Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

gal kas turite parduoti testuku pigiau?rasykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 01 08, 12:33)

O is ebay nebandei atsisiust ? ten nei litas uz testuka neiseina ax.gif
Atsakyti
Oi... man tie OT kazkokia mistika. Padekit issiaiskint blush2.gif 4u.gif
Mano ciklas yra apie 30 dienu.
http://www.eurotesta...x.php?id=0-75-0
Tai pagal sia lentele man testuka reikia darytis 14 ciklo diena (t.y. 14 diena nuo pirmos mmm dienos). Siandien kaip tik prasidejo mmm, tai testuka reikia daryt vasario 1. Ar taip suprantu? ir sekti kada bus 2 ryskios juosteles?
Aciu tai, kuri atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 19 sausio 2010 - 19:11
is Ebay 30 testuku su siuntimu galima uz 20-25 lt nusipirkt:) Negaila bus gadinti. Pati parsisiunciau, bandysiu ryt pradet gadinti smile.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug per menesi ju sunaudojama?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 19, 21:05)
O kiek mazdaug per menesi ju sunaudojama?

kadangi juo naudoju jau ne pirmas ir ne antras menuo tad sunaudoju nedaug vos kelis , nes dabar jau zinau kada vyksta O ir mazdaug tada testuojuosi keletas dienu pries, aisku pirma ,antra menesi naudojau kaip instrukcijau nuo tada ir tada .... smile.gif bet kadangi nebrangiai kainuoja tai neskaiciuoju ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 01 20, 00:49)
kadangi juo naudoju jau ne pirmas ir ne antras menuo tad sunaudoju nedaug vos kelis , nes dabar jau zinau kada vyksta O ir mazdaug tada testuojuosi keletas dienu pries, aisku pirma ,antra menesi naudojau kaip instrukcijau nuo tada ir tada .... smile.gif  bet kadangi nebrangiai kainuoja tai neskaiciuoju ju  smile.gif

O kokius perkat? kokios firmos?

Dar karta pakartosiu savo klausima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 19, 21:08)
Oi... man tie OT kazkokia mistika. Padekit issiaiskint blush2.gif  4u.gif
Tai pagal sia lentele man testuka reikia darytis 14 ciklo diena (t.y. 14 diena nuo pirmos mmm dienos).  Siandien kaip tik prasidejo mmm, tai testuka reikia daryt vasario 1. Ar taip suprantu? ir sekti kada bus 2 ryskios juosteles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 20 sausio 2010 - 08:59
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 19, 19:08)
Oi... man tie OT kazkokia mistika. Padekit issiaiskint blush2.gif  4u.gif
Tai pagal sia lentele man testuka reikia darytis 14 ciklo diena (t.y. 14 diena nuo pirmos mmm dienos).  Siandien kaip tik prasidejo mmm, tai testuka reikia daryt vasario 1. Ar taip suprantu? ir sekti kada bus 2 ryskios juosteles?

taip. vasario 1 dieną. jei pasirodytų vaisingos išskyros ar pajustum skausmelius vienam ar kitam šone anksčiau, tai gali ir OT anksčiau pagadint. Aš šį ciklą sugadinau 5 (nes pagal BT ir išskyras mačiau, kad gali būt), o praeitą ciklą 18 ( net BT apgavo ir O buvo vėliau-bijodama pražiopsoti, ir gadinau)
OT užsakyti iš užsienio firmos nepasakysiu, bet tie juosteliniai. Iki šiol naudojau 30 jautrumo, bet dabar pirkau jautresnius 20. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 20, 07:58)

Dar karta pakartosiu savo klausima 4u.gif
Papildyta:

pas mane visai kitokie nei tu naudoji as perku is ebay , patys paprasciausi ir pigiausi , toki juostele pailgos , o firma nezinau tikrai kokia g.gif jei ieskosi tam saite ismes tikrai tokiu ovuliation test 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 20, 08:58)

va tokius: OT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 20 sausio 2010 - 20:14
QUOTE(Siguliukas @ 2010 01 20, 19:13)
va tokius: OT

taip va tokius, tik pasiziurek buna kuo daugiau perki tuo labiau apsimoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 01 08, 14:33)

paieskok merginos zydrosakys . ji nebrangiai gali parduoti.
Papildyta:
QUOTE(renaz @ 2009 08 03, 13:02)
Sveikos panos, gal kuri paaiskins man  blink.gif  daraus OT jau 5 diena iseiles ir visas dienas II bruksneliai. Pirma dien air paskutine abu bruksneliai tokio pat ryskumo, nieko nesuprantu, i ka cia taip gali reaguoti ir kada cia kas gali ovuliuoti???? o gal kaip tik pas mane nieko nevyksta?

jei dar aktualu, testukai buna skirtingo jautrumo. Gal taviskiai tavo organizmui per jautrus, tada reiktu isigyti maziau jautriu. Cia galima itarti jei tau keleta dienu rodo labai ryskiai ar net visa laika kai ziuri. arba gal per mazai jautrus, jei nerodo niekad, o tik koki vaiduokliuka. eje vaiduokliukas nesiskaito, jog ovuliacija vyksta ir jei su OT nepagauni gal reiktu nueiti pas vaisingmo spec, kad po metu - dveju nepaaisketu, jog yra kokiu problemu ir ovuliacija isvis nevyksta.Geriau tada jau anksciau uzsiimti gydymu.
O pradeti gadinti jas reiktu turbut pirma men kuo anksciau jei testuku turi, nes ne visom O buna kaip pagal vadoveli:)) ir gali ivykti daug anksciau ar daug veliau. Beje buna ir tokiu, kurios Ovuliacija vyksta per mmmm. Bet cia jau turbut reta.
Seip kai parodo dvi juosteles, reiskia, kad ovuliacija ivyks per artimiausias 36val. O vaisingiausios dienos pagal medikus yra 5dienos pries ovuliacija ir ovuliacijos diena.
Priklauso kiek draugiska moters terpe vyro spermiukams, nes jie buna gyvybingi nuo 2h iki 5paru:) o va kiausialaste, jei neklystu tik 8-10h.
Daug naudingos info radau planuojanciu skyrelyje prie OT testuku.
Atsakyti