kokios dardovanos
juk ta diena jis jau gauna pacia didziausia ir brangiausia dovana - JUS
suzinojus kad mano busimasis man iesko dovaneles ir as puoliau karstligiskai kapstytis savo galvoje, ieskoti ideju supermamoj, kol viena diena buvom pas draugus kaime ir mano mylimasis nuejo zvejoti su tokia varskiska meskeryte... tai nulekiau i zveju parduotuve ir nupirkau meskere. o kai pasakiau kad perku busimajam tai dar ir nuolaida padare uz kuria gavosi ir rite ir visi kiti dalykeliai reikalingi zvejybai.. nezinau ar mano dovana labai jau vestuvine, bet tikrai zinau kad mano mylimas zmogutis labai apsidziaugs ja gaves
QUOTE(Nersim @ 2006 07 23, 17:35)
Galima dar vyrui padovanoti ir kompiuterinį pasakojimą apie Jūsų meilės pradžią, tąsą ir vetuves.T.Y. viską padaryti Power Point programa.Surinkti visas nuotrukas iš Jūsų draugystės meto, nuskanuoti ir sukurti įdomią istotriją apie Jus. O jei dar yra galimybė, galima parodyti tą istoriją ir per vestuves.Tik jei nori, kad visi matytų.
as kazka panasaus dariau per musu draugystes 4 metines... irgi power pointas, musu foto, grazus paveiksliukai, pasakojimas, netgi misles sugalvotos mano is musu paciu gyvenimo... tai tokiu dalyku jo jau nenustebinciau... reikes galvot kazka originalesnio, nes jis mano yra islepintas...
Tada teks pasukti galvelę, kaip nustebinti vyrą
Kazkada galvojau kad reiketu busimam vyreliui padovanoti kazka vestuviu proga ir dbar pagalvojau, kad jis visada norejo kad turetumem ar dzemperius ar maikutes vienodas, kad visi matytu, kad mes kartu ir dar ka nors uzrasyti reiketu, tik ka? tai va reikes igyvendinti kuo greiciau nes jau labai nebedaug laiko liko iki vestuviu
mano mama dovanu savo busimajam zentui sugalvojo tokia maikute irgi padaryti, tai uzrase "geidziamiausias" o kitoj pusej "deja, as jau zentas" tai gali uzrasyti mylimajam savo vestuviu proga kad as jau vedes:)
QUOTE(Sibile @ 2006 07 28, 15:37)
mano mama dovanu savo busimajam zentui sugalvojo tokia maikute irgi padaryti, tai uzrase "geidziamiausias" o kitoj pusej "deja, as jau zentas" tai gali uzrasyti mylimajam savo vestuviu proga kad as jau vedes:)
gera ideja
siulau savo ideja, kuria igyvendinau per JO gimtadieni, galit ir jus kazka panasaus sugalvoti. Taigi iteikiau jam ceki (pacios sukurta) i grozio ir paslaugu salona "Pas Indre" (mano vardas Indre) - uz 200 lt
paskui pridejau lapa su paslaugu ikainiais, pvz. manikiuras (labai megsta kai darau jam ) - 20 lt, erotinis masazas - 50 lt ir t.t. tos proceduros ir paslaugos gali buti labai ivairios ir intymios, tik nuo jusu priklauso kokios
nu va, gal kas pasinaudos mano ideja
paskui pridejau lapa su paslaugu ikainiais, pvz. manikiuras (labai megsta kai darau jam ) - 20 lt, erotinis masazas - 50 lt ir t.t. tos proceduros ir paslaugos gali buti labai ivairios ir intymios, tik nuo jusu priklauso kokios
QUOTE(indrule @ 2007 03 24, 17:58)
siulau savo ideja, kuria igyvendinau per JO gimtadieni, galit ir jus kazka panasaus sugalvoti. Taigi iteikiau jam ceki (pacios sukurta) i grozio ir paslaugu salona "Pas Indre" (mano vardas Indre) - uz 200 lt
Labai gera ideja , originalu
As tai jam pati esu kaip dovana Tciau vestuviu proga planuoju padovanoti juvelyro pagamintas sasages marskiniams su kristalais , jie gali buti net spalvoti arba su kokiu nors akmeniu. Reikia tartis su juvelyru. O jas iteiksiu vestuviu ryta , kad isisegtu.