Na mes dovanų neperkame, nes ir taip daug išlaidų vestuvėms gausis, bet abu sutarėm, kad važiuojam į povestuvinė kelionę ir tai abiems bus kaip dovana.
QUOTE(Derra @ 2010 02 02, 17:09)
Na mes dovanų neperkame, nes ir taip daug išlaidų vestuvėms gausis, bet abu sutarėm, kad važiuojam į povestuvinė kelionę ir tai abiems bus kaip dovana.
saunuoliai
Na kas dar kokiu staigmenų padarėte savo antrai pusei vestuvių proga?
as pamirsau dovana nupirkti, o jis tai tam reikalui zaisliuku ir rubeliu padovanojo, taip isejo, kad ryte gavau dovanas
As vestuviu nakti MB padovanosiu albuma su savo erotinem nuotraukom. Kazkada seniau apie tai kalbejom,nes ir man paciai butu smagu po kokiu 20 metu atsiversti ir pasiziureti. Tai manau bus pati tinkamiausia proga ir dovana. Jau uzsisakiau foto sesija,dabar lauksiu su nekantrumu tos dienos ir zinoma nuotrauku..
QUOTE(Kristina.J @ 2010 02 09, 17:40)
As vestuviu nakti MB padovanosiu albuma su savo erotinem nuotraukom. Kazkada seniau apie tai kalbejom,nes ir man paciai butu smagu po kokiu 20 metu atsiversti ir pasiziureti. Tai manau bus pati tinkamiausia proga ir dovana. Jau uzsisakiau foto sesija,dabar lauksiu su nekantrumu tos dienos ir zinoma nuotrauku..
SAKYČIAU SUPER IDĖJA!!!!!!!!!!! [B][SIZE=14][COLOR=red]
Papildyta:
QUOTE(RENATAV @ 2010 02 21, 11:25)
[SIZE=14]SAKYČIAU SUPER IDĖJA!!!!!!!!!!!
QUOTE(RENATAV @ 2010 02 21, 08:28)
Aciu labai.. Tikiuosi kad ir MB liks maloniai nustebintas.
QUOTE(RENATAV @ 2010 02 01, 22:25)
Na kas dar kokiu staigmenu padarete savo antrai pusei vestuviu proga?
Musu vestuves truko tik viena diena. Tad kai vaziavome po visko ilsetis iteikiau vyrui markinelius. kadangi jis labai megsta miegoti su visokiom maikutem... O ant marskineliu buvo parasyta: Laimingai vedęs. Tai tikrai apsidziaugė, ir dabar eidamas miegoti uzsideda.
QUOTE(laisla @ 2010 01 29, 19:19)
Tačiau, kaip matau, ne nuo plūgo atėjusiems tai suprasti.
O Tamsta, įtariu, kokių išrinktųjų supratingųjų kastai priklausote?
Kadangi mes patys organizavomes vestuves ir viska dareme, ir aplamai darbu pilna buvo, tai ir laiko dovanoms nelabai liko ieskoti....
Todel nupirkau medaliona - jame angelas ir uzrasas "Strength". Ir "Tegul sis angelas, tau padeda iveikti visas kliutis sutiktas tavo kelyje"....
Todel nupirkau medaliona - jame angelas ir uzrasas "Strength". Ir "Tegul sis angelas, tau padeda iveikti visas kliutis sutiktas tavo kelyje"....
QUOTE(something else @ 2010 02 25, 19:39)
O Tamsta, įtariu, kokių išrinktųjų supratingųjų kastai priklausote?
Ne isrinktuju ir supratinguju kastai manau ta mergaite priklauso, bet as jai visais 200% pritariu, man nesuprantamas kai kuriu parasymas "uz ka"?... na nejaugi bunant su mylimu zmogumi dar kyla klausimas "uz ka"? Tai cia tas pats kad per vyro gimtadieni pasakytumet "uz ka man tau dovana dovanoti.."? Juk yra seimu,kad ir per tokias progas nieko nesidovanoja ir tai nera smerktina, kiekvienas pagal savo tradicijas, bet jau ta egoistiska klausima "uz ka" reiktu pamirsti.. nejaugi jus isivaizduojate save auksciau visu ir menkinate savo busima vyra atseit "na kvaileli zenykis su manim jei jau taip nori", juk tuokiasi du zmones ne delto..
todel pritariu visoms uz grazias idejas
pazystu viena senyva moteri, kuri nuo vyro gaudavo visokiom progom papuosalu (auskaru, ziedeliu, pakabuciu ir pan.) uz kiekviena pagimdyta vaika po ziedeli..kai vaikai (dukros) uzaugo tuos ziedus atidave joms, kad turetu, o sau pasiliko grazu vyro vestuviu proga dovanota papuosala ant auksines grandineles, kuri nesiojo visa laika su savimi, prie sirdies...(nes vyras mire pirmas..) manau tai labai sentimentalu ir grazu ji visa laika nesiojo ir sakydavo : tai mano vyro dovana vestuviu proga...
KOKIŲ GERŲ IDĖJŲ PATEIKIA MERGINOS, TAI SUPER PAGALBA TOMS, KURIOS IEŠKO STAIGMENOS-DOVANOS SAVO VYRUI VESTUVIŲ PROGA!!!!!!!!!!!!!