Sweikos Mergaites
labai jau cia sauniu ideju radau ir labai noriu padovanot savo mylimajam aktu aluma gal kokios info turit apie fotografus Vilniuje? laikas jau mane spaudzia dekoju is anksto
QUOTE(Fruttini @ 2007 05 09, 14:12)
Sweikos Mergaites
labai jau cia sauniu ideju radau ir labai noriu padovanot savo mylimajam aktu aluma gal kokios info turit apie fotografus Vilniuje? laikas jau mane spaudzia dekoju is anksto
http://www.giedrerein.lt/ ten yra ir kontaktu, labai grazios nuotraukytes
QUOTE(mng @ 2007 06 06, 07:46)
as jau uzsakiau zvaigzde jo vardu...
Kaip suprast? kokią žvaigždę?
Na mergaites.sauniu ideju prisiskaiciau. zinau kas labai patiktu mano vyrui:) o gi jeigu pasidaryciau intymia sukuosena.apie ja jis jau sena svaigsta,tik nzn kur tokia galima pasidaryti ir kiek kainuoja. ot butu nustebes ir pamalonintas o beto jam labai patiktu silkiniai triusikeliai vyriki. kazkada jau dovanojau tokius us velniukais per valentinke, bet neberandu niekur ju pirkti dabar.senieji suplyso nuo devejimo labai jis jais didziavosi padekit,jei kas turit kokios info abiem klausimukais aciu.
QUOTE(Fruttini @ 2007 05 09, 14:12)
Sweikos Mergaites
Vilnieciu nuotaku forume pasiklausk, kazkurios buvo dariusios fotosesija
QUOTE(Gyncė @ 2007 06 06, 08:06)
Kaip suprast? kokią žvaigždę?
uzsakiau zvaigzde pavadinta MB vardu... turiu jau sertifikata ir duomenis kur ji yra
QUOTE(mng @ 2007 06 07, 23:41)
uzsakiau zvaigzde pavadinta MB vardu... turiu jau sertifikata ir duomenis kur ji yra
oba netgi zvaigzde
QUOTE(mng @ 2007 06 07, 22:41)
labai idomu ir originalu!!!!!!!!!!!!! gal butu galima daugiau info
QUOTE(mng @ 2007 06 07, 22:41)
Tokia dovanele butu nerealu
www.zvaigzdes.lt As taip pat sita varianta atsargai laikau..
QUOTE(Aurarte @ 2007 06 08, 10:17)
nieko sau nuo 100 Lt iki 250 Lt