mes taip pat dovanojame sau povestuvinę kelionę.
Na o kas dar kokias dovaneles dovanojates?
gal siek tiek banalu, bet sokau jam soki su permatomu apdareliu... buvo apstulbes tikraja to zodzio prasme.. parodziau viska ka moku, viliojau, gundziau...nieko is anskto nerepetavau, tiesiog parinkau dainas ir sokau taip, kaip niekad dar nesu sokusi..pasitikejau savimi ir jauciausi graziausia bei seksualiausia pasaulyje..del judesiu nepergyvenau, nes daugiau nei 10metu esu lankiusi sokius, todel ekspromtu pagal uzvedancia muzika stebint mylimam vyrui nebuvo sudetinga is saves "isspausti" gundancius judesius... tiesiog pamirsau viska aplink, jauciau kad esame tik mes dviese ir jis manes be proto nori.. buvo nepakartojama, jam net prakaito laseliai tekejo, o tas mane dar labiau kaitino..ujjjjj, net dabar drugeliai skraido atsiminus ta nakti..brangiosios, patariu daryti tokias dovanas savo vyrams..jis iki siol mane ant ranku nesioja ir kartoja, kad turi viska viename o tas yra svarbiausia norint islaikyti vyra salia... sekmes visoms!
Mes, tai vienas kitam nieko nesidovanojom vestuviu proga.. Kazkaip taip susitarem.. Is pradziu irgi sukau galva, ka jam padovanoti, bet paskui abu susedom, pasitrem ir nusprendem, kad nieko nesidovanosim.. Juk jau pasidovanojom svente..
QUOTE(ynksster @ 2009 05 31, 22:50)
pritariu mes taipat nieko nedovanojom
Nieko nedovanojom,vienas kitam kaip dovana buvom akiu neatitraukem tuo metu uhhhhhhhhhhh kaip fainei prisimint ........ir dabar ne ka blogiau
tikrwai ne.... mes tik tevam pirkom
as planuoju SB padaryti staigmena ir isvykus i povestuvine kelione (kadangi pas mus vestuves bus vienos dienos) padovanoti dovana - graziai ireminta savo menine erotine nuotrauka, tad dabar tobulinu figura, kad jam nieko nezinant galeciau pasidaryti tokia fotosesija
mes nieko nedovanosim ir taip ta diena bus pati laimingiausia, kad busim kartu
QUOTE(LuckyOne @ 2009 08 05, 07:25)
Pasidovanosime sau medaus menesio kelione
QUOTE(raminta1985 @ 2009 08 21, 20:21)
mes taip pat dovanojame sau povestuvinę kelionę.
manau tai pati geriausia dovana vienas kitam
kai tik atitruksim nuo darbu is karto leksim kopineti meducio