Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

kokios dardovanos smile.gif
juk ta diena jis jau gauna pacia didziausia ir brangiausia dovana - JUS smile.gif
Atsakyti
suzinojus kad mano busimasis man iesko dovaneles ir as puoliau karstligiskai kapstytis savo galvoje, ieskoti ideju supermamoj, kol viena diena buvom pas draugus kaime ir mano mylimasis nuejo zvejoti su tokia varskiska meskeryte... tai nulekiau i zveju parduotuve ir nupirkau meskere. o kai pasakiau kad perku busimajam tai dar ir nuolaida padare uz kuria gavosi ir rite ir visi kiti dalykeliai reikalingi zvejybai.. nezinau ar mano dovana labai jau vestuvine, bet tikrai zinau kad mano mylimas zmogutis labai apsidziaugs ja gaves
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2006 07 23, 17:35)
Galima  dar  vyrui  padovanoti  ir  kompiuterinį  pasakojimą  apie  Jūsų  meilės  pradžią, tąsą  ir  vetuves.T.Y.  viską  padaryti  Power  Point  programa.Surinkti  visas  nuotrukas  iš  Jūsų  draugystės  meto, nuskanuoti  ir  sukurti  įdomią  istotriją  apie  Jus. O  jei  dar  yra  galimybė, galima  parodyti  tą  istoriją  ir  per vestuves.Tik  jei  nori, kad  visi  matytų.  smile.gif

as kazka panasaus dariau per musu draugystes 4 metines... wub.gif irgi power pointas, musu foto, grazus paveiksliukai, pasakojimas, netgi misles sugalvotos mano is musu paciu gyvenimo... tai tokiu dalyku jo jau nenustebinciau... reikes galvot kazka originalesnio, nes jis mano yra islepintas... doh.gif
Atsakyti
Tada teks pasukti galvelę, kaip nustebinti vyrą biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada galvojau kad reiketu busimam vyreliui padovanoti kazka vestuviu proga smile.gif ir dbar pagalvojau, kad jis visada norejo kad turetumem ar dzemperius ar maikutes vienodas, kad visi matytu, kad mes kartu smile.gif ir dar ka nors uzrasyti reiketu, tik ka? tai va reikes igyvendinti kuo greiciau nes jau labai nebedaug laiko liko iki vestuviu 4u.gif
Atsakyti
mano mama dovanu savo busimajam zentui sugalvojo tokia maikute irgi padaryti, tai uzrase "geidziamiausias" o kitoj pusej "deja, as jau zentas" tai gali uzrasyti mylimajam savo vestuviu proga kad as jau vedes:)
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2006 07 28, 15:37)
mano mama dovanu savo busimajam zentui sugalvojo tokia maikute irgi padaryti, tai uzrase "geidziamiausias" o kitoj pusej "deja, as jau zentas" tai gali uzrasyti mylimajam savo vestuviu proga kad as jau vedes:)

gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
sveikos busimos nuotakos!patarkit ka galeciau padovanot savo busimajam...?antra vestuviu diena jo gimtadienis tai galvoju kad reik kazka padovanot... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
toks jausmas kad cia niekas nebesilanko verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
siulau savo ideja, kuria igyvendinau per JO gimtadieni, galit ir jus kazka panasaus sugalvoti. Taigi iteikiau jam ceki (pacios sukurta) i grozio ir paslaugu salona "Pas Indre" (mano vardas Indre) - uz 200 lt

paskui pridejau lapa su paslaugu ikainiais, pvz. manikiuras (labai megsta kai darau jam ax.gif ) - 20 lt, erotinis masazas - 50 lt blush2.gif ir t.t. tos proceduros ir paslaugos gali buti labai ivairios ir intymios, tik nuo jusu priklauso kokios ax.gif
nu va, gal kas pasinaudos mano ideja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indrule @ 2007 03 24, 17:58)
siulau savo ideja, kuria igyvendinau per JO gimtadieni, galit ir jus kazka panasaus sugalvoti. Taigi iteikiau jam ceki (pacios sukurta) i grozio ir paslaugu salona "Pas Indre" (mano vardas Indre) -  uz 200 lt

paskui pridejau lapa su paslaugu ikainiais, pvz. manikiuras (labai megsta kai darau jam  ax.gif ) - 20 lt, erotinis masazas - 50 lt  blush2.gif  ir t.t. tos proceduros ir paslaugos gali buti labai ivairios ir intymios, tik nuo jusu priklauso kokios  ax.gif
nu va, gal kas pasinaudos mano ideja  biggrin.gif

Labai gera ideja thumbup.gif , originalu biggrin.gif
Atsakyti
As tai jam pati esu kaip dovana wub.gif Tciau vestuviu proga planuoju padovanoti juvelyro pagamintas sasages marskiniams su kristalais , jie gali buti net spalvoti arba su kokiu nors akmeniu. Reikia tartis su juvelyru. O jas iteiksiu vestuviu ryta , kad isisegtu.
Atsakyti