Sveikos,zmoneles,padekite,patarkite,ka padovanoti vyrui jungtuviu proga?
O ka reikia ka nors padovanoti?Jei taip tai maniskis butu likes be dovaneles Bene geriausia dovana butu save padovanoti su didziuliu kaspinu
As irgi pirma kart isgirdau kad reikia ka nors dovanoti - manau kad mes vienas kitam ta diena busime gan neblogos dovanos
QUOTE(Will @ 2004 12 21, 16:39)
As jau labai senai zinojau ka noriu padovanoti vyrui, uz kurio istekesiu Ir labai dziaugiuosi, kad man pavyko O dovana buvo asmeniska- mano aktu albumas
Papasakok Will, kur fotkinaisi? As svajoju saviskiui padovanoti tokia dovana vestuviu proga, bet nezinau net kur paduotis, kur ieskoti fotografes (kazkaip pries vyra-fotografa nelabai noreciau nusirengineti, o tai paskui maniskis uzpyks )
Maniskis toki albuma slapta jau turi, kazkada buvom patys surenge fotosesija Paziuresiu as ta dovana galbut ka nors praktisko ir nupirksiu, nes kiek zinau jis man zada nupirkti dovana, nors ta diena visos dovanos nublanks pries musu dziaugsma vienas kitu
As fotkinausi pas vyra Is pradziu buvo labai nejauku bet paskui tik ir masciau, kad stengiuosi del savo vyro ir fotografui visa tai- tik darbas Taip is savajam buciau pasakiusi, jei butu kokiu nesusipratimu kile bet jis nepavydus
O del fotografo... skaiciau, kad Lietuvoje jis bus tik balandzio menesi... tai ne nezinau ar Jums tinka...
O del fotografo... skaiciau, kad Lietuvoje jis bus tik balandzio menesi... tai ne nezinau ar Jums tinka...
O as pasidariau intymiosios vieteles sukuosena... Na, nezinau, ar tai galima pavadinti dovana, bet mano vyras liko laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai suzavetas.
Aš irgi manau geriausia dovana vyrui jūs,o kaip priedas labai tinka albumas gaila,kad aš prieš tris metus taip nesumasčiau.