Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

sakykit ka manot apie MB vaikystes nespalvota nuotrauka isdidinta ir ideta i remeli?man kilo tokia ideja... bigsmile.gif
Atsakyti
wink.gif+2007 04 10, 10:48-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 04 10, 10:48)
sakykit ka manot apie MB vaikystes nespalvota nuotrauka isdidinta ir ideta i remeli?man kilo tokia ideja... bigsmile.gif

na tu pazisti savo vyra ir zinai, ar jam patiktu, ar jis ivertintu, ar ne. maniskis tai liktu nesuprates. pagalvotu, kam cia tokia nesaone, kur dabar man det ta nuotrauka, ir padetu i kampa. kazin, ar paskui atsimintu, i kuri... ta prasme, neivertintu tokios dovanos. o tavo vyras gal ivertins...
Atsakyti
parasykit dar kas kokia nuomone mirksiukas.gif pati nesu labai tikra ar patiks tokia dovana as tik siaip toki varianta sugalvojau...pasiulykit geresniu... mirksiukas.gif
Atsakyti

Na, jei TB vertintu tokia dovana ir jam patiktu - tai pirmyn thumbup.gif Nespalvotos nuotraukos siaip labai grazu.
Atsakyti
ax.gif Mes vienas kitam daiktu nedovanosime,nes paskui ju nebuna kur krauti...Kol namu stilius nesusiformaves,tai ir nesinori pirkti bet ko blush2.gif Mes vakaro metu vienas kita nustebinsim...Jis per baliu planuoja daryti(kazkokia staigmena),o as kai gamtoje busim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2005 04 01, 07:56)
Sveikutes, manau, kad sąsagos tikrai gera dovana, o aš dar sumasčiau galbūt padovanoti labai praktišką dovanėlę savo būsimam vyrui - geros kokybės chalatą  g.gif  rolleyes.gif

Senai svajoju apie sąsagas, bet kur būna pirkti tam pritaikytų marškinių gal žinote?
Atsakyti

Geriau seksualus apatiniai, nei jo paties nuotrauka thumbup.gif
bet tu geriau pazisti savo vyra, gal jam atvirksiai patiktu.
Atsakyti
wink.gif+2007 04 12, 16:22-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 04 12, 16:22)
parasykit dar kas kokia nuomone mirksiukas.gif  pati nesu labai tikra ar patiks tokia dovana as tik siaip toki varianta sugalvojau...pasiulykit geresniu... mirksiukas.gif

As irgi kazka panasaus mastau,tik dar neapsisprendziu vis,zinau,kad noriu su nuotrauka kazka(tokia ypatinga nuotrauka) tik nezinau kur ja imontuot smile.gif ar i remelius ,ar ant daikto kokio g.gif
Atsakyti
Jeigu taip norite ka nors daryti su nuotrauka, tai siulyciau padaryti kalendoriu ar kalendoriuka, kuriame galetumete zymeti savo nugyventus menesius.. Paprasyti, kad tas dienas isryskintu ar kitaip pazymetu.
Atsakyti
noriu atgaivint sita tema, nes suku galva ka cia MB padovanoti arba kokia staigmena padaryti. Turim daina, kuri mums labai svarbi, bet vien ja pagroti ir pasokti atrodo labai jau paprasta .... noris kazko tooooooookio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 04 18, 13:28)
Senai svajoju apie sąsagas, bet kur būna pirkti tam pritaikytų marškinių gal žinote?

beveik visose parduotuvese, kur pardavineja vyriskus marskinius mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes su MB sakem, kad pasidovanosime sau naujus gerus laikrodzius po vestuviu, o siaip zadam sau medaus menesi pasidovanoti kiek veliau kai atsigausim nuo vestuviniu islaidu smile.gif
Atsakyti