleidom, o save nera ka dovanot - as ne daiktas, o meile jau senai jam dovanojau
Atsakyti
Ne, ne wandene as, nors ir ziema gimusi. Tortadienis mano sausio 13. Bet dienele tortadieniui tai wis wien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2005 03 17, 15:29)
Mes su busimuoju svajojame (jei liks aisku pinigeliu rolleyes.gif ) po gera laikrodi vienas kitam. Mmmm, kaip noreciau.........

Siaip, jei netiki prietarais, tai thumbup.gif Bet kiek teko girdeti, tai dovanojant laikrodi, laukia skyrybos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2005 03 20, 11:58)
Siaip, jei netiki prietarais, tai thumbup.gif Bet kiek teko girdeti, tai dovanojant laikrodi, laukia skyrybos...  unsure.gif

Jo, bet cia tas prietaras tinka, jei draugaujant laikrodis padovanojamas. Uztat ir laukeme 5 metus, kad galetume laikrodzius nusipirkti laugh.gif . Nors pirkinys bus (jei bus is viso) mums dar nesant sutuoktiniams, vestuviu isvakarese, tai sakau, gal nieko nenutiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2005 03 21, 16:11)
Jo, bet cia tas prietaras tinka, jei draugaujant laikrodis padovanojamas. Uztat ir laukeme 5 metus, kad galetume laikrodzius nusipirkti laugh.gif . Nors pirkinys bus (jei bus is viso) mums dar nesant sutuoktiniams, vestuviu isvakarese, tai sakau, gal nieko nenutiks g.gif

Jei tikit prietarais ir norit kazką dovanoti ko negalima, kai padovanosi, paprasyk is vyro pora litų- lai susimoka simboliskai, bus kaip nusipirkęs mirksiukas.gif
Atsakyti
O as jau nebezinau ka maniskiam padovaot g.gif kol draugavom su juo tiek visko pridovanojau kad jau nieko negaliu sugalvot doh.gif laikrodi tai jokiu budu,as prietaringa biggrin.gif
Atsakyti
Nu blaimba, užparinot jus mane su tais laikrodziais........ nebezinau, gal geriau, kad neliktu tu pinigeliu laugh.gif
Atsakyti