Sveikos, paneles.

. Atleiskit, kad taip isiroviau, bet paskaitineju ka rasot, nes kazkada ir man buvo aktualu. Privargau as su tais lietuviskais ovuliaciniais testais. Mane irgi ziauriai nervindavo ta nuolatine tu juosteliu interpretacija. Kuri ryskesne, o gal rytoj bus dar ryskesne. O kad ryskesne uz kontroline butu, tai niekad nepasitaike... Jau maniau, kad pas mane ovuliacijos nera. Na bet isvykom i Norvegija ir isbandziau Clear Blue digital ovuliacinius testus. Va cia tai testas

. Jei tau LH padidejimas tai ant ekrano ismeta sypsenele va tokia

. Jei LH bangos nera ismeta tik veiduka be sypseneles. Ir jokiu interpretaciju tau nereikia . Viskas aisku. Dariau 9 menesius be sustojimo. Pagavau kabli

. Na ir ka paaiskejo , kad ovuliacija pas mane sokineja nuo 12 CD iki 16 CD. Bet visad buna ... Bet kas kieciauisia, kad kai parodo sypsenele mmmm pareina lygiai po 14 dienu. Per 9 men . kitaip nebuvo.Juk dabar galima uzsakyt internete isigykit... Nera taip brangu... Ypac del tokio rimto reikalo

. As dabar auginu du berniukus abu pagavau tik isvydus sypsenele

. Cia galit uzsakyt jei domina ...http://www.billige-tester.no/eggloesningstest_clearblue_digital-c-4_31.html
Super patarimas..
Su ta ovuliacija tikrai kaip burimo salone pas Liudmila.