QUOTE(laurencija26 @ 2005 01 10, 16:36)
labas vakaras visoms.
aš pas jus naujokė, bet gandro nesulaukiam jau metukai
mano ciklas - išprotėjęs (24-30), bt šuoliuoja irgi.
norėčiau ir aš tuos testukus išbandyti (kokia firma, kur tie didmenininkai randasi?), nesvarbu, kiek kainuoja, labai jau norisi
dariausi harmonu testa, jis geras, ir siaip gydytoja sake, kad nieko blogo pas mane nera, o kai buvau paskutini karta net apibare, kad nepagaunam savo dienu.
labai dėkoju už atsakymus
Sveikutė
Aš nežinau net ką ir patarti Tavo atveju, nes ovuliacijos testai tinka tik toms, kurių labai pastovus ciklas, nes maždaug susiskaičiuoji kada ovuliacija turėtų būti ir 5 dienas darai testus-dvi dienas prieš ovuliaciją vieną dieną kada turėtų būti ovuliacija ir dar dvi po. Na tokia teorija, pvz. pas mane šį mėnesį buvo ovuliacija 2-3 dienom anksčiau nei per vidurį ciklo. Tai gerai, kad "pagavau" , nes dariau testus, kaip ir parašiau 2 dienas prieš numatytą ovuliaciją (nežinau ar suprasi parašiau ir pati nesuprantu ar teisingai išaiškinau, jei kas klausk). O jei pas Tave toks nereguliarus ciklas tai visą mėnesį juk ovuliacijos testų nedarysi, nes jie gana brangūs apie 9 lt. 1 vnt. , pirkti jų yra vaistinėse, bet ir ten ne visada galima daugiau rasti, nes, kai paklausi tai vienas likęs, tai du likę, o juk reikia tai minimum penkių. Jų yra dviejų rūšių vieni juostelės, o kiti kasetėje, tai man patogesni kastetėje, nes ten 4-5 lašelius šlapimo įlašini ir ramu, o juostelę reikia įmerkus palaikyti ir t.t. Sėkmės