Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(Bertute @ 2007 08 21, 16:45)
4u.gif  aš taip pat prie tų planuojančių  wink.gif . Kažkaip pasimečiau  blush2.gif . Ovuliacijos testo anotacijoje parašyta, kad testas nustato artėjančią ovuliaciją, o dabar perskaičiau supermamos forume ginekologės konsultacijoje, kad testas parodo įvykusią ovuliaciją, tai labai pasimečiau verysad.gif . Gal gali man kas pasakyti, kaip yra iš tiesų  rolleyes.gif

Labai jau tiksliai negaliu pasakyt nes dariaus tik viena menesi,kelias dienas is eiles.Pradejau 12CD,juostele buvo blyskesne uz kontroline,13 ir 14 cd tas pats,15CD buvo ryskesne,is ko galima nuspresti,kad ovuliacija turetu ivykti artimiausiomis 24-36 val.17CD pasidariau idomumo delei,juostele vel buvo blyskesne.Manau,kad O pagaut s tikrai ne viena testa reikia daryt.
Atsakyti
tai reikia ne tik tais testais gaudyt, dar su arbor. Ir siaip, mazdaug jau skaicuotis..
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 08 21, 19:22)
Labai jau tiksliai negaliu pasakyt nes dariaus tik viena menesi,kelias dienas is eiles.Pradejau 12CD,juostele buvo blyskesne uz kontroline,13 ir 14 cd tas pats,15CD buvo  ryskesne,is ko galima nuspresti,kad ovuliacija turetu ivykti artimiausiomis 24-36 val.17CD pasidariau idomumo delei,juostele vel buvo blyskesne.Manau,kad O pagaut s tikrai ne viena testa reikia daryt.

nemanau, kad pati gyd dare tuos testus.

kai labiausiai ryski juostele, tuomet ovuliacija ivyksta per atrimiausias 24-36 val (kaip ir paaiskinti virsuje) reikia artimiausais 2 dienas mylietis. man reikdavo bent 3 testu. sekmes drinks_cheers.gif

apie praejusia ovuliacija pasako tem.matavimas, o testai rodo artejancia.
Atsakyti
4u.gif na pagaliau ir aš ovuliacijos testuke pamačiau du ryškius brūkšnelius, jau buvau išsigandusi, kad pas mane O nevyksta verysad.gif . Kaip skau, nors tai gera naujiena, o daugiau viskas likimo rankose. tongue.gif
Atsakyti
mergaites,kuri zinot,ar pries IUI ovuliaciniai testai gali parodyt,kada ta ovuliacija ir ar jie isvis tokiu atveju objektyvus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 25, 15:28)
mergaites,kuri zinot,ar pries IUI ovuliaciniai testai gali parodyt,kada ta ovuliacija ir ar jie isvis tokiu atveju objektyvus g.gif

kadangi IUI atliekama vaisingą dieną, tai automatiškai o testai prieš tai parodytų dvi juosteles g.gif nu bent man taip būdavo
Atsakyti
aciu,Vilmunce,na man rytoj IUI ,siryt pasidariau o testuka,tai antra juostele neryski,bet labai panasaus ryskumo i pirma,tai vadinasi,o jau arteja,ryt padarysiu kita ir jau galesiu palygint ax.gif
Atsakyti
labas mergytės 4u.gif gal galit patarti, kur Kaune geriausia tų testukų nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 09 05, 12:33)
labas mergytės  4u.gif  gal galit patarti, kur Kaune geriausia tų testukų nusipirkti

As pirkdavau Eurovaistineje Pramones Maximoje. Jie ten pigesni nei kitose vaistinese, ir yra juostele, o ne kasete. Nors manau, tai nesudaro jokio skirtumo, tik kitaip naudotis.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 05, 15:13)
As pirkdavau Eurovaistineje Pramones Maximoje. Jie ten pigesni nei kitose vaistinese, ir yra juostele, o ne kasete. Nors manau, tai nesudaro jokio skirtumo, tik kitaip naudotis.

ačiū Relaks, žinosiu kur nusipirkti, o tai mano miestelyje vaistininkė nei nesuprato ko aš iš jos noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 05, 12:23)
aciu,Vilmunce,na man rytoj IUI ,siryt pasidariau o testuka,tai antra juostele neryski,bet labai panasaus ryskumo i pirma,tai vadinasi,o jau arteja,ryt padarysiu kita ir jau galesiu palygint ax.gif

su tais O testais, visokių čiūdų gali būt. iš pradžių man viskas buvo gerai, o vėliau doh.gif tai jeigu reikės, tai man jau lieps nuo kokios 7c.d. o testus daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 05, 16:55)
su tais O testais, visokių čiūdų gali būt. iš pradžių man viskas buvo gerai, o vėliau  doh.gif tai jeigu reikės, tai man jau lieps nuo kokios 7c.d. o testus daryt  doh.gif

na na, kas per ciudai? smile.gif o tai as irgi soko busenoj, dvi dienas matau paparcius, jie dideja, vakar vakare O testukas parode II, antroji VOS VOS blyskesne, bet ne pirma karta darau, ir zinau, kad tai reiskia O uz 2-3 dienu doh.gif tai ka, 7 -8 CD bus O??

sia vasara jau turejau viena toki neformata- 9 CD buvo O doh.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti