Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(Gintareeee @ 2009 04 01, 15:48)
nu man irgi labai smalsu kaip man cia pavyks su tais OT, bet pirmiausia reikia palaukti kol baigsis Mmmm.
O tau linkiu sekmes sulaukti II juosteliu biggrin.gif

butinai parasyk kaip seksis, ziuriu tema neaktyvi ateik pas mus planuojancias, ten visokiu patarimu pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane25 @ 2009 04 01, 14:43)
butinai parasyk kaip seksis, ziuriu tema neaktyvi ateik pas mus planuojancias, ten visokiu patarimu pilna smile.gif

reikia butinai ateiti i ana tema, nes kazkaip cia tylu...Aciu 4u.gif
Atsakyti

parduodu BIONET firmos mikroskopa Maybebaby.praktiskai nenaudotas kaina siulykit pacios
http://public.fotki....op/pic0375.html
http://public.fotki....op/pic0376.html
Atsakyti
sveikutes,norejau paklausti kelinta ciklo diena-galima pradet testukus gadinti?
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 06, 17:48)
sveikutes,norejau paklausti kelinta ciklo diena-galima pradet testukus gadinti?

...nuo 7 ciklo dienos maždaug ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės.
Nusipirkau ir aš vakar OT. Kažkokie amerikoniški, dežutėj 7 testai. Vakar pabandžiau vieną. Parodė neigiamą. Na man tie testai dar aukštas pilotažas... blush2.gif Vakar su vyru studijavom informacinį lapelį. Tai jaučiu po kurio laiko jau gal ir specė pasidarysiu... blush2.gif Tai dabar visus vakarus iš eilės bandysiu, gal pavyks kažkas. Ir, žinoma, bandysim dirbti kitu klausimu. blush2.gif Tik dabar galvoju ar vakar tinkamu metu dariau jį. Instrukcijoje parašyta, kad nuo 10,00 ryto iki 20,00 vakaro, o nete skaiciau, kad geriausia apie 14-16 val. Aš dariau 19 val. Kaži ar ne per vėlai? Tai man dabar visus vakarus tokiu pat metu daryti? Ar paklaida kokios 2 val nieko tokio, na, pvz. jei padarysiu kokią 17 val?
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 06 01, 21:34)
...nuo 7 ciklo dienos maždaug  ax.gif

aš tai manau, kad nuo ciklo priklauso ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal žinote kur galima įsigyti OT?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 07 30, 21:23)
Sveikos merginos.
Gal žinote kur galima įsigyti OT?

Sveika 4u.gif
Parasyk i az Zydros akys mirksiukas.gif
Atsakyti
kas tas maybebaby? smile.gif
as darausi po darbo OT apie 17-18 valandą, kartais iki 20 valandos... smile.gif
bet kai pas mane PKS tai rodo visada neigiamus sad.gif
O testukai gerai pas zydros akys, ir as pas ja pirkau, tikrai pigiau nei vaistinese smile.gif
Atsakyti
O as nezinau ar pas mane LH per mazai man visi Ov. testai nuo 7 dienos iki 16 rode vaiduoklius, 7-10 buvo neigiami o po to vaiduokliavo,siandien eisiu pasidarysiu progesterona ir ziuresiu buvo O ar ne?
Atsakyti
man irgo vaiduokliavo visa menesi, o vakar buvo jau I neigiama... nipanimaju, juolab kad pas mane O nelabai rasta... sudetinga situacija ..
Atsakyti