Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(dolė @ 2005 03 22, 11:15)
pas ta pačia gyditoja lankomės, toks pat beveik gydimas ir t.t. man testukus liepė daryt o tau ne  laugh.gif

Jaučiu lieps kitą mėnesį darytis. Nes vakar, kai važiavau klausė ar dariausi ovuliacijos testą.
Atsakyti
Merginos,pirkau ir as ovuliacijos testus,bet jie gana brangus,vienam ciklui kainuoja apie 40 litu.Tada nusipirkau ARBOR mikroskopa,kur is seiliu parodo ovuliacija.Kainavo apie 100 litu,bet tai yra daugkartinis dalykas ir tiksliai parodo ovuliacija. mirksiukas.gif
Galit pacios pasiskaityti per www.arborita.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Titti @ 2005 03 22, 12:05)
Merginos,pirkau ir as ovuliacijos testus,bet jie gana brangus,vienam ciklui kainuoja apie 40 litu.Tada nusipirkau ARBOR  mikroskopa,kur is seiliu parodo ovuliacija.Kainavo apie 100 litu,bet tai yra daugkartinis dalykas ir tiksliai parodo ovuliacija. mirksiukas.gif
Galit pacios pasiskaityti per www.arborita.lt  smile.gif

gal ir geras dalykas,kam ciklas reguliarus, gyditojai kažkada buvau užsiminusi apie toki,tai sakė kadangi yra geriami vaistai, tai tas prietaisėlis kaip ir netikslus. nu reiks ddar paklaust ,dabartinės gyditojos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolė @ 2005 03 22, 20:56)
gal ir geras dalykas,kam ciklas reguliarus, gyditojai kažkada buvau užsiminusi apie toki,tai sakė kadangi yra geriami vaistai, tai tas prietaisėlis kaip ir netikslus. nu reiks ddar paklaust ,dabartinės gyditojos  ax.gif

Aš turiu nusipirkus tą mikroskopą, bet dabar nebenaudoju. O kai nusipirkau supratau, kad betvarkė pas mane su hormonais. Nes rodydavo ovuliaciją vos ne kiekvieną dieną.
Atsakyti
Na,pas mane ciklas yra reguliarus,tad tas mikroskopas tiksliai parodo ovuliaciją. smile.gif
Atsakyti
Gal galėtum parašyti kur galima įsigyti tą prietaisą (adresą ar tel.), būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Slapukė @ 2005 03 23, 15:52)
Gal galėtum parašyti kur galima įsigyti tą prietaisą (adresą ar tel.), būčiau dėkinga

čia
Atsakyti
QUOTE(Slapukė @ 2005 03 23, 15:52)

Aš užsisakiau internetu. www.arborita.lt
Atsakyti
sveikutės. pasiskitinėjau apie panašią bėdą kaip maniškė. Mano cikals visada buvo labai nereguliarus.
Po patirto didelio emocinio šoko gėriau 3mėnesius KT, ciklas buvo normalus, po to dar kartą susirgau ir dingo viskas. Nėštumo testus 6pasidariau, nieko, neiškentusi nuėjau pas ginekologę, o ji man pasakė, kad nuo ervų man prasidėjo ankstyvoji menopauzė, niekas nebevyksta, folikulai nebesiformuoja, gleivinė neauga, nieko, tyla...
Dabar pradėjo mane gydyti chlamidais, 5tab. 400lt. kažin ar dar užteks.
Gal kas turite kokios panašios patirties?
Atsakyti
Gal kas žino, kur Kaune galima įsigyti ovuliacijos testų? Šeštadienį aplėkiau kokį 0 vaistinių, rasti nepavyko, sakė retokai jų būna
Atsakyti
Jei kuriai nors prireiks, tai juostelinių ovuliacijos testų Kaune radau Eurovaistinėj, kuri yra Maximoj, Pramonės pr.
Atsakyti
QUOTE(NOVUS @ 2006 10 02, 09:36)
Gal kas žino, kur Kaune galima įsigyti ovuliacijos testų? Šeštadienį aplėkiau kokį 0 vaistinių, rasti nepavyko, sakė retokai jų būna

mane vakar gydytojas nusiuntė į lazūnų gatvę, prie savanorių, ten politechnikumas šalia, kauno klinikos. tai toj vaitinėj lazūnų gatvėj ir nusipirkau ovul. testų.
liepė šį rytą pasidaryti, pasidariua, rodė dvi juosteles. ar tikrai patikima? reiks vakare užiimt su vyru... blush2.gif
Atsakyti