+2007 04 10, 10:48-->
na tu pazisti savo vyra ir zinai, ar jam patiktu, ar jis ivertintu, ar ne. maniskis tai liktu nesuprates. pagalvotu, kam cia tokia nesaone, kur dabar man det ta nuotrauka, ir padetu i kampa. kazin, ar paskui atsimintu, i kuri... ta prasme, neivertintu tokios dovanos. o tavo vyras gal ivertins...
QUOTE(Erikute @ 2007 04 10, 10:48)
sakykit ka manot apie MB vaikystes nespalvota nuotrauka isdidinta ir ideta i remeli?man kilo tokia ideja...
na tu pazisti savo vyra ir zinai, ar jam patiktu, ar jis ivertintu, ar ne. maniskis tai liktu nesuprates. pagalvotu, kam cia tokia nesaone, kur dabar man det ta nuotrauka, ir padetu i kampa. kazin, ar paskui atsimintu, i kuri... ta prasme, neivertintu tokios dovanos. o tavo vyras gal ivertins...
Na, jei TB vertintu tokia dovana ir jam patiktu - tai pirmyn Nespalvotos nuotraukos siaip labai grazu.
sakykit ka manot apie MB vaikystes nespalvota nuotrauka isdidinta ir ideta i remeli?man kilo tokia ideja...
Na, jei TB vertintu tokia dovana ir jam patiktu - tai pirmyn Nespalvotos nuotraukos siaip labai grazu.
QUOTE(Tiffany @ 2005 04 01, 07:56)
Sveikutes, manau, kad sąsagos tikrai gera dovana, o aš dar sumasčiau galbūt padovanoti labai praktišką dovanėlę savo būsimam vyrui - geros kokybės chalatą
Senai svajoju apie sąsagas, bet kur būna pirkti tam pritaikytų marškinių gal žinote?
Geriau seksualus apatiniai, nei jo paties nuotrauka
bet tu geriau pazisti savo vyra, gal jam atvirksiai patiktu.
Geriau seksualus apatiniai, nei jo paties nuotrauka
bet tu geriau pazisti savo vyra, gal jam atvirksiai patiktu.
+2007 04 12, 16:22-->
As irgi kazka panasaus mastau,tik dar neapsisprendziu vis,zinau,kad noriu su nuotrauka kazka(tokia ypatinga nuotrauka) tik nezinau kur ja imontuot ar i remelius ,ar ant daikto kokio
QUOTE(Erikute @ 2007 04 12, 16:22)
parasykit dar kas kokia nuomone pati nesu labai tikra ar patiks tokia dovana as tik siaip toki varianta sugalvojau...pasiulykit geresniu...
As irgi kazka panasaus mastau,tik dar neapsisprendziu vis,zinau,kad noriu su nuotrauka kazka(tokia ypatinga nuotrauka) tik nezinau kur ja imontuot ar i remelius ,ar ant daikto kokio
noriu atgaivint sita tema, nes suku galva ka cia MB padovanoti arba kokia staigmena padaryti. Turim daina, kuri mums labai svarbi, bet vien ja pagroti ir pasokti atrodo labai jau paprasta .... noris kazko tooooooookio
QUOTE(Kozete @ 2007 04 18, 13:28)
Senai svajoju apie sąsagas, bet kur būna pirkti tam pritaikytų marškinių gal žinote?
beveik visose parduotuvese, kur pardavineja vyriskus marskinius
o mes su MB sakem, kad pasidovanosime sau naujus gerus laikrodzius po vestuviu, o siaip zadam sau medaus menesi pasidovanoti kiek veliau kai atsigausim nuo vestuviniu islaidu