QUOTE(laisla @ 2010 01 29, 20:19)
Kaip keista, kad yra tokių kam kyla klausimas už ką? Ogi už nieką, už tai, kad liktų prisiminimas, parodytas dėmesys, meilė. Tai negi tos, kur klausinėjo už ką niekada nedovanojate šiaip, už dyką kokių dovanėlių?
Aš netekėjau dar, bet puikios dovanos yra jau minėtos čia sąsagos sidabrinės, kitokie papuošalai iš aukso ar sidabro. Galima moteriai padovanoti sagę sidabrinę ar auksinę, ji galėtų keliauti iš kartos į kartą. Taip pat ir su vyrų papuošalais, aksesuarais, jie vėliau gali keliauti iš kartos į kartą. Tačiau, kaip matau, ne nuo plūgo atėjusiems tai suprasti.
Aš netekėjau dar, bet puikios dovanos yra jau minėtos čia sąsagos sidabrinės, kitokie papuošalai iš aukso ar sidabro. Galima moteriai padovanoti sagę sidabrinę ar auksinę, ji galėtų keliauti iš kartos į kartą. Taip pat ir su vyrų papuošalais, aksesuarais, jie vėliau gali keliauti iš kartos į kartą. Tačiau, kaip matau, ne nuo plūgo atėjusiems tai suprasti.
Man irgi niekada nekyla klausimas "uz ka"? MB man be progos geliu padovanoja, o as jam kokia miela atvirute issiunciu Visada labai dziaugiasi tokiu demesiu, todel manau ir per vestuves ka nors vienas kitam pasidovanoti yra grazu, miela.. Zinau, kad noreciau ka nors savo ranku darbo padaryti, tik dar nesugalvojau ka... Na, arba jei kada mieste vaiksciodama siaip kokia gera ideja uzmatysiu Man patiko mintis apie marskinelius
QUOTE(Kristina.J @ 2010 02 09, 17:40)
As vestuviu nakti MB padovanosiu albuma su savo erotinem nuotraukom. Kazkada seniau apie tai kalbejom,nes ir man paciai butu smagu po kokiu 20 metu atsiversti ir pasiziureti. Tai manau bus pati tinkamiausia proga ir dovana. Jau uzsisakiau foto sesija,dabar lauksiu su nekantrumu tos dienos ir zinoma nuotrauku..
apie erotines fotosesijos foto man fotografe yra uzsiminusi ir siaip ne karta masciau, tik nzn ar pasirysiu? o daryti noreciau gal metu kalendoriu