Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

QUOTE(RENATAV @ 2009 05 31, 18:38)
Sveikos merginos, norėčiau pasiteirauti ar pirkote dovaną  savo antrai pusei vestuvių proga? Jei pirkote, tai gal galėtumėte pasidalinti informacja, kokias dovanas pirkote, ar planuojate pirkti. Kaip ir kada tas dovanas įteikėte savo antrai pusei?  4u.gif

Man net i galva nesove, kad jam ka pirksiu, as jam jau pati kaip dovana, juk zmona tapsiu jo lotuliukas.gif
Atsakyti
pasiuliau ir as saviskiui: davai pasidovanojam viens kitam tokia proga ka nors. tai jis tik nusijuoke ir pasake kad nenusisnekeciau.kam jam tos dovanos jei tures zmona.o tai geriausia dovana. ax.gif blush2.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(desante_lt @ 2009 05 31, 21:30)
pasiuliau ir as saviskiui: davai pasidovanojam viens kitam tokia proga ka nors. tai jis tik nusijuoke ir pasake kad nenusisnekeciau.kam jam tos dovanos jei tures zmona.o tai geriausia dovana.  ax.gif  blush2.gif    biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif saunuolis smile.gif
mano tai jau dabar sako, kaip smagu bus vadinti savo zmonele wub.gif
Atsakyti
Jokių dovanų nedovanojome ir mes, patys vienas kitam buvom dovana smile.gif
Atsakyti
ir maniskis sako, kad as jau jam esu dovana ir kitu dovanu jam nereikia, juolab pirktiniu, bet gal koki erotini masaza vestuviu nakti tai gal ir padovanosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzemute: 01 birželio 2009 - 14:03
QUOTE(dzemute @ 2009 06 01, 15:03)
ir maniskis sako, kad as jau jam esu dovana ir kitu dovanu jam nereikia, juolab pirktiniu, bet gal koki erotini masaza vestuviu nakti tai gal ir padovanosiu  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
as skaitau jei du zmones organizuoja savo svente, tai prie ko cia vienas kita sveikint turi? g.gif
Atsakyti
vacation4.gif
Atsakyti
O mes dovanojome vienas kitam vestuviu ryta po chalata, nors nesitarem ir apie dovanas net nekalbejom smile.gif Man labai miela ir seimyniska dovanele wub.gif ax.gif
Atsakyti
Mes "pasidovanojome" medaus menesio kelione smile.gif
Atsakyti
Nieko ta proga nedovanojom vienas kitam: geriausia dovana seimos sukurimas 4u.gif
Atsakyti
Aš jam sidabrines sąsagas ax.gif , kas manęs laukia-nežinau ax.gif

P.S. na, kad mes "pasidovanojam" viens kitam, tai faktas, bet malonios smulkmenos neprošal tongue.gif
Atsakyti