o as tai pati siuvineju grazu vestuvini paveiksliuka su musu vardais ir data apacioje, bus abiem grazus prisiminimas. ir MB po nosim visada ji matys, gal nors metiniu neuzmirs, nes tokioms progoms jis visai galvos neturi...
uzsikreciau ir as cia nuo jusu ideju.
Pradzioj galvojau, kad kaip ir nereikia nieko dovanoti, o dabar pagalvojau, kad sumaketuosiu su musu nuotraukomis grazu kitu metu kalendoriu, ir galesim vartyti kas menesi, ir zymetis sau aktualias progas ir dienas
gal kam irgi sita ideja pravers
Pradzioj galvojau, kad kaip ir nereikia nieko dovanoti, o dabar pagalvojau, kad sumaketuosiu su musu nuotraukomis grazu kitu metu kalendoriu, ir galesim vartyti kas menesi, ir zymetis sau aktualias progas ir dienas
QUOTE(sushi @ 2007 10 04, 21:41)
uzsikreciau ir as cia nuo jusu ideju.
tikrai sauni ideja gal ir pati ja pasinaudosiu, tik kaip ikalbet MB graziai kur nusifotkint
QUOTE(astulia @ 2007 10 05, 07:42)
tikrai sauni ideja gal ir pati ja pasinaudosiu, tik kaip ikalbet MB graziai kur nusifotkint
astulia,
O tu is anksciau su juo kokiu nuotrauku neturi? gali pakomponuoti - vienas puslapis - jo nuotrauka, kitas - tavo
o as paprasiau pazistamo fotografo pagalbos ir dovanojau ireminta nuotrauka ir albuma...
rezultatas: suzavetas vyras, dovana tikrai labai patenkintas
rezultatas: suzavetas vyras, dovana tikrai labai patenkintas
As vestuviu ryta padovanosiu apyranke. Specialiai uzsakysiu pas juvelyra, kad mums abiems pagamintu panasias ir vestuviu ryta jas uzsidesim...bus kaip ir vos nevestuviniai ziedai...Galima sakyt tai bus dovana mums abiems...Dabar tik beliko issirinkti metala ir susikurti apyrankes modeli
Papildyta:
galvoju daryt auksines...bet neapsisprendziu kas graziau baltas ar geltonas auksas???
Papildyta:
galvoju daryt auksines...bet neapsisprendziu kas graziau baltas ar geltonas auksas???
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 06, 15:51)
as tai derinciau su vestuviniais ziedais, nes jei ziedai geltono aukso, o apyrankes - balto, tai man nei sis, nei tas imciau abu to paties metalo ir spalvos
QUOTE(astulia @ 2007 10 20, 13:23)
as tai derinciau su vestuviniais ziedais, nes jei ziedai geltono aukso, o apyrankes - balto, tai man nei sis, nei tas imciau abu to paties metalo ir spalvos
Ir as taip patarciau.
Per vestuves padovanosiu 'paveiksla': musu ir artimiausiu zmoniu nuotraukos, kaip nors juokingai padaryti( dar reikia sugalvot) ir pasakysiu kad turiu jam dar viena dovana, bet si dovana bus kita diena. Padovanosiu jam skrydi oro balionu su mylima zmona
QUOTE(Sibile @ 2006 07 28, 13:37)
mano mama dovanu savo busimajam zentui sugalvojo tokia maikute irgi padaryti, tai uzrase "geidziamiausias" o kitoj pusej "deja, as jau zentas" tai gali uzrasyti mylimajam savo vestuviu proga kad as jau vedes:)
Man si ideja Jauciu ja teks pasivogti
as SB irgi dovanosiu savo aktu albuma, ir jau netgi siandien nusifotografavau, nebeislaukiau vasaros esu labai patenkinta fotografe Giedre Rein, kad igyvendino mano sena svajone, na o as dabar zinau, kur plauks mano pinigai karts nuo karto
QUOTE(Hennessy @ 2007 09 27, 11:42)
Na ir aš biški pasigirsiu savo dovana
Perskaičiau čia apie aktų nuotraukas ir nusprendžiau pabandyti. Užsisakiau fotosesiją pas fotografą, gavau DVD su virš 600 nuotraukėlių. Nusipirkau didelį bordinį nuotraukų albumą su tamsiais bordiniais lapais, išrinkau 60 gražiausių nuotraukų, atsispausdinau dideliu (15x21) formatu ir įklijavau ant kiekvieno lapo po vieną. Labai gražiai atrodo Padovanosiu vyrui jau kitą šeštadienį po vestuvių
Perskaičiau čia apie aktų nuotraukas ir nusprendžiau pabandyti. Užsisakiau fotosesiją pas fotografą, gavau DVD su virš 600 nuotraukėlių. Nusipirkau didelį bordinį nuotraukų albumą su tamsiais bordiniais lapais, išrinkau 60 gražiausių nuotraukų, atsispausdinau dideliu (15x21) formatu ir įklijavau ant kiekvieno lapo po vieną. Labai gražiai atrodo Padovanosiu vyrui jau kitą šeštadienį po vestuvių
SUPER
Gal kam pravesr ideja:
Mano drauge savo vyrui padovanojo tikru tikriausia zvaigzde. Yra tinklalapis, kur galima uzsisakyti, kad danguju butu isrenkama zvaigsdele ir pavadinama jusu, jusu vyro vardu. Paskui padaromas labai grazus pazymejimas, schemele nubraizoma, kur ta zvaigzde yra ir parasoma kas ta zvaigzde uzsake ir kad nuo siol ji bus to zmogaus, kuriam dovanojat, asmeninis palydovas. Tas pazymejimas labai graziai atrodo.
Mano drauge savo vyrui padovanojo tikru tikriausia zvaigzde. Yra tinklalapis, kur galima uzsisakyti, kad danguju butu isrenkama zvaigsdele ir pavadinama jusu, jusu vyro vardu. Paskui padaromas labai grazus pazymejimas, schemele nubraizoma, kur ta zvaigzde yra ir parasoma kas ta zvaigzde uzsake ir kad nuo siol ji bus to zmogaus, kuriam dovanojat, asmeninis palydovas. Tas pazymejimas labai graziai atrodo.