Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

Na, aš irgi šiandien pasidariau ovuliacijos testą. Viena juostelė ryški, kita blankesnė. Tai pagal jūsų kalbas, ovuliacijos dar nėra. Juokinga, testus pirkau klinikose, o instrukcijos prie jų nei su žiburiu nerasi blink.gif Tai be instrukcijos jau buvau nusprendusi, kad ta kita juostelė, nors ir blankesnė, rodo ovuliaciją. Ir tik pasiskaičius šitą skyrelį (dar kartą patvirtinta šio forumo nauda biggrin.gif ) supratau, kad dar reikia palaukti ryškesnės juostelės.
Atsakyti
labas vakaras visoms.
aš pas jus naujokė, bet gandro nesulaukiam jau metukai 2.gif
mano ciklas - išprotėjęs (24-30), bt šuoliuoja irgi.
norėčiau ir aš tuos testukus išbandyti (kokia firma, kur tie didmenininkai randasi?), nesvarbu, kiek kainuoja, labai jau norisi nestuke.gif

dariausi harmonu testa, jis geras, ir siaip gydytoja sake, kad nieko blogo pas mane nera, o kai buvau paskutini karta net apibare, kad nepagaunam savo dienu.

labai dėkoju už atsakymus
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija26 @ 2005 01 10, 16:36)
labas vakaras visoms.
aš pas jus naujokė, bet gandro nesulaukiam jau metukai  2.gif
norėčiau ir aš tuos testukus išbandyti (kokia firma, kur tie didmenininkai randasi?), nesvarbu, kiek kainuoja, labai jau norisi nestuke.gif

dariausi harmonu testa, jis geras, ir siaip gydytoja sake, kad nieko blogo pas mane nera, o kai buvau paskutini karta net apibare, kad nepagaunam savo dienu.

drinks_cheers.gif

labai įdomu, ar gydytoja nustatė, kad nieko blogo pas tave nėra tik iš hormonų testo blink.gif ir kuri čia gydytoja bara pacientę, kad ji nepastoja mad.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija26 @ 2005 01 10, 16:36)
labas vakaras visoms.
aš pas jus naujokė, bet gandro nesulaukiam jau metukai  2.gif

drinks_cheers.gif

Sveikutė smile.gif
Aš nežinau net ką ir patarti Tavo atveju, nes ovuliacijos testai tinka tik toms, kurių labai pastovus ciklas, nes maždaug susiskaičiuoji kada ovuliacija turėtų būti ir 5 dienas darai testus-dvi dienas prieš ovuliaciją vieną dieną kada turėtų būti ovuliacija ir dar dvi po. Na tokia teorija, pvz. pas mane šį mėnesį buvo ovuliacija 2-3 dienom anksčiau nei per vidurį ciklo. Tai gerai, kad "pagavau" , nes dariau testus, kaip ir parašiau 2 dienas prieš numatytą ovuliaciją (nežinau ar suprasi parašiau ir pati nesuprantu ar teisingai išaiškinau, jei kas klausk). O jei pas Tave toks nereguliarus ciklas tai visą mėnesį juk ovuliacijos testų nedarysi, nes jie gana brangūs apie 9 lt. 1 vnt. , pirkti jų yra vaistinėse, bet ir ten ne visada galima daugiau rasti, nes, kai paklausi tai vienas likęs, tai du likę, o juk reikia tai minimum penkių. Jų yra dviejų rūšių vieni juostelės, o kiti kasetėje, tai man patogesni kastetėje, nes ten 4-5 lašelius šlapimo įlašini ir ramu, o juostelę reikia įmerkus palaikyti ir t.t. Sėkmės smile.gif

Atsakyti
labukas,
praejusi menesi ir as naudojausi ovuliacijos testais- pradejau daryt viena diena anksciau,nei buvau apsiskaiciavus,kad jau laikas,nes norejau kiek galima daugiau aiskumo smile.gif taigi testas parode,kad ovuliacija tiketina per 24-36val. sekancia diena testas vel teigiamas,trecia diena vel,ir taip visi penki testai man buvo teigiami. tai kaip suprasti? ar tai reiske,kad as pastojau jau pirma testo darymo diena ir toliau jau buvo padidejus hormonu koncentracija ar kaip? na va man taip ir liko tie testai toks neaiskus dalykas biggrin.gif na bet pasekmes bet kuriuo atveju pasakiskos-as jau 6savaite laukiuosi biggrin.gif sekmes jums visoms ir kantrybes,viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
AČIŪ VISOMS.
iš tikrųjų dėl tos ovuliacijos nustatymo labai klaikus dalykas. jau buvom nusprendę nieko neskaičiuoti. 2 mėn. "dirbdavom" lyginėm dienom, 2 mėn. nelyginėm. bet 2.gif nėra doh.gif
pas mane mmm paildėjo nuo visokių vitaminų nėščiosioms, gėriau ovulavit 3 mėnesius. BT matavau, ji pakyla 18-19 dieną. tai jaučiu pirksiu tuos testus, kad išsiaiškint, ar tikrai BT pakilimas reiškia ovuliaciją
sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2005 01 11, 11:21)
labukas,
praejusi menesi ir as naudojausi ovuliacijos testais- pradejau daryt viena diena anksciau,nei buvau apsiskaiciavus,kad jau laikas,nes norejau kiek galima daugiau aiskumo smile.gif  taigi testas parode,kad ovuliacija tiketina per 24-36val. sekancia diena testas vel teigiamas,trecia diena vel,ir taip visi penki testai man buvo teigiami. tai kaip suprasti? ar tai reiske,kad as pastojau jau pirma testo darymo diena ir toliau jau buvo padidejus hormonu koncentracija ar kaip? na va man taip ir liko tie testai toks neaiskus dalykas biggrin.gif  na bet pasekmes bet kuriuo atveju pasakiskos-as jau 6savaite laukiuosi biggrin.gif  sekmes jums visoms ir kantrybes,viskas bus gerai smile.gif

Sveikutė smile.gif
labai džiaugiuosi už Tave, sveikinu, linkiu viso ko geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2005 01 11, 11:21)
labukas,
praejusi menesi ir as naudojausi ovuliacijos testais- pradejau daryt viena diena anksciau,nei buvau apsiskaiciavus,kad jau laikas,nes norejau kiek galima daugiau aiskumo smile.gif  taigi testas parode,kad ovuliacija tiketina per 24-36val. sekancia diena testas vel teigiamas,trecia diena vel,ir taip visi penki testai man buvo teigiami. tai kaip suprasti? ar tai reiske,kad as pastojau jau pirma testo darymo diena ir toliau jau buvo padidejus hormonu koncentracija ar kaip? na va man taip ir liko tie testai toks neaiskus dalykas biggrin.gif  na bet pasekmes bet kuriuo atveju pasakiskos-as jau 6savaite laukiuosi biggrin.gif  sekmes jums visoms ir kantrybes,viskas bus gerai smile.gif

JETAU KAIP FAINA, TU nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
viskas ir aš persirgus pirksiu tuos testus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

O ar kas naudoja tuos ovuliacijos nustatymo testerius ARBOR?
Kazkur aptikau informacija, bet visai neturiu supratimo ar verti jie demesio?

thumbup.gif
Atsakyti
Liusinka, apie Arbor yra atskiroje temoje:

http://www.supermama...showtopic=10030
Atsakyti
Egle, ar nusipirkai Arbor? Ar naudojiesi ir kaip patinka?
Atsakyti
as dariausi dvi inseminacijas pas B, abi nesekmingos ir kadangi kita savaitgali isvaziuoju 2 savaitem nebegaliu testi bandysiu paplanuoti naturaliai tai siandien uzsisakiau Abor, labai tikiuosi suprasiu kaip ir ka ten su juo daryti megalol.gif
Atsakyti