Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

Sąsagos dabar populiaru
Atsakyti
o gal galima paklausiti kur dareisi toki albuma-labai gera mintis.
Papildyta:
O kur galima pasidaryti toki albuma? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(krevete6 @ 2008 04 28, 23:30)
pritariu merginoms, kurios teigia, kad zvaigzdes pirkimas, tai tik biznis ir akiu dumimas drinks_cheers.gif 

o as manau apie tokia dovana, kaip erotiniu nuotrauku albuma, zinoma, savo ax.gif  butu grazi asmenine dovanele ax.gif  taciau, dar neapsisprendziau, ar butent tai dovanosiu, ar is vis ka nors dovanosiu smile.gif

o kur kaune galima pasidaryti toki albuma ar siaip viena gera fotke? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2008 05 18, 10:53)
gerai jei zinot kad jusu vaikinui patiktu tokia dovana kaip erotines foto.Mano busimas vyras labai laisvu paziuru ir kai kuri karta kalbejom apie erotinwe fotosesija jam ta ideja patiko, bet kaip veliau is kalbos isejo kad vestuvem jis nenoretu ko nors tokio, pasisake kad vestuves jam labai romantiska, svelni svente. taip kad isitikinkit ar ta dovana tikrai bus maloni

as taip pat manau, kad ne vestuvems, gal kitai progai, nes vestuves tai tokia sventa svente-panasi i kriktynas ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 11:35)
Sąsagos dabar populiaru

na, galkam ir patiktu tokia dovana, taciau mano nuomone, vestuvine dovana turetu buti kazkas asmeniska, silta, su MEILE ax.gif sasagos labai jau oficialu blush2.gif

QUOTE(anamarinov @ 2008 05 20, 09:06)
o gal galima paklausiti kur dareisi toki albuma-labai gera mintis.
Papildyta:
O kur galima pasidaryti toki albuma?  blush2.gif
Papildyta:

o kur kaune galima pasidaryti toki albuma ar siaip viena gera fotke? wub.gif

zinok, tikrai nezinau, kur galima butu tai padaryti Kaune. Manau, galima butu susirasti koki fotografa/e paprasciausiai aplankant fotostudijas ir pasiklausineti apie tai, paziureti ju darbus. As maniau tartis su musu vestuviu fotografu, taciau turbut liksiu prie to, kad dovanosiu jam savo ranka blush2.gif

MB pusbrolis savo zmonai vestuvese padovanojo ireminta pirmojo pazintinio pokalbio internetu pasisveikinima smile.gif paprasta, bet labai reiksminga ir unikalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 20, 09:53)
MB pusbrolis savo zmonai vestuvese padovanojo ireminta pirmojo pazintinio pokalbio internetu pasisveikinima smile.gif  paprasta, bet labai reiksminga ir unikalu smile.gif

va čia tai dėmesys.... biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

MB pusbrolis savo zmonai vestuvese padovanojo ireminta pirmojo pazintinio pokalbio internetu pasisveikinima smile.gif paprasta, bet labai reiksminga ir unikalu smile.gif
[/quote]

as manau kad dovas tokios ir turetu tokia proga buti, perskaicius pati pradejau raustis po sms ir e pasta, bet deja nieko neliko, tik nuotrauka is pirmuju susitikimu kur as pati sau baisiai negrazi doh.gif
Atsakyti
nu aš kažkaip irgi mąstau . ką čia jam nupirkti tookio...taigi apsisprendžiau jau. Kadangi vestuvės bus kurorte, tai gydyklose nupirksiu keletą procedūrų vienai dienai.. manau bus patenkintas. Žinoma, tuo pačiu ir sau, kad kartu galėtumėm pasidžiaugti ir atsipalaiduoti ax.gif
Atsakyti
aš tai nzn ką man padovanoti būsimam vyrui.norėčiau kažką kas liktų ilgam, bet nzn ką. g.gif
Atsakyti
o kaip jausis vyras, jei jis gaus dovana, o pats netures jokios... g.gif
Ne bent jau man butu nesmagu, jei jis man padovanotu, o as jam netureciau.... verysad.gif
Kaip issiaiskinti, ar jis ka planuoja ar ne?? Ar bent jau tokiu minciu turi.... ax.gif
Atsakyti
o as planuoju padaryti tokia dovanele mums abiems-nupirksiu skysto medaus, uzpilsiu juo riesutus (gausis panasiai kaip toks turkiskas saldumynas) ir ji graziai aprisusi kaspineliu, iteiksiu vyrui per medaus menesi biggrin.gif O po to jau kartu "kopinesim" meduti povestuvineje kelioneje cool.gif
Atsakyti
As savo dovanos iteikimo dabar jau turbut laukiu labiau negu paciu vestuviu... lotuliukas.gif Pries pora dienu padariau aktu fotosesija blush2.gif . veiksmas vyko Vilniuje, fotografe Giedre (www.giedrerein.lt). Galiu pasidalinti ispudziais:) Siaip paciu nuotrauku dar neturiu, zadejo siomis dienomis atsiusti, kad issirinkciau tas 50, kurias ji jau visaip ten apdoros. O siaip viskas vyko beveik dvi valandas (galima trumpiau, jei norite 30 nuotrauku), buvo labai linksma ir, kadangi fotografe moteris, tai isvis jokio nepatogumo nejutau. Tos kelios foto, kurias ji man dar fotoaparate parode, buvo tiesiog nerealios wub.gif Pries tai kaip tik pasidariau bandomaji makiaza ir sukuosena, taigi isvaizda kaip ir vestuvine, visai neblogai wink.gif Visas malonumas - 300 litu. Ir, zinoma, reikes paciai pasidaryti norimas nuotraukas. Kazkodel manau, kad jaunasis (kuris apie tai ne nenutuokia) isvirs is koto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 07 10, 17:54)
As savo dovanos iteikimo dabar jau turbut laukiu labiau negu paciu vestuviu... lotuliukas.gif Pries pora dienu padariau aktu fotosesija blush2.gif . veiksmas vyko Vilniuje, fotografe Giedre (www.giedrerein.lt). Galiu pasidalinti ispudziais:) Siaip paciu nuotrauku dar neturiu, zadejo siomis dienomis atsiusti, kad issirinkciau tas 50, kurias ji jau visaip ten apdoros. O siaip viskas vyko beveik dvi valandas (galima trumpiau, jei norite 30 nuotrauku), buvo labai linksma ir, kadangi fotografe moteris, tai isvis jokio nepatogumo nejutau. Tos kelios foto, kurias ji man dar fotoaparate parode, buvo tiesiog nerealios wub.gif Pries tai kaip tik pasidariau bandomaji makiaza ir sukuosena, taigi isvaizda kaip ir vestuvine, visai neblogai wink.gif Visas malonumas - 300 litu. Ir, zinoma, reikes paciai pasidaryti norimas nuotraukas. Kazkodel manau, kad jaunasis (kuris apie tai ne nenutuokia) isvirs is koto lotuliukas.gif

Manau cia geriausia dovana vyrui bus wub.gif , as pati ta ruosiausi padaryti, bet nespejau, perdaug rupesciu pries vestuves uzgriuvo, bet arteja musu vestuviu metines, tai manau pasistengsiu igyvendinti tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 07 10, 17:54)

Super, super, super ideja! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As ir pati tokia mielai padaryciau biggrin.gif
Atsakyti