Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Tai turetu buti is sirdies ir is meiles
As apie dovana vyrui net nepagalvojau.Manau kad pati tureciau but jam dovana . O ir dovanot net nezinau ka,todel del dovanos nesuksiu sau galvos.
Nuostabi dovana!
As tai saviskiui irgi galvoju kazka, bet megstu ka nors labai originalaus, tai teks galvele pasukti, kad gimtu tas originalumas
QUOTE(Lovelyvaidut @ 2008 08 13, 14:27)
Sveikutės Pasidalinsiu ir aš savo davana, kurią padariau savo brangiajam per vestuves. Kadangi dėl dovanų nieko nesitarėm ir nieko nepirkom, bet šiaip vis tiek norėjau padaryti staigmenėlę, kurios jis nesitikėtų (juk viską šiaip planavom dviese, tai visa kita kaip ir aišku būna). Kadangi nesu super daininkė ir pirkt nieko nenorėjau, tai paskutinę naktį, kai jau pas tėvelius nakvojau, prieš miegą (kokią 3 val. nakties...kažkaip miegas prieš vestuves neėmė...) parašiau savo vestuvinę priesaiką, na, tokią mažytę ir mielą, na , nuo savęs jam. Kiek vaikučių ir šuniukų turėsim, kad cepelinus virsiu, rūpinsiuos ir t.t. Ech, na, tai taip gražiai ir tiesiog ką galvojau. Susitariau su muzikantais ir prieš 12 val. nakties jiems užleidus ramią muziką perskaičiau savo laiškelį... Buvo nuostabu! Ašarojo, kokias dvi minutes apsikabinęs... svečių irgi dalis susigraudino. Niekas nesitikėjo, kad mano tokia dovana bus Labai džiaugiuosi savo dovana, o maniškis dar labiau
As tai saviskiui irgi galvoju kazka, bet megstu ka nors labai originalaus, tai teks galvele pasukti, kad gimtu tas originalumas
as irgi sasagas. Tiesiog grazi ir praktiska dovanele atminimui.
jam didziausia dovana, kad prie altoriaus istariau TAIP
QUOTE(uppity @ 2009 07 31, 17:46)
jam didziausia dovana, kad prie altoriaus istariau TAIP
Manoji tokia pat buvo
Pasidovanosime sau medaus menesio kelione
QUOTE(LuckyOne @ 2009 08 05, 09:25)
Pasidovanosime sau medaus menesio kelione
Pritariu, šauni mintis, mes irgi taip planuojam
Per vestuviu svente padainavau vyrui daina Jam labai patiko
QUOTE(Ledime @ 2009 08 10, 10:47)
Per vestuviu svente padainavau vyrui daina Jam labai patiko
Esi saunuole
as irgi taip noreciau, ale talento pas mane ner geriau neissiziosiu
QUOTE(dzemute @ 2009 06 01, 15:03)
ir maniskis sako, kad as jau jam esu dovana ir kitu dovanu jam nereikia, juolab pirktiniu, bet gal koki erotini masaza vestuviu nakti tai gal ir padovanosiu
Bijau, kad tokia dovana vestuvių naktį gali nepavykti nes bant jau aš, tai tokia pavargus buvau, kad erotinio masažo kad ir labiausiai norėdama nebūčiau įstengus padaryti