Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

Gadinau OT visą savaitę ir nieko nepagavau g.gif Mano ciklas trumpas, ir O būdavo 10-12 dieną.
Gal pati kalta - iš pradžių bandžiau rytiniu siusiuku, paskui išsiaiškinau, kad reikia dieniniu... ir 2-3 val. negėrus, 4 val. nesisiojus. O kadangi aš pratus darbe išgerti daug arbatos, tai ilgiau kaip valandą neiškentėdavau biggrin.gif
Žodžiu, arba O pamiršo ateiti, arba siusiukas mano neteisingas lotuliukas.gif
irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 02 24, 17:05)
Gadinau OT visą savaitę ir nieko nepagavau  g.gif Mano ciklas trumpas, ir O būdavo

o be OT darymo, gal vaisingas išskyras arba Ovuliacijos skausmus jautei? Gal BT matuoji. Visa ta kartu labai informatyvu. O be to jei nori objektyvių OT, tai nustok arbatas liurlint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 02 24, 16:05)
Gadinau OT visą savaitę ir nieko nepagavau  g.gif Mano ciklas trumpas, ir O būdavo 10-12 dieną.
Gal pati kalta - iš pradžių bandžiau rytiniu siusiuku, paskui išsiaiškinau, kad reikia dieniniu... ir 2-3 val. negėrus, 4 val. nesisiojus. O kadangi aš pratus darbe išgerti daug arbatos, tai ilgiau kaip valandą neiškentėdavau  biggrin.gif
Žodžiu, arba O pamiršo ateiti, arba siusiukas mano neteisingas  lotuliukas.gif
irnesakyk.gif

Gali buti kad nepagavai O savo nes darydavaisi ryte, nes as pvz jau kelintas ciklas juos naudoju ir tfu tfu pagaunu O , aisku darausi ne ryte o po pietu, visada stengiuosi tuo paciu laiku , pries tai stengiuosi nesilankyti wc kaip ir raso ir visada parodo 4u.gif tai sekanti cikla pabandyk viska pagal instrukcija daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 02 24, 21:57)
Gali buti kad nepagavai O savo nes darydavaisi ryte, nes as pvz jau kelintas ciklas juos naudoju ir tfu tfu pagaunu O , aisku darausi ne ryte o po pietu, visada stengiuosi tuo paciu laiku , pries tai stengiuosi nesilankyti wc kaip ir raso ir visada parodo  4u.gif  tai sekanti cikla pabandyk viska pagal instrukcija daryti 4u.gif

o zirniuko dar nepgavai?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2010 02 24, 20:40)
o zirniuko dar nepgavai?? bigsmile.gif

ech dar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 02 24, 23:37)
ech dar ne  doh.gif

o kiek testu sugadinai jau?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2010 02 24, 21:39)
o kiek testu sugadinai jau?? blink.gif

neskaiciuoju ,bet nedaug tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 24, 21:52)
o be OT darymo, gal vaisingas išskyras arba Ovuliacijos skausmus jautei? Gal BT matuoji. Visa ta kartu labai informatyvu. O be to jei nori objektyvių OT, tai nustok arbatas liurlint  mirksiukas.gif

Jaučiau O 9 dieną, aiškiausiai, bet OT pasidariau ryte, matyt, neteisingai, ir nieko nerodė. Bet parėjus po darbo namo liepiau SB skubiai dirbti smileysex.gif bigsmile.gif
BT tingėjau matuotis blush2.gif bet gal reiks.

QUOTE(Mazulytee @ 2010 02 24, 21:57)
  tai sekanti cikla pabandyk viska pagal instrukcija daryti 4u.gif

pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 02 25, 10:54)
Jaučiau O 9 dieną, aiškiausiai, bet OT pasidariau ryte, matyt, neteisingai, ir nieko nerodė. Bet parėjus po darbo namo liepiau SB skubiai dirbti  smileysex.gif  bigsmile.gif
BT tingėjau matuotis  blush2.gif bet gal reiks.

nu tai jei šį ciklą nepavyks, kitą OT daryk pagal instrukciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 02 25, 11:54)
Jaučiau O 9 dieną, aiškiausiai, bet OT pasidariau ryte, matyt, neteisingai, ir nieko nerodė. Bet parėjus po darbo namo liepiau SB skubiai dirbti  smileysex.gif  bigsmile.gif
BT tingėjau matuotis  blush2.gif bet gal reiks.
pioneer.gif  biggrin.gif

bet kaip su ta BT?mano normali t- 35,6..tai ka man rodytu per O,gal kokius 36,6 g.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2010 03 03, 21:04)
bet kaip su ta BT?mano normali t- 35,6..tai ka man rodytu per O,gal kokius 36,6 g.gif

BT per O yra žemiausiai pažiūrėk mano paraše apatinį grafikėlį. Vienos dienos BT tau O neparodys reikia matyti visą pokytį, tame grafike teigiamas OT pažymėtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 03 kovo 2010 - 21:55
Jei reikia kam OT testuku, turiu likusiu 20 vnt, galiu perleisti uz simboline kaina ax.gif rasykit i a.z. ax.gif
Atsakyti