Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 11:57)
ovuliacijos testas nerodo O! rodo liutenizuojančio hormono bangą, po kurios praėjus 12-48 val. įvyks arba neįvyks O

Taip, taip doh.gif sita jau beveik isisavinau, turejau ameny matau 2 juosteles lotuliukas.gif nes savo testuose maciau tik 1 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 18 spalio 2011 - 11:05
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 12:05)
Taip, taip  doh.gif  sita jau beveik isisavinau, turejau ameny matau 2 juosteles  lotuliukas.gif nes savo testuose maciau tik 1  doh.gif

o LH kada nors buvai pridavusi? na ir apskritai, hormonų tyrimus dareisi?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 12:13)
o LH kada nors buvai pridavusi? na ir apskritai, hormonų tyrimus dareisi?

Si karta dar ne schmoll.gif vaziuosiu kita menesi i LV , nes cia pas paprasta gine per 9 men nieko nebuvo padaryta doh.gif planavau vel eiti i VK ( pirma karta sulaukiau nestuke.gif ju pagalba ) , bet pasakiciau visa info ir vaziuosiu is karto i LV g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 18 spalio 2011 - 11:36
jei gerai suskaicaivau vakar, ir gerai kieki supratau (7 OT testukai) kainuotu 881LT su kapeikom ir tai jau su nuolaida doh.gif o plius dar parsiuntimas butu..... nezinau man tai cia KOSMOSAS tokia suma padet ant 7 OT kad ir del to tikslo svarbaus doh.gif

Na neteisingai supratote- kaina 200 kronu tai mazdaug 88 litai uz 7 testus, tai yra 11 LT uz 1 testa. Tiesiog siulyciau bent viena syki isbandyti- jei turit tokia galimybe smile.gif.

Ir man nepatinka jusu tvirtinimas , kad ovuliacijos testai nerodo ovuliacijos , o tik LH banga, o ovuliacija atseit gali buti, gali nebuti... . LH banga sąlygoja hipofizė. Ji sukelia sia banga tik esant subrendus kiausineliui. Maždaug po 16–48 valandu po šio koncentracijos pakilimo, Grafo folikulas galutinai subręsta ir plyšta – įvyksta ovuliacija. Taigi LH banga kyla tik esant subrendusiam kiausineliui kiausideje, kuris singnalizuoja hipohizei, kad si isskirtu liutenizuojanti hormona ( LH). Be, abejo, mes 100 procentu negalim zinoti ar ovuliacija ivyko. Gal LH bangos nepakako, kad kiausinelis praplestu kiausides pavirsiu , gal jis buvo nepilnavertis ir pan...Bet ta tiksliai galetumem suzinoti tik pajungtos po jautriu echoskopu nukreiptu i ta menesi ovuliuojancia kiauside ir stebimos 24 valandas... Taigi as manau , kad LH banga 99 procentais atspindi ovuliacija
Atsakyti
QUOTE(rasvile @ 2011 10 18, 17:37)
Na  neteisingai supratote- kaina 200 kronu tai mazdaug 88 litai uz 7 testus, tai yra 11 LT uz 1 testa. Tiesiog siulyciau bent viena syki isbandyti- jei turit tokia galimybe smile.gif.

na gerai atsiprasau as suklydau skaiciuodama, pati tik dabar susivokiau blush2.gif bet 11LT uz OT testuka noketi.... As LT neperku is vaistines kur 7 testai kainuoja 50LT, tai situ tikrai nepirkciau, nes plius dar parsiuntimas kainuoja bigsmile.gif nepykit bet as savo nuomone issakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kuri menesi yra anavoliucinis ciklas, tai jokios LH bangos nesulauksite smile.gif. Ir tikrai ovuliaciniai testai rodo ovuliacija. Na gerai, nerodo , kad va sia sekunde ivyko, bet kad ivyks per artimiausias 48 valandas. LH hormona kraujo serume galima aptikti viso ciklo metu, bet aisku ne tokiais kiekiais kaip ovuliacijos metu mirksiukas.gif . LH bangos fiksavimas turi superini pliusa. Nes esant LH bangai yra pats vaisingumo pikas. O pvz, jei testas parodytu ivykusia ovuliacija butu didele tikimybe apvaisinti senstancia kiausialaste, kuri po ovuliacijos gali apsivaisinti tik per 24 valandas, o kai kuriais literaturos saltiniais tik 12 val. Taigi geriausia , kad spermis 4u.gif jau lauktu kiausinelio tik spesjusio isokti is grafo pusleles bigsmile.gif
Papildyta:
na gerai atsiprasau as suklydau skaiciuodama, pati tik dabar susivokiau blush2.gif bet 11LT uz OT testuka noketi.... As LT neperku is vaistines kur 7 testai kainuoja 50LT, tai situ tikrai nepirkciau, nes plius dar parsiuntimas kainuoja bigsmile.gif nepykit bet as savo nuomone issakau mirksiukas.gif

Taip tai brangoka, bet as siulau ( nesu kokia tu testu platintoja biggrin.gif - kvailai jauciuosi), pabandyti tik viena karta, o veliau naudokit tuos juostelinius.Anglijoj lyg dar pigiau jie kainuoja... Tiesiog siulau toms moterims , kurios is tu juosteliniu sunkiai susigaudydavo. As juos pries sviesa ilgai tyrinedavau ir lyg jau pradeda antra juostele rysketi, lyg ir manai, kad jau ryt bus kaip reikiant, o kita diena jau nublanke doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 17:45)
na gerai atsiprasau as suklydau skaiciuodama, pati tik dabar susivokiau  blush2.gif bet 11LT uz OT testuka noketi.... As LT neperku is vaistines kur 7 testai kainuoja 50LT, tai situ tikrai nepirkciau, nes plius dar parsiuntimas kainuoja  bigsmile.gif nepykit bet as savo nuomone issakau  mirksiukas.gif

O kokius perkate LT ( jei ne paslaptis ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 18:02)
O kokius perkate LT ( jei ne paslaptis ) blush2.gif

as tai is eurovaistines yra supakuoti po 7vnt ir po viena, tai as tuos po viena perku blush2.gif kazkaip pasitaiko man kai as ji nusiperku, na maximum 3 ir pagaunu LH banga, o va su tais juosteliniais is intiko tai viena diena ryskesnis, kita diena blankesnis ir nesusigaudau doh.gif viena kart buvau nuspirkusi 10 jautrumo, kita kart 20 ir nieko, o va kad as zinokiau kokio jautrumo tie euriniai OT tai butu labai smagu, nes jie jei rodo tai nelieka jokiu interpretaciju bigsmile.gif vakare galesiu foto ikelti kaip visi OT mano atrodo ir eurovaistines bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 18 spalio 2011 - 17:08
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 18:08)
as tai is eurovaistines yra supakuoti po 7vnt ir po viena, tai as tuos po viena perku  blush2.gif  kazkaip pasitaiko man kai as ji nusiperku, na maximum 3 ir pagaunu LH banga, o va su tais juosteliniais is intiko tai viena diena ryskesnis, kita diena blankesnis ir nesusigaudau doh.gif viena kart buvau nuspirkusi 10 jautrumo, kita kart 20 ir nieko, o va kad as zinokiau kokio jautrumo tie euriniai OT tai butu labai smagu, nes jie jei rodo tai nelieka jokiu interpretaciju  bigsmile.gif vakare galesiu foto ikelti kaip visi OT mano atrodo ir eurovaistines  bigsmile.gif

Aciukas,
siaip mano vaistininke pabego i Eurovaistine, galeciau jai paskambinti, jei labai idomu, ir suzinoti, kokio jie jautrumo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 18 spalio 2011 - 17:53
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 18:53)
Aciukas,
siaip mano vaistininke pabego i Eurovaistine, galeciau jai paskambinti, jei labai idomu, ir suzinoti, kokio jie jautrumo  blush2.gif

siaip nebutina, bet jei kada prie progos but labai idomu blush2.gif nes kiek klausiau vaistininkiu dirbanciu eurovaistineje nei viena nezino, o nei ant dezutes nei ant ipakavimo neparasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 20:22)
siaip nebutina, bet jei kada prie progos but labai idomu  blush2.gif nes kiek klausiau vaistininkiu dirbanciu eurovaistineje nei viena nezino, o nei ant dezutes nei ant ipakavimo neparasyta  g.gif

Tada sudetingiau g.gif nors mano vaistininke ( taip ja vadinu, nes daug metu turejo nuosava mazyte vaistine salia musu blush2.gif, bet sia vasara ja pribaige doh.gif ) labai protinga mirksiukas.gif visada atsako, jei nezino, atnesa kruva knygu ir iesko thumbup.gif
Atsakyti
Reikia konsultacijos bigsmile.gif Man OT visada rodo tokią labai neryškią antrą juostelę g.gif Maždaug 16 ciklo dieną ji nusidažė ryškiau,bet tikrai ne vienodo ryškumo nei pirmoji juostelė.Jau galvojau ryt bus teigiamas OT,bet kitą dieną juostelė jau buvo šviesesnė verysad.gif
Atsakyti