Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(alina84 @ 2010 05 24, 11:18)
Sveiki,

ieskau OT gal kas gali padet? 4u.gif

ieškok Žydros Akys
Atsakyti
Sveikos merginos,planuojancios savo maziukus.

Buvau sau prisisiuntusi ovuliacijos ir nestumo testu is JAV..
Man jau ju nebereikia .. nestuke.gif
Noriu Jums pasiulyti nebrangiai juos isigyti is manes.

Ovuliacijos testai-juosteliniai (2 lt.).
Nestumo testai (juosteliniai (1,5), kasetiniai (2 lt.).

Prasome klauskite visko,kas apie juos domina.

861111902
donata82@gmail.com

4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas turit VLN pasiūlyt nebrangiai OT, nes norėtai šį mėnesį jų pagadint, o jau 10 CD g.gif Lauksiu pasiūlymų į AZ
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 05 26, 18:38)
Sveikutes,

gal kas turit VLN pasiūlyt nebrangiai OT, nes norėtai šį mėnesį jų pagadint, o jau 10 CD g.gif  Lauksiu pasiūlymų į AZ

Nebandei tai mergaitei pasiskambinti,kur tik ka nauja tema atidare,siulo pigiai OT ir NT ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif planuojam maziuka jau beveik metus, si menesi pradejau gadinti OT, bet dar esu zalia sioj srity, tai tikiuosi, kad priimsit i savo bureli ir pagelbesit 4u.gif
mano ciklas 24-28d., nereguliarus, si menesi dariausi OT 13-17cd, bet visi neigiami, gal sakau ne tom dienom dariau? g.gif
arba man nevyksta O...
gal kam nors panasiai yra ir galit pakonsultuot?
Atsakyti
QUOTE(LiudmilaR @ 2010 05 27, 20:59)
mano ciklas 24-28d., nereguliarus, si menesi dariausi OT 13-17cd, bet visi neigiami, gal sakau ne tom dienom dariau?  g.gif
arba man nevyksta O...

niu ką galiu pasakyt? mano rekordas 14 OT vienam cikle doh.gif kadangi O vistiek nepagavau-nebedariau, po savaitės pajutau stiprius skausmus šone bigsmile.gif OT padariau-teigiamas, žodžiu man tada O įvyko kažkur 30DC, aišku visas ciklas buvo iiiiiiilgas. doh.gif daryk kas antrą dieną, man padeda dar BT matavimas, tai matau kada gali O artėti, ir aplamai matytum pagal BT ar ovuliacija vyksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 27 gegužės 2010 - 20:14
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 27, 20:12)
niu ką galiu pasakyt? mano rekordas 14 OT vienam cikle  doh.gif  kadangi O vistiek nepagavau-nebedariau, po savaitės pajutau stiprius skausmus šone  bigsmile.gif  OT padariau-teigiamas, žodžiu man tada O įvyko kažkur 30DC, aišku visas ciklas buvo iiiiiiilgas.  doh.gif daryk kas antrą dieną, man padeda dar BT matavimas, tai matau kada gali O artėti, ir aplamai matytum pagal BT ar ovuliacija vyksta

jo, reikes tada apie BT pasiskaitineti g.gif
aciu labai uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiudmilaR @ 2010 05 27, 21:39)
jo, reikes tada apie BT pasiskaitineti  g.gif
aciu labai uz patarimus  mirksiukas.gif

nueik į BT temą ten pirmam puslapy viskas paaiškinta, tik reikia priprasti kas rytą vis tuo pačiu metu matuot. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 27, 20:42)
nueik į BT temą ten pirmam puslapy viskas paaiškinta, tik reikia priprasti kas rytą vis tuo pačiu metu matuot.  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiudmilaR @ 2010 05 27, 20:59)
Sveikutes,  4u.gif planuojam maziuka jau beveik metus, si menesi pradejau gadinti OT, bet dar esu zalia sioj srity, tai tikiuosi, kad priimsit i savo bureli ir pagelbesit  4u.gif
mano ciklas 24-28d., nereguliarus, si menesi dariausi OT 13-17cd, bet visi neigiami, gal sakau ne tom dienom dariau?  g.gif
arba man nevyksta O...

o gal si men tiesiog nebuvo O 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2010 05 27, 21:16)
o gal si men tiesiog nebuvo O 4u.gif

sakai, gali ir taip gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiudmilaR @ 2010 05 27, 23:30)
sakai, gali ir taip gali buti?  g.gif

oi be abejo. Normaliai moteriai per metus vienas anovuliacinis ciklas yra normalu. Man kas antras buvo be O. Pas mane irgi nereguliarūs ciklai. o jie tokie dėl nereuliarios O cool.gif
Atsakyti