vestuviu proga mes su vyru apsikeitem dovanomis, kurios kiekvienam mielos ir prie sirdies as jam padovanojau retos rusies kaktusa, kuris daba ant palanges stovi o jis man labai idomia knyga kuria as labai greit perskaiciau
foto nenorejom dovanoti, nes kazkaip jau nusibode yra o cia pasidovanojom paprastas, bet tikrai mielas dovaneles
o mes su vyru dovonojom bendras savjoniu dovanas vienas kitam
jis man dovanojo skrydi oro balionu(skridom abu antra vestuviu diena) - tai buvo musu bendra svajone, o as padovanojau indus su fainais piesinukais(mergyte ir berniukas susikabine rankom). jie brangus ir siaip be progos ju tikrai nebutume pirke. mes i juos tik seile pavarvindavom parduotuvej ir vsio, taigi vestuviu proga ispildziau musu abieju praktiska svajone
jis man dovanojo skrydi oro balionu(skridom abu antra vestuviu diena) - tai buvo musu bendra svajone, o as padovanojau indus su fainais piesinukais(mergyte ir berniukas susikabine rankom). jie brangus ir siaip be progos ju tikrai nebutume pirke. mes i juos tik seile pavarvindavom parduotuvej ir vsio, taigi vestuviu proga ispildziau musu abieju praktiska svajone
Nieko daugiau, tik tobulą žmoną, t.y. save
QUOTE(Will @ 2004 12 21, 16:39)
As jau labai senai zinojau ka noriu padovanoti vyrui, uz kurio istekesiu Ir labai dziaugiuosi, kad man pavyko O dovana buvo asmeniska- mano aktu albumas
as ta pati galvoju padovanoti
gal zinote katra koki gera fotografa, bo dabar vyksta intensyvios paieskos
Albumas labai liuks
As tai planuoju padovanoti du baltus porcelianinius angelus (jei rasiu du nes ten kur maciau tik 1 buvo ). Paskui kiekvienam vaikeliui gimus dar po angeliuka pirksiu.
As manau, kad vestuviniai ziedai tai ir yra jaunuju dovanos vienas kitam.
o ka manote apie tokia dovanele:per vestuviu puota jaunoji sudainuoja jaunikiui :rolleyes:pvz.rebelhartu-''ilgas kelias''ar ka is uzsienietisko repertuaro as taip svajoju padaryt,tik kazin ar iseitu su muzikantais susitikt parepetuot?ir ar is to jaudulio tokia diena nedrebetu balsas,paskui nusidainuociau,tai isvis butu puiku
QUOTE(dziulka @ 2005 03 16, 21:36)
o ka manote apie tokia dovanele:per vestuviu puota jaunoji sudainuoja jaunikiui :rolleyes:pvz.rebelhartu-''ilgas kelias''ar ka is uzsienietisko repertuaro as taip svajoju padaryt,tik kazin ar iseitu su muzikantais susitikt parepetuot?ir ar is to jaudulio tokia diena nedrebetu balsas,paskui nusidainuociau,tai isvis butu puiku
O man kazkodel galvoj istrige sasagos i marskinius, labai graziu maciau. Manau tai ilgam butu, maniskis prisilaiko prie "verslo klases" ... kaip manot?
Beje? kada dovanojat dovanas vienas kitam? - as mastau gal pries kokias 2 savaites, kad per vestuves pasipuostu.
QUOTE(Dovė @ 2005 03 16, 21:33)
O man kazkodel galvoj istrige sasagos i marskinius, labai graziu maciau. Manau tai ilgam butu, maniskis prisilaiko prie "verslo klases" ... kaip manot?
Beje? kada dovanojat dovanas vienas kitam? - as mastau gal pries kokias 2 savaites, kad per vestuves pasipuostu.
na jei taviskis verslininkas tai sasagos manau butu
tik pries dvi savaites manau ankstoka gal geriau ''paskutine''nakti pries vestuves?
Mes su busimuoju svajojame (jei liks aisku pinigeliu ) po gera laikrodi vienas kitam. Mmmm, kaip noreciau.........