Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

SKAITINEJAU CIA PAS JUS IR SUSIMASCISU g.gif
Nusprendziau jam padovanoti didelia nuotrauka ant drobes su subtiliai erotine nuotrauka kad galetumem miegamajam virs lovos pasikabint blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monia21: 20 liepos 2010 - 14:15
Pati nerealiausia dovana, kuria padovanojau vyrui - mano erotines nuotraukos. sake, - as pati pati smile.gif)))))))
Atsakyti
QUOTE(AidaMarija @ 2010 07 21, 15:07)
Pati nerealiausia dovana, kuria padovanojau vyrui - mano erotines nuotraukos. sake, - as pati pati smile.gif)))))))

Tokia dovana jau buvau savajam iteikus per valentino diena pernai,tai irgi patiko. Striptiza irgi jau ne karta sokau, tai vestuvems nieko negaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Apatinio trikotazo tik grazaus nusipirksiu, nors pirma nakti jam turbut maziausiai rupes,pavarges bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 24, 12:02)
Tokia dovana jau buvau savajam iteikus per valentino diena pernai,tai irgi patiko. Striptiza irgi jau ne karta sokau, tai vestuvems nieko negaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Apatinio trikotazo tik grazaus nusipirksiu, nors pirma nakti jam turbut maziausiai rupes,pavarges bus  biggrin.gif

o maniskis sake - nesvarbu man kokie tavo apatiai per vestuves bus, vistiek greitai liksi be ju biggrin.gif blush2.gif Na, taip ir buvo.. nors atrode grisim pavarge ir tiesiai i lova griusim.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 26, 08:16)
o maniskis sake - nesvarbu man kokie tavo apatiai per vestuves bus, vistiek greitai liksi be ju biggrin.gif  blush2.gif Na, taip ir buvo.. nors atrode grisim pavarge ir tiesiai i lova griusim.. biggrin.gif

na, gal ir man taip bus thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai nesitarėm dėl jokių dovanų, tai manau jų ir nebus viens kitam, nes ir taip turim medaus mėnesio kelionė, daugiau nieko ir nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 07 26, 17:22)
Mes tai nesitarėm dėl jokių dovanų, tai manau jų ir nebus viens kitam, nes ir taip turim medaus mėnesio kelionė, daugiau nieko ir nereikia smile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif pas mus tas pats thumbup.gif tik as jei noras nedings nusipirksiu apatiniu graziu,kaip staigmenele (jau minejau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2004 12 22, 12:27)
Maniskis toki albuma slapta jau turi, kazkada buvom patys surenge fotosesija  blush-anim-cl.gif Paziuresiu as ta dovana galbut ka nors praktisko ir nupirksiu, nes kiek zinau jis man zada nupirkti dovana, nors ta diena visos dovanos nublanks pries musu dziaugsma vienas kitu  wub.gif

Labux,as dovanojau vyrui satino patalyne,su savo atvaizdu.Internete galima uzsakyti. Buvo suzavetas:))
Atsakyti
mes kadangi patys organizuojam vestuves, tai keliones zadam sau pasidovanoti poilsiui, bet MB neseniai uzklause ar keiciames dovanomis - kokiomis simbolinemis? galvojau, kadangi esam su humoru, tai zadu marskinelius pagaminti ant nugaros uzrasas : esu super vyras, nes....
priekyje uzrasas ...vedziau super moteri
ir musu juokinga nuotrauka idet ant priekio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(godazo @ 2010 08 15, 11:13)
mes kadangi patys organizuojam vestuves, tai keliones zadam sau pasidovanoti poilsiui, bet MB neseniai uzklause ar keiciames dovanomis - kokiomis simbolinemis? galvojau, kadangi esam su humoru, tai zadu marskinelius pagaminti ant nugaros uzrasas : esu super vyras, nes....
priekyje uzrasas ...vedziau super moteri
ir musu juokinga nuotrauka idet ant priekio wink.gif

Gera mintis, tikrai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
aš būsiu savo būsimajam vyrui dovana wub.gif nusipirkau gražius apatinius, dar naktinukus gražius, kad turėčiau kuo sužavėt savo vyrą, kai lėksim medučio kopinėt smile.gif
Atsakyti
užsakiau rankų darbo nuotraukų albumą smile.gif
Atsakyti