Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat dovanojame sau povestuvinę kelionę. 4u.gif
Atsakyti
Na o kas dar kokias dovaneles dovanojates? 4u.gif
Atsakyti
gal siek tiek banalu, bet sokau jam soki su permatomu apdareliu... ax.gif buvo apstulbes tikraja to zodzio prasme.. bigsmile.gif parodziau viska ka moku, viliojau, gundziau...nieko is anskto nerepetavau, tiesiog parinkau dainas ir sokau taip, kaip niekad dar nesu sokusi..pasitikejau savimi ir jauciausi graziausia bei seksualiausia pasaulyje..del judesiu nepergyvenau, nes daugiau nei 10metu esu lankiusi sokius, todel ekspromtu pagal uzvedancia muzika stebint mylimam vyrui nebuvo sudetinga is saves "isspausti" gundancius judesius... mirksiukas.gif tiesiog pamirsau viska aplink, jauciau kad esame tik mes dviese ir jis manes be proto nori.. ax.gif buvo nepakartojama, jam net prakaito laseliai tekejo, o tas mane dar labiau kaitino..ujjjjj, net dabar drugeliai skraido atsiminus ta nakti..brangiosios, patariu daryti tokias dovanas savo vyrams..jis iki siol mane ant ranku nesioja ir kartoja, kad turi viska viename lotuliukas.gif o tas yra svarbiausia norint islaikyti vyra salia... mirksiukas.gif sekmes visoms! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes, tai vienas kitam nieko nesidovanojom vestuviu proga.. ax.gif Kazkaip taip susitarem.. Is pradziu irgi sukau galva, ka jam padovanoti, bet paskui abu susedom, pasitrem ir nusprendem, kad nieko nesidovanosim.. Juk jau pasidovanojom svente.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ynksster @ 2009 05 31, 22:50)
thumbup.gif  saunuolis  smile.gif 
mano tai jau dabar sako, kaip smagu bus vadinti savo zmonele  wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu mes taipat nieko nedovanojom smile.gif
Atsakyti
Nieko nedovanojom,vienas kitam kaip dovana buvom akiu neatitraukem tuo metu doh.gif uhhhhhhhhhhh kaip fainei prisimint bigsmile.gif ........ir dabar ne ka blogiau
Atsakyti
Aš jokių dovanų neprikau, iš vyro irgi negavau, tai kad ir laiko baisiai neturėjau, tėvams dovanas pirkau dieną prieš vestuves doh.gif
Atsakyti
tikrwai ne.... mes tik tevam pirkom
Atsakyti
as planuoju SB padaryti staigmena ir isvykus i povestuvine kelione (kadangi pas mus vestuves bus vienos dienos) padovanoti dovana - graziai ireminta savo menine erotine nuotrauka, tad dabar tobulinu figura, kad jam nieko nezinant galeciau pasidaryti tokia fotosesija ax.gif
Atsakyti
mes nieko nedovanosim ax.gif ir taip ta diena bus pati laimingiausia, kad busim kartu tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 08 05, 07:25)
Pasidovanosime sau medaus menesio kelione  mirksiukas.gif

QUOTE(raminta1985 @ 2009 08 21, 20:21)
mes taip pat dovanojame sau povestuvinę kelionę.  4u.gif

drinks_cheers.gif
manau tai pati geriausia dovana vienas kitam mirksiukas.gif
kai tik atitruksim nuo darbu is karto leksim kopineti meducio wub.gif
Atsakyti