Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

QUOTE(laisla @ 2010 01 29, 20:19)
Kaip keista, kad yra tokių kam kyla klausimas už ką? Ogi už nieką, už tai, kad liktų prisiminimas, parodytas dėmesys, meilė. Tai negi tos, kur klausinėjo už ką niekada nedovanojate šiaip, už dyką kokių dovanėlių?
Aš netekėjau dar, bet puikios dovanos yra jau minėtos čia sąsagos sidabrinės, kitokie papuošalai iš aukso ar sidabro. Galima moteriai padovanoti sagę sidabrinę ar auksinę, ji galėtų keliauti iš kartos į kartą. Taip pat ir su vyrų papuošalais, aksesuarais, jie vėliau gali keliauti iš kartos į kartą. Tačiau, kaip matau, ne nuo plūgo atėjusiems tai suprasti.

drinks_cheers.gif Man irgi niekada nekyla klausimas "uz ka"? MB man be progos geliu padovanoja, o as jam kokia miela atvirute issiunciu wub.gif Visada labai dziaugiasi tokiu demesiu, todel manau ir per vestuves ka nors vienas kitam pasidovanoti yra grazu, miela.. Zinau, kad noreciau ka nors savo ranku darbo padaryti, tik dar nesugalvojau ka... doh.gif Na, arba jei kada mieste vaiksciodama siaip kokia gera ideja uzmatysiu smile.gif Man patiko mintis apie marskinelius thumbup.gif
QUOTE(Kristina.J @ 2010 02 09, 17:40)
As vestuviu nakti MB padovanosiu albuma su savo erotinem nuotraukom. wub.gif Kazkada seniau apie tai kalbejom,nes ir man paciai butu smagu po kokiu 20 metu atsiversti ir pasiziureti. blush2.gif  biggrin.gif Tai manau bus pati tinkamiausia proga ir dovana. rolleyes.gif Jau uzsisakiau foto sesija,dabar lauksiu su nekantrumu tos dienos ir zinoma nuotrauku.. thumbup.gif

apie erotines fotosesijos foto man fotografe yra uzsiminusi ir siaip ne karta masciau, tik nzn ar pasirysiu? biggrin.gif o daryti noreciau gal metu kalendoriu blush2.gif
Atsakyti
As nepirkau schmoll.gif jokiu dovanu.Pati buvau dovana biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeresta @ 2010 03 09, 16:19)
As nepirkau schmoll.gif jokiu dovanu.Pati buvau dovana biggrin.gif  biggrin.gif

as irgi biggrin.gif siaip tai is tikruju nesureiksminom visiskai tokio dalyko kaip dovana vienas kitam vestuviu proga... buvau apie tai mascius tiek, kiek girdejau is kitu ar skaiciau cia, forume.. bet ne daugiau. Nebuvo nei laiko, nei kazkokiu dar papildomu finansu, nei is tikruju noro. Vestuvese pacios geriausios dovanos vienas kitam ir buvom mes abu smile.gif o daiktinei israiskai yra gimtadieniai, kitokios progos.. kada tikrai abu nesijauciam nuskriausti demesiu smile.gif as turiu tris materialias dovanas, kurios visalaik su manimi - medalionas.. kuris (sidabrinis) toks brangus, jog niekas kitas jo neatstos... bei suzadetuviu ir vestuvinis ziedai smile.gif ir aisku viska iki paskutinio gabalelio atiduociau uz savo vyra smile.gif

O jusu dovanu idejos labai super. Kai kurias mielai apsvarstysiu ateityje biggrin.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(RENATAV @ 2009 05 31, 18:38)
Sveikos merginos, norėčiau pasiteirauti ar pirkote dovaną  savo antrai pusei vestuvių proga? Jei pirkote, tai gal galėtumėte pasidalinti informacja, kokias dovanas pirkote, ar planuojate pirkti. Kaip ir kada tas dovanas įteikėte savo antrai pusei?  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 03 09, 08:11)
apie erotines fotosesijos foto man fotografe yra uzsiminusi ir siaip ne karta masciau, tik nzn ar pasirysiu? biggrin.gif o daryti noreciau gal metu kalendoriu  blush2.gif

Del kalendoriaus ir buvau pagalvojus,bet atsisakiau tos minties nes jei kas kitas pamatytu numirciau is gedos.. biggrin.gif biggrin.gif O pasislepus laikyti kazkaip berysio butu,todel darysiu foto knyga.. wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
O as ruosiu fotoalbuma - ten sudesiu musu bendras nuotraukas - is kelioniu, is pirmojo musu nuomoto buto, vakareliu su draugais ir pan. Tikiuosi, jam patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelly_ @ 2010 03 22, 11:20)
O as ruosiu fotoalbuma - ten sudesiu musu bendras nuotraukas - is kelioniu, is pirmojo musu nuomoto buto, vakareliu su draugais ir pan. Tikiuosi, jam patiks  ax.gif

puiki mintis bigsmile.gif
Atsakyti
As dovanojau marskinelius su uzrasu-ant mano maikutes zodziai KA TIK, o ant MB marskineliu buvo tesinys VEDE. Taip vaiksciojom pasidabine povestuvineje kelioneje Kretoje, tai smagu budavo iskart atskirti lietuvius, kurie prieidavo ir pasveikindavo smile.gif
O MB padovanojo suvenyra katyte, kuria zadejo padeti prie svajoniu zidinio...Ir ka jus manote?Tuo metu ne minties nebuvo apie zidini ar juolab apie nuosava nama, ir se tau, po ketveriu santuokos metu jis ispilda pazada ir padejo pries menesi katyte prie zidinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2010 03 24, 13:06)
O MB padovanojo suvenyra katyte, kuria zadejo padeti prie svajoniu zidinio...Ir ka jus manote?Tuo metu ne minties nebuvo apie zidini ar juolab apie nuosava nama, ir se tau, po ketveriu santuokos metu jis ispilda pazada ir padejo pries menesi katyte prie zidinio 4u.gif

Nu fantastika biggrin.gif sveikinimai naujakuriams 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**Deki** @ 2009 01 19, 19:15)
Super ideja thumbup.gif  bet kaip butu nejauku  g.gif  maniskis tai kai kalbejau sake nekaip pasijustu jei suzinotu kad mane fotografavo vyriskis smile.gif  bet kadangi cia moteris tai gal ir nieko tik gaila Vilniuje g.gif

O man vyras , tada dar busimas , iteike tokia dovana - aktu fotosesija.Fotografavomes kartu thumbup.gif Super nuotykis , ir nuostabios meniskos nuotraukos , kuriomis pasipuosem miegamaji .Labai subtilios.Kartais prisimenam ta laika su vyru , tai lyg kibirkstele vis pakurtanti musu jausmus.O fotografavomes Kaune pas fotomenininka Roma Cekanaviciu, vykom is Vilniaus .Na ir kas , kad vyras fotografavo , maniskis nors ir pavydus , bet si syki , kadangi fotografas musu nenuziurinejo , kai rengemes iseidavo arba nusisukdavo , maniskis buvramus .Kiek supratau pries pirkdamas man sia dovana buvo gerai apsiklausinejes .zodziu thumbup.gif
Musu nuotrauka yra ir jo svetaineje smile.gif Tik nerasysiu , kuri smile.gif
http://www.cekanavic...erija_lt/AKTAI/

Tiesa , pamirsau , ten dabar ir moteris fotografuoja , tad gali pasirinkti - vyras ar moteris:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bruta: 14 balandžio 2010 - 09:30