Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Grasilda @ 2009 09 27, 10:20)
as planuoju SB padaryti staigmena ir isvykus i povestuvine kelione (kadangi pas mus vestuves bus vienos dienos) padovanoti dovana - graziai ireminta savo menine erotine nuotrauka, tad dabar tobulinu figura, kad jam nieko nezinant galeciau pasidaryti tokia fotosesija  ax.gif

Kokia idomi mintis, tikrai turetu nustebti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patiko tokios dovaneles kaip erotinis masazas, menine nuotrauka, daina per vestuves drinks_cheers.gif Originalu ir tikrai isimintina thumbup.gif
Atsakyti
net nepagalvojau apie tai blink.gif
o tai gal dar ir tevam kiekvienam po dovana duoti doh.gif

ir siaip... ar pati svente ne pakankama dovana vienas kitam?
Atsakyti
Sveikutės,
Ir aš pagaliau prisijungiau į šį forumą, nors neprisijungusi dažnai skaitydavau patarimus ir patyrimus smile.gif

Manau, kad meninė erotinė nuotrauka su tam tikrasi pagražinimo elementais būtų labai šaunu. Mes planuojame tuoktis gegužio mėn. pabaigoje, tai ir aš kažką panašaus mąsčiau. ax.gif [COLOR=blue]
Atsakyti
Nepavadinciau to dovana savo brangiausiajam, tiesiog gal tai bus daugiau staigmena. Kadangi susipazinome skrisdami lektuvu, tai planuoju antrai vestuviu dienai pasidovanoti abiems skrydi oro balionu.. brangoka, bet verta - juolab, kad pati niekada nesu juo skridusi. Manau, MB nereikes sakyti, kodel as sugalvojau vestuvems pasiskraidyt ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif super mintys
Atsakyti
Aš kažkaip net nebuvau apie tai pagalvojusi...Už ką čia tą dovaną jam dovanoti? Gal, kad veda ir nelieki senmerge ar kaip ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 11 25, 12:37)
Aš kažkaip net nebuvau apie tai pagalvojusi...Už ką čia tą dovaną jam dovanoti? Gal, kad veda ir nelieki senmerge ar kaip ? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Man tai irgi nesuprantama už ką tos dovanos doh.gif
Atsakyti
smile.gif nepirksiu ....i kelione isvaziuosim bus mum abiem dovana
Atsakyti
Mes irgi vienas kitam pasidovanojom save mirksiukas.gif ir į kelionę išvykom, po visko pailsėt thumbup.gif
Atsakyti
Kaip keista, kad yra tokių kam kyla klausimas už ką? Ogi už nieką, už tai, kad liktų prisiminimas, parodytas dėmesys, meilė. Tai negi tos, kur klausinėjo už ką niekada nedovanojate šiaip, už dyką kokių dovanėlių?
Aš netekėjau dar, bet puikios dovanos yra jau minėtos čia sąsagos sidabrinės, kitokie papuošalai iš aukso ar sidabro. Galima moteriai padovanoti sagę sidabrinę ar auksinę, ji galėtų keliauti iš kartos į kartą. Taip pat ir su vyrų papuošalais, aksesuarais, jie vėliau gali keliauti iš kartos į kartą. Tačiau, kaip matau, ne nuo plūgo atėjusiems tai suprasti.
Atsakyti
Na kas dar kokiu staigmenu padarete savo antrai pusei vestuviu proga? thumbup.gif
Atsakyti