kažkaip keista, man šiandien 9 ciklo diena (ciklo trukmė 28 arba 29 dienos). vakar gydytojas matė ovuliacinį folikulą. pirmą kartą dariausi ir iškart dvi vienodo ryškumo juostelės.
perskaičiau kad jie kainuoja brangiai. nu tikrai ne 8-10 litų. aš nusipirkau 4, vienas kainuoja 6 su centais. dar vakar su arboru žiūrėjau seiles, tai irgi rodė "vaisinga". o žiūrint į SM planavimo kalendorių, turėtų ovuliacija būti daug vėliau.
mane vakar gydytojas nusiuntė į lazūnų gatvę, prie savanorių, ten politechnikumas šalia, kauno klinikos. tai toj vaitinėj lazūnų gatvėj ir nusipirkau ovul. testų.
liepė šį rytą pasidaryti, pasidariua, rodė dvi juosteles. ar tikrai patikima? reiks vakare užiimt su vyru...
Aš dariausi O testus porą mėnesių. Labai patikima buvo Bet 2 juostelės pasirodo likus porai dienų iki ov (bent man, skaičiau, kad 24-48 val maždaug). Sakykim, man šeštadienį parodė 2 brūkšniukus, o BT pakilo antradienį ryte. Taigi ovuliacija įvyko pirmadienį, nes BT pakyla jau po ovuliacijos.
as irgi zinau, kad su rytiniu net negalima daryti, tik pries darannt ar tris valandas reiktu nei i tulika, nei gerti.
Jei rodo dvi juosteles, tai dar nereiskia, kad testas teigiamas, O juostele turi buti ryskesne arba bent jau vienodo ryskumo su kontroline juostele..
Tikriausiai ne visose ir Eurovaistinėse, nes aš kai kažkada paklausiau tai labai nustebo ir sakį, kad tik nėštumo yra, o tokių tai ne. Paklausus ar gali užsakyti, tai tik numykė ir nepasakė nei taip nei ne.