Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

QUOTE(kristalė @ 2008 03 26, 17:28)
Gal kam pravesr ideja:
Mano drauge savo vyrui padovanojo tikru tikriausia zvaigzde. Yra tinklalapis, kur galima uzsisakyti, kad danguju butu isrenkama zvaigsdele ir pavadinama jusu, jusu vyro vardu. Paskui padaromas labai grazus pazymejimas, schemele nubraizoma, kur ta zvaigzde yra ir parasoma kas ta zvaigzde uzsake ir kad nuo siol ji bus to zmogaus, kuriam dovanojat, asmeninis palydovas. Tas pazymejimas labai graziai atrodo. wub.gif

O kiek tai kainuoja? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2008 03 26, 19:42)
O  kiek  tai  kainuoja? g.gif  biggrin.gif

Virs 100lt
Atsakyti
QUOTE(kristalė @ 2008 03 26, 22:57)
Virs 100lt

o gal galetum biski smulkiau apie tai papasakuot? man kaip ir visai idomi ta mintis, kokim puslapi ji tai surado g.gif
Atsakyti
as skaiciau,kad cia gali buti ir akiu dumimas su tom zvaigzdem,nes tos zvaigzdes nei tu matai nei ka, ir nezinai keliu ar keliolikos zmoniu vardu ji taip pat pavadinta.na nebent pirkti tik del grazaus pazymejimo.
Papildyta:
QUOTE(mng @ 2007 06 06, 07:46)
as jau uzsakiau zvaigzde jo vardu...

QUOTE(mng @ 2007 06 07, 23:41)
uzsakiau zvaigzde pavadinta MB vardu... turiu jau sertifikata ir duomenis kur ji yra wub.gif

QUOTE(welkom1 @ 2007 06 08, 10:46)
nieko sau nuo 100 Lt iki 250 Lt doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(bride @ 2007 07 10, 18:39)
kaip manot, čia rimta kompanija, ar kokia ,,šaraškino" kontora?  g.gif  tokia dovana vis tiek turbūt truputį pokšto lygyje būtų, ką manot? kontaktai - tik emailas ir mob. tel. nr.  g.gif

QUOTE(Naujamarte @ 2007 08 07, 14:32)
mergaites - tokius sertifikatus galite padaryti pacios kompiuteriu, bet tik nemokite pinigus! tai yra absoliuciai nelegalu ir draudziama tarptautines teises - saugoma kosmine erdve, kuria draudziama privatizuoti.. negi negirdejote istorijos apie pardaveja, kuris menulyje sklypus pardavinejo???

QUOTE(mariuska @ 2008 03 29, 20:56)
o gal galetum biski smulkiau apie tai papasakuot? man kaip ir visai idomi ta mintis, kokim puslapi ji tai surado g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 30 kovo 2008 - 05:50
O ka vyrui dar ir dovanot kazka reik?? As galvojau kad as ir esu dovana biggrin.gif
Atsakyti
As tai vyrui dovanosiu save visam gyvenimui. Ir tegul jokios kitos dovanos to neuzgozia ax.gif
Atsakyti
As tai tik save padovanuosiu jam smile.gif ir daugiau nieko neismyslinesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 03 30, 04:50)
as skaiciau,kad cia gali buti ir akiu dumimas su tom zvaigzdem,nes tos zvaigzdes nei tu matai nei ka, ir nezinai keliu ar keliolikos zmoniu vardu ji taip pat pavadinta.na nebent pirkti tik del grazaus pazymejimo.
Papildyta:

drinks_cheers.gif man tai cia visiska nesamone su tom zvaigzem.Aisku, kad cia akiu dumimas doh.gif kazkas darosi grazu bizniuka! toki pazymejima galit ir pacios uz kelis litus pasidaryti 4u.gif galit ten ir menulio gabala irasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
pritariu merginoms, kurios teigia, kad zvaigzdes pirkimas, tai tik biznis ir akiu dumimas drinks_cheers.gif

o as manau apie tokia dovana, kaip erotiniu nuotrauku albuma, zinoma, savo ax.gif butu grazi asmenine dovanele ax.gif taciau, dar neapsisprendziau, ar butent tai dovanosiu, ar is vis ka nors dovanosiu smile.gif
Atsakyti
seip maniskis visada norejo kartu pasidaryti erotiniu foto, tai galvoju reiktu koki pakvietima jam iteik i foto sesija abiems smile.gif kaip jums si mintis?
Atsakyti
O, super ideja apie fotosesija dviese bigsmile.gif
Atsakyti
gerai jei zinot kad jusu vaikinui patiktu tokia dovana kaip erotines foto.Mano busimas vyras labai laisvu paziuru ir kai kuri karta kalbejom apie erotinwe fotosesija jam ta ideja patiko, bet kaip veliau is kalbos isejo kad vestuvem jis nenoretu ko nors tokio, pasisake kad vestuves jam labai romantiska, svelni svente. taip kad isitikinkit ar ta dovana tikrai bus maloni
Atsakyti