SKAITINEJAU CIA PAS JUS IR SUSIMASCISU
Nusprendziau jam padovanoti didelia nuotrauka ant drobes su subtiliai erotine nuotrauka kad galetumem miegamajam virs lovos pasikabint
QUOTE(AidaMarija @ 2010 07 21, 15:07)
Pati nerealiausia dovana, kuria padovanojau vyrui - mano erotines nuotraukos. sake, - as pati pati )))))))
Tokia dovana jau buvau savajam iteikus per valentino diena pernai,tai irgi patiko. Striptiza irgi jau ne karta sokau, tai vestuvems nieko negaus Apatinio trikotazo tik grazaus nusipirksiu, nors pirma nakti jam turbut maziausiai rupes,pavarges bus
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 24, 12:02)
Tokia dovana jau buvau savajam iteikus per valentino diena pernai,tai irgi patiko. Striptiza irgi jau ne karta sokau, tai vestuvems nieko negaus Apatinio trikotazo tik grazaus nusipirksiu, nors pirma nakti jam turbut maziausiai rupes,pavarges bus
o maniskis sake - nesvarbu man kokie tavo apatiai per vestuves bus, vistiek greitai liksi be ju Na, taip ir buvo.. nors atrode grisim pavarge ir tiesiai i lova griusim..
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 26, 08:16)
o maniskis sake - nesvarbu man kokie tavo apatiai per vestuves bus, vistiek greitai liksi be ju Na, taip ir buvo.. nors atrode grisim pavarge ir tiesiai i lova griusim..
na, gal ir man taip bus
QUOTE(Alinutia @ 2010 07 26, 17:22)
Mes tai nesitarėm dėl jokių dovanų, tai manau jų ir nebus viens kitam, nes ir taip turim medaus mėnesio kelionė, daugiau nieko ir nereikia
Sutinku pas mus tas pats tik as jei noras nedings nusipirksiu apatiniu graziu,kaip staigmenele (jau minejau)
QUOTE(Inga&Liepa @ 2004 12 22, 12:27)
Maniskis toki albuma slapta jau turi, kazkada buvom patys surenge fotosesija Paziuresiu as ta dovana galbut ka nors praktisko ir nupirksiu, nes kiek zinau jis man zada nupirkti dovana, nors ta diena visos dovanos nublanks pries musu dziaugsma vienas kitu
Labux,as dovanojau vyrui satino patalyne,su savo atvaizdu.Internete galima uzsakyti. Buvo suzavetas:))
mes kadangi patys organizuojam vestuves, tai keliones zadam sau pasidovanoti poilsiui, bet MB neseniai uzklause ar keiciames dovanomis - kokiomis simbolinemis? galvojau, kadangi esam su humoru, tai zadu marskinelius pagaminti ant nugaros uzrasas : esu super vyras, nes....
priekyje uzrasas ...vedziau super moteri
ir musu juokinga nuotrauka idet ant priekio
QUOTE(godazo @ 2010 08 15, 11:13)
mes kadangi patys organizuojam vestuves, tai keliones zadam sau pasidovanoti poilsiui, bet MB neseniai uzklause ar keiciames dovanomis - kokiomis simbolinemis? galvojau, kadangi esam su humoru, tai zadu marskinelius pagaminti ant nugaros uzrasas : esu super vyras, nes....
Gera mintis, tikrai patiks
aš būsiu savo būsimajam vyrui dovana nusipirkau gražius apatinius, dar naktinukus gražius, kad turėčiau kuo sužavėt savo vyrą, kai lėksim medučio kopinėt
užsakiau rankų darbo nuotraukų albumą