Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

thumbup.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
biggrin.gif
Papildyta:
wub.gif
Papildyta:
rolleyes.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai turetu buti is sirdies ir is meiles 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agners: 25 birželio 2009 - 11:35
As apie dovana vyrui net nepagalvojau.Manau kad pati tureciau but jam dovana biggrin.gif . O ir dovanot net nezinau ka,todel del dovanos nesuksiu sau galvos.
Atsakyti
Nuostabi dovana! thumbup.gif

QUOTE(Lovelyvaidut @ 2008 08 13, 14:27)
Sveikutės smile.gif Pasidalinsiu ir aš savo davana, kurią padariau savo brangiajam per vestuves. Kadangi dėl dovanų nieko nesitarėm ir nieko nepirkom, bet šiaip vis tiek norėjau padaryti staigmenėlę, kurios jis nesitikėtų (juk viską šiaip planavom dviese, tai visa kita kaip ir aišku būna). Kadangi nesu super daininkė ir pirkt nieko nenorėjau, tai paskutinę naktį, kai jau pas tėvelius nakvojau, prieš miegą (kokią 3 val. nakties...kažkaip miegas prieš vestuves neėmė...) parašiau savo vestuvinę priesaiką, na, tokią mažytę ir mielą, na , nuo savęs jam. Kiek vaikučių ir šuniukų turėsim, kad cepelinus virsiu, rūpinsiuos ir t.t. Ech, na, tai taip gražiai ir tiesiog ką galvojau. Susitariau su muzikantais ir prieš 12 val. nakties jiems užleidus ramią muziką perskaičiau savo laiškelį... Buvo nuostabu! smile.gif Ašarojo, kokias dvi minutes apsikabinęs... svečių irgi dalis susigraudino. Niekas nesitikėjo, kad mano tokia dovana bus smile.gif Labai džiaugiuosi savo dovana, o maniškis dar labiau wink.gif

As tai saviskiui irgi galvoju kazka, bet megstu ka nors labai originalaus, tai teks galvele pasukti, kad gimtu tas originalumas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokas998: 30 liepos 2009 - 01:05
as irgi sasagas. Tiesiog grazi ir praktiska dovanele atminimui.
Atsakyti
jam didziausia dovana, kad prie altoriaus istariau TAIP biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 07 31, 17:46)
jam didziausia dovana, kad prie altoriaus istariau TAIP  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Manoji tokia pat buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasidovanosime sau medaus menesio kelione mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 08 05, 09:25)
Pasidovanosime sau medaus menesio kelione  mirksiukas.gif

Pritariu, šauni mintis, mes irgi taip planuojam drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Per vestuviu svente padainavau vyrui daina wub.gif Jam labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 08 10, 10:47)
Per vestuviu svente padainavau vyrui daina wub.gif Jam labai patiko wub.gif

Esi saunuole thumbup.gif
as irgi taip noreciau, ale talento pas mane ner schmoll.gif geriau neissiziosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 06 01, 15:03)
ir maniskis sako, kad as jau jam esu dovana ir kitu dovanu jam nereikia, juolab pirktiniu, bet gal koki erotini masaza vestuviu nakti tai gal ir padovanosiu  ax.gif

Bijau, kad tokia dovana vestuvių naktį gali nepavykti biggrin.gif nes bant jau aš, tai tokia pavargus buvau, kad erotinio masažo kad ir labiausiai norėdama nebūčiau įstengus padaryti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti