Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

QUOTE(Aurarte @ 2007 06 08, 11:17)
www.zvaigzdes.lt  As taip pat sita varianta atsargai laikau.. wink.gif

kaip manot, čia rimta kompanija, ar kokia ,,šaraškino" kontora? g.gif tokia dovana vis tiek turbūt truputį pokšto lygyje būtų, ką manot? kontaktai - tik emailas ir mob. tel. nr. g.gif
Atsakyti
as tai netikiu tokiom kontorom biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gala: 10 liepos 2007 - 22:56
mane tai labai vilioja mintis apie aktu albuma arba vienos is kato nuotraukos puzle wub.gif ax.gif bigsmile.gif
tik vis kirba mintis, kad ta albuma ar puzle gali pamatyti ir kiti - pvz, paauge vaikai, ar siaip kas blush2.gif kazkaip to tai nesinoretu ax.gif

kaip jus galvojat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 08 06, 15:37)
mane tai labai vilioja mintis apie aktu albuma arba vienos is kato nuotraukos puzle  wub.gif  ax.gif  bigsmile.gif 
tik vis kirba mintis, kad ta albuma ar puzle gali pamatyti ir kiti - pvz, paauge vaikai, ar siaip kas  blush2.gif  kazkaip to tai nesinoretu  ax.gif

kaip jus galvojat?  biggrin.gif

O kas gali pamatyti? g.gif Žiūrint kada tu dovanosi...Šiaip jei per vestuves, tai gali įteikti ir pasakyti, kad čia labai labai asmeniška dovana, kurią gali išvynioti tik vyras. Visiems tegul lieka paslaptimi biggrin.gif O juk vyras , gavęs tokią dovaną, vargu ar kam rodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 08 06, 23:55)
O kas  gali  pamatyti? g.gif Žiūrint  kada tu  dovanosi...Šiaip  jei  per  vestuves, tai  gali  įteikti  ir  pasakyti, kad  čia  labai  labai  asmeniška  dovana, kurią  gali  išvynioti  tik  vyras. Visiems  tegul  lieka  paslaptimi biggrin.gif O  juk  vyras  , gavęs  tokią  dovaną, vargu  ar  kam  rodys biggrin.gif

Kaip supratau kalba ejo apie savus jau paaugusiu vaikus, kurie veliau gales pamatyti tas nuotraukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2007 06 08, 00:41)
uzsakiau zvaigzde pavadinta MB vardu... turiu jau sertifikata ir duomenis kur ji yra wub.gif

mergaites - tokius sertifikatus galite padaryti pacios kompiuteriu, bet tik nemokite pinigus! tai yra absoliuciai nelegalu ir draudziama tarptautines teises - saugoma kosmine erdve, kuria draudziama privatizuoti.. negi negirdejote istorijos apie pardaveja, kuris menulyje sklypus pardavinejo???
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 08 07, 08:45)
Kaip supratau kalba ejo apie savus jau paaugusiu vaikus, kurie veliau gales pamatyti tas nuotraukas  g.gif

jo, as cia turejau omeny, kad pvz po kiek nors laiko vaikai, kurie jau bus paauge ir supratingi, tiesiog gali rasti namie ir tiek smile.gif na net nzn wub.gif
vyrui taip atsargiai uzsiminiau, kad tipo ka jis galvotu apie tai. tai sako, nieko visai, bet kad gali kas nors ta albuma ar puzle rasti namie - pvz vaikai blush2.gif o tada tai jau tikrai nelabai smagu manau butu biggrin.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

As savo vyrui padovanovau labai paprasta dovanele, (dovanojau jau prie stalo), bet net puse sveciu uz stalo verke ir buvo susigraudine, kai dovanojau. Paprasiau kad muzikantai ijungtu musu daina, tos dainos labai grazus zodziai apie meile, tai grojant tai dainai paskaiciau tokia pasakele apie meile ir beprotybe, ten labai grazus zodziai, ir nupirkau du baltus balandzius, kuriuos isgraviravau su musu vardu inicialais ir vestuviu data, ir kai baigiau skaityt ta pasakele, padovanojau jam viena balandi o kita pasilikau sau, sakydama kad jie visada mum pades kaip bus sunku ir primins sia svente, buvo tikrai labai grazu nor ir paprasta. Dar labai norejau padaryti skaidres su musu nuotraukom ir man skaitant parodyt per projektoriu, bet nespejau padaryt ax.gif
O man mano vyras padovanojo maza katyte (buvo mano svajone), vos neapsiverkiau kai pamaciau iskista jos galvyte is krepselio smile.gif
Atsakyti
Na ir aš biški pasigirsiu savo dovana blush2.gif
Perskaičiau čia apie aktų nuotraukas ir nusprendžiau pabandyti. Užsisakiau fotosesiją pas fotografą, gavau DVD su virš 600 nuotraukėlių. Nusipirkau didelį bordinį nuotraukų albumą su tamsiais bordiniais lapais, išrinkau 60 gražiausių nuotraukų, atsispausdinau dideliu (15x21) formatu ir įklijavau ant kiekvieno lapo po vieną. Labai gražiai atrodo 4u.gif Padovanosiu vyrui jau kitą šeštadienį po vestuvių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 09 27, 11:42)
Na ir aš biški pasigirsiu savo dovana  blush2.gif
Perskaičiau čia apie aktų nuotraukas ir nusprendžiau pabandyti. Užsisakiau fotosesiją pas fotografą, gavau DVD su virš 600 nuotraukėlių. Nusipirkau didelį bordinį nuotraukų albumą su tamsiais bordiniais lapais, išrinkau 60 gražiausių nuotraukų, atsispausdinau dideliu (15x21) formatu ir įklijavau ant kiekvieno lapo po vieną. Labai gražiai atrodo  4u.gif  Padovanosiu vyrui jau kitą šeštadienį po vestuvių  wub.gif

wow kaip grazu bigsmile.gif super,turetu tikrai patikti thumbup.gif

o su mano dovana tai zodziu toks kaip ir nesusipratimas gavos doh.gif kadangi sugalvojau jam padovanoti sidabrine stora grandinele ant rankos,tai pasakiau pries vestuves,kartu ieskojome,bet... dar niekaip niekur nerandam iki siol,jau praejo daugiau kaip menuo,nes jo ranka stambesne ir nerandam tokio tinkamo ilgio grandineles,o tu paprastu standartiniu nenorim schmoll.gif zodziu dar dovanos paieskos vyksta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 09 27, 17:22)
o su mano dovana tai zodziu toks kaip ir nesusipratimas gavos  doh.gif  kadangi sugalvojau jam padovanoti sidabrine stora grandinele ant rankos,tai pasakiau pries vestuves,kartu ieskojome,bet... dar niekaip niekur nerandam iki siol,jau praejo daugiau kaip menuo,nes jo ranka stambesne ir nerandam tokio tinkamo ilgio grandineles,o tu paprastu standartiniu nenorim  schmoll.gif  zodziu dar dovanos paieskos vyksta  doh.gif  lotuliukas.gif

O jūs pabandykit pagal užsakymą padaryti. Nemanau, kad bus daug brangiau, negu šiaip pirktis, bet tikrai turėsit garantuotą norimą rezultatą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 09 27, 18:28)
O jūs pabandykit pagal užsakymą padaryti. Nemanau, kad bus daug brangiau, negu šiaip pirktis, bet tikrai turėsit garantuotą norimą rezultatą wink.gif

na as irgi apie tai galvojau,reiks eiti paskaitineti i kita formuma,paieskoti geru juvelyru rolleyes.gif
Atsakyti