Turiu ovuliacini testa-daukartini,pavadinimas OVULITE.Esu naudojusi pora men.Super dalykas,galiu perparduoti, jei kam nors reikia. Galiu atsiusti nuotraukyte,koks jis.
Sveikutes,
Turiu ovuliacini testa-daukartini,pavadinimas OVULITE.Esu naudojusi pora men.Super dalykas,galiu perparduoti, jei kam nors reikia. Galiu atsiusti nuotraukyte,koks jis.
sveikos, as irgi galvoju pradet gadinti OT, bet iskilo klausimas nuo kurios ciklo dienos pradet gadinti, jei mano ciklas nereguliarus 32-45 dienos. ???
sveikos,
as irgi galvoju pradet gadinti OT, bet iskilo klausimas nuo kurios ciklo dienos pradet gadinti, jei mano ciklas nereguliarus 32-45 dienos.
???
teks pavargti su OT kol pagausi kada pas tave vyksta O.Gadinti reiktu pradeti,kai praeina 12 dienu nuo pirmos men dienos,nes 15 jau turetu vykti O.Bet tavo atvejis isskirtinis sekmes!!
teks pavargti su OT kol pagausi kada pas tave vyksta O.Gadinti reiktu pradeti,kai praeina 12 dienu nuo pirmos men dienos,nes 15 jau turetu vykti O.Bet tavo atvejis isskirtinis sekmes!!
jau radau googlej kada reiketu mazdau pradet gadinti
idedu, gal kam nors pravers
Jūsų ciklo trukmė - Tyrimo pradžios diena
21 diena 5 diena
22 dienos 6 diena
23 dienos 7 diena
24 dienos 8 diena
25 dienos 9 diena
26 dienos 10 diena
27 dienos 11 diena
28 dienos 12 diena
29 dienos 13 diena
30 dienų 14 diena
31 diena 15 diena
32 dienos 16 diena
33 dienos 17 diena
34 dienos 18 diena
35 dienos 19 diena
36 dienos 20 diena
37 dienos 21 diena
38 dienos 22 diena
39 dienos 23 diena
40 dienų 24 diena
laba dienele visoms norejau paklaust, gal kam ovuliacijos testu reikia, nes nusipirkau ir nespejau panaudot, pasirodo jau pirkdama buvau Visoms to linkiu O jei kam reikia, tai turiu Baby Time OT dezute (5 testukai). Mokejau apie 50lt, tiksliai nepamenu, atiduosiu uz 40lt, kad tik kam praverstu. As klaipedoj, jei ka rasykit i AZ.