Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 28, 05:42)
oi be abejo. Normaliai moteriai per metus vienas anovuliacinis ciklas yra normalu. Man kas antras buvo be O. Pas mane irgi nereguliarūs ciklai. o jie tokie dėl nereuliarios O  cool.gif

supratau, reikes dar truputeli pakenteti ir pagadinti tuos OT, o tada jau pas gine. O gal zinot, ka daro, jeigu istikruju nevyksta O? man gine sake, kad tada seka hormonu tyrimai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiudmilaR @ 2010 05 30, 15:30)
supratau, reikes dar truputeli pakenteti ir pagadinti tuos OT, o tada jau pas gine. O gal zinot, ka daro, jeigu istikruju nevyksta O? man gine sake, kad tada seka hormonu tyrimai...  g.gif

dar yra kazkokia O stimuliacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiudmilaR @ 2010 05 30, 15:30)
supratau, reikes dar truputeli pakenteti ir pagadinti tuos OT, o tada jau pas gine. O gal zinot, ka daro, jeigu istikruju nevyksta O? man gine sake, kad tada seka hormonu tyrimai...  g.gif

QUOTE(cerina @ 2010 05 30, 20:32)
dar yra kazkokia O stimuliacija g.gif

vistiek tirs hormonus ir žiūrės kas ją sabdo
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 30, 21:07)
vistiek tirs hormonus ir žiūrės kas ją sabdo

jo jo, man gine sake, kad jeigu nevyks O, tai tada laukia hormonu tyrimai. g.gif
Atsakyti
Laba,

per daug uzsipirkau ovuliacijos ir nestumo testuku... tiek neprireike biggrin.gif Gal kam reik? Parduosiu 7 vnt ovuliacijos testuku (juosteles) uz 13 Lt; 5 vnt nestumo testuku (juosteles) uz 10 Lt 4u.gif Kaunas, galiu siusti i kitus miestus. Rasykit az smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,ar yra kad uzsakineja is interneto ot? girdejau kad zydros akys lyg ir uzsakoneja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 31, 20:56)
sveikos merginos,ar yra kad uzsakineja is interneto ot? girdejau kad zydros akys lyg ir uzsakoneja 4u.gif

na aš per ją pirkau-rašyk jai az
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 31, 21:56)
na aš per ją pirkau-rašyk jai az

neina,neissitrynusi turbut turi ziniuciu tai raso,kad perpildytas jos pastas ir nepriima g.gif bet nieko,palauksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,nelabai turiu laiko skaityti visos temos ieskant atsakymo,noriu jusu paklausti.Ar yra skirtumas kuriuo paros metu daryti OT?Ar per O abi juosteles turi buti vienodo ryskumo?Pas mane truputi blankesne uz kontroline,bet man ja tokia pradejo rodyti po mazdaug 10min.Ir dar vienas klausimelis,jei abi vienodo ryskumo,tai kada mazdaug galima laukti O?
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2010 06 01, 15:08)
Sveikos merginos,nelabai turiu laiko skaityti visos temos ieskant atsakymo,noriu jusu paklausti.Ar yra skirtumas kuriuo paros metu daryti OT?Ar per O abi juosteles turi buti vienodo ryskumo?Pas mane truputi blankesne uz kontroline,bet man ja tokia pradejo rodyti po mazdaug 10min.Ir dar vienas klausimelis,jei abi vienodo ryskumo,tai kada mazdaug galima laukti O?

Sveikute 4u.gif
Taip, OT turetu buti daromas apie 16-19 val. As darydavausi tada, kai grizdavau is darbo, apie 18 val. Pries ji darant reikia nevalgyti ir negerti apie 2-3 val., nes kitaip gali nerodyti. Siaip OT testine juostele turetu buti ryskesne uz kontroline, tada jau tikrai teigiamas. Nors labai daznai jos buna vienodo ryskumo. OT reikia vertinti po 10-15 min.
kaip mano gydytoja sako, pamacius teigiama OT iskart ir pradekit ND maratona 4u.gif
Ernestutei jau sesyte ar broliuka planuojat wub.gif Saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 06 01, 15:27)
Sveikute  4u.gif
Taip, OT turetu buti daromas apie 16-19 val. As darydavausi tada, kai grizdavau is darbo, apie 18 val. Pries ji darant reikia nevalgyti ir negerti apie 2-3 val., nes kitaip gali nerodyti. Siaip OT testine juostele turetu buti ryskesne uz kontroline, tada jau tikrai teigiamas. Nors labai daznai jos buna vienodo ryskumo. OT reikia vertinti po 10-15 min.
kaip mano gydytoja sako, pamacius teigiama OT iskart ir pradekit ND maratona  4u.gif
Ernestutei jau sesyte ar broliuka planuojat  wub.gif Saunuoliai  thumbup.gif

Aciu labai uz atsakyma,bandysiu gaudyti O smile.gif .
Bandom blush2.gif ,gal atsius D mazylei broliuka kad nebutu liudna vienai augti smile.gif ,o kaip gausis matysim smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 06 01, 10:28)
neina,neissitrynusi turbut turi ziniuciu tai raso,kad perpildytas jos pastas ir nepriima g.gif bet nieko,palauksiu 4u.gif

bandyk paieškot kuriose temose lankėsi ir ten pasiūlyk až pratrinti mirksiukas.gif daugiau niekuo negaliu padėti
Atsakyti