Sąsagos dabar populiaru
o gal galima paklausiti kur dareisi toki albuma-labai gera mintis.
Papildyta:
O kur galima pasidaryti toki albuma?
Papildyta:
o kur kaune galima pasidaryti toki albuma ar siaip viena gera fotke?
Papildyta:
as taip pat manau, kad ne vestuvems, gal kitai progai, nes vestuves tai tokia sventa svente-panasi i kriktynas ir t.t.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(krevete6 @ 2008 04 28, 23:30)
pritariu merginoms, kurios teigia, kad zvaigzdes pirkimas, tai tik biznis ir akiu dumimas
o as manau apie tokia dovana, kaip erotiniu nuotrauku albuma, zinoma, savo butu grazi asmenine dovanele taciau, dar neapsisprendziau, ar butent tai dovanosiu, ar is vis ka nors dovanosiu
o as manau apie tokia dovana, kaip erotiniu nuotrauku albuma, zinoma, savo butu grazi asmenine dovanele taciau, dar neapsisprendziau, ar butent tai dovanosiu, ar is vis ka nors dovanosiu
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2008 05 18, 10:53)
gerai jei zinot kad jusu vaikinui patiktu tokia dovana kaip erotines foto.Mano busimas vyras labai laisvu paziuru ir kai kuri karta kalbejom apie erotinwe fotosesija jam ta ideja patiko, bet kaip veliau is kalbos isejo kad vestuvem jis nenoretu ko nors tokio, pasisake kad vestuves jam labai romantiska, svelni svente. taip kad isitikinkit ar ta dovana tikrai bus maloni
as taip pat manau, kad ne vestuvems, gal kitai progai, nes vestuves tai tokia sventa svente-panasi i kriktynas ir t.t.
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 11:35)
Sąsagos dabar populiaru
na, galkam ir patiktu tokia dovana, taciau mano nuomone, vestuvine dovana turetu buti kazkas asmeniska, silta, su MEILE sasagos labai jau oficialu
QUOTE(anamarinov @ 2008 05 20, 09:06)
o gal galima paklausiti kur dareisi toki albuma-labai gera mintis.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
zinok, tikrai nezinau, kur galima butu tai padaryti Kaune. Manau, galima butu susirasti koki fotografa/e paprasciausiai aplankant fotostudijas ir pasiklausineti apie tai, paziureti ju darbus. As maniau tartis su musu vestuviu fotografu, taciau turbut liksiu prie to, kad dovanosiu jam savo ranka
MB pusbrolis savo zmonai vestuvese padovanojo ireminta pirmojo pazintinio pokalbio internetu pasisveikinima paprasta, bet labai reiksminga ir unikalu
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 20, 09:53)
MB pusbrolis savo zmonai vestuvese padovanojo ireminta pirmojo pazintinio pokalbio internetu pasisveikinima paprasta, bet labai reiksminga ir unikalu
va čia tai dėmesys....
[/quote]
as manau kad dovas tokios ir turetu tokia proga buti, perskaicius pati pradejau raustis po sms ir e pasta, bet deja nieko neliko, tik nuotrauka is pirmuju susitikimu kur as pati sau baisiai negrazi
nu aš kažkaip irgi mąstau . ką čia jam nupirkti tookio...taigi apsisprendžiau jau. Kadangi vestuvės bus kurorte, tai gydyklose nupirksiu keletą procedūrų vienai dienai.. manau bus patenkintas. Žinoma, tuo pačiu ir sau, kad kartu galėtumėm pasidžiaugti ir atsipalaiduoti
aš tai nzn ką man padovanoti būsimam vyrui.norėčiau kažką kas liktų ilgam, bet nzn ką.
o kaip jausis vyras, jei jis gaus dovana, o pats netures jokios...
Ne bent jau man butu nesmagu, jei jis man padovanotu, o as jam netureciau....
Kaip issiaiskinti, ar jis ka planuoja ar ne?? Ar bent jau tokiu minciu turi....
Ne bent jau man butu nesmagu, jei jis man padovanotu, o as jam netureciau....
Kaip issiaiskinti, ar jis ka planuoja ar ne?? Ar bent jau tokiu minciu turi....
o as planuoju padaryti tokia dovanele mums abiems-nupirksiu skysto medaus, uzpilsiu juo riesutus (gausis panasiai kaip toks turkiskas saldumynas) ir ji graziai aprisusi kaspineliu, iteiksiu vyrui per medaus menesi O po to jau kartu "kopinesim" meduti povestuvineje kelioneje
As savo dovanos iteikimo dabar jau turbut laukiu labiau negu paciu vestuviu... Pries pora dienu padariau aktu fotosesija . veiksmas vyko Vilniuje, fotografe Giedre (www.giedrerein.lt). Galiu pasidalinti ispudziais:) Siaip paciu nuotrauku dar neturiu, zadejo siomis dienomis atsiusti, kad issirinkciau tas 50, kurias ji jau visaip ten apdoros. O siaip viskas vyko beveik dvi valandas (galima trumpiau, jei norite 30 nuotrauku), buvo labai linksma ir, kadangi fotografe moteris, tai isvis jokio nepatogumo nejutau. Tos kelios foto, kurias ji man dar fotoaparate parode, buvo tiesiog nerealios Pries tai kaip tik pasidariau bandomaji makiaza ir sukuosena, taigi isvaizda kaip ir vestuvine, visai neblogai Visas malonumas - 300 litu. Ir, zinoma, reikes paciai pasidaryti norimas nuotraukas. Kazkodel manau, kad jaunasis (kuris apie tai ne nenutuokia) isvirs is koto
QUOTE(Suomi @ 2008 07 10, 17:54)
As savo dovanos iteikimo dabar jau turbut laukiu labiau negu paciu vestuviu... Pries pora dienu padariau aktu fotosesija . veiksmas vyko Vilniuje, fotografe Giedre (www.giedrerein.lt). Galiu pasidalinti ispudziais:) Siaip paciu nuotrauku dar neturiu, zadejo siomis dienomis atsiusti, kad issirinkciau tas 50, kurias ji jau visaip ten apdoros. O siaip viskas vyko beveik dvi valandas (galima trumpiau, jei norite 30 nuotrauku), buvo labai linksma ir, kadangi fotografe moteris, tai isvis jokio nepatogumo nejutau. Tos kelios foto, kurias ji man dar fotoaparate parode, buvo tiesiog nerealios Pries tai kaip tik pasidariau bandomaji makiaza ir sukuosena, taigi isvaizda kaip ir vestuvine, visai neblogai Visas malonumas - 300 litu. Ir, zinoma, reikes paciai pasidaryti norimas nuotraukas. Kazkodel manau, kad jaunasis (kuris apie tai ne nenutuokia) isvirs is koto
Manau cia geriausia dovana vyrui bus , as pati ta ruosiausi padaryti, bet nespejau, perdaug rupesciu pries vestuves uzgriuvo, bet arteja musu vestuviu metines, tai manau pasistengsiu igyvendinti tai
QUOTE(Suomi @ 2008 07 10, 17:54)
Super, super, super ideja! As ir pati tokia mielai padaryciau